♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Inak ahojte.. 🙂
zabudla som sa pozdraviť.... fuuuuuu to bol vikend...teraz som si sadla 1x...sme mali turnaj detí....som lietala...rozhodovat, organizovat...malicku obriadit, nachovat....este ze MM bol prechladnutý a sedel doma... tak si ju uzil teda poriadne....
je tu este niekto kto vobec neprikrmuje?? 😀
@norikk no aj mne nasi, ze ako som ho rozmaznala a podobne hovadiny ... podla mna to je v povahe toho dietata, asi je jednoducho taky citlivy ... len ma hneva, ze keby musim fakt niekam odist, ze ako by to zvladol
@hobit ahoj...tak my uz len v sportiaku chodime... 🙂 nooo ja nanoznik zatial vobec nepouzivam...len fusak mame...ked zaspi tak ju uplne sklopim a striesku zatiahnem, vozime sa aj 3-4 h a v pohode..mala je ako uvarena ked ju vyberiem...ale uz sme si zvykli, ziadny plac pri starte...kuka, zaspinka a zobudi sa a zase kuka 😀 uz konecne radost kocikovat, a uplne uzasna moja taktika, aby pri starte aby sme predisli placu, ju vytrepem pred dom...tam mame nase dve stvornohe teliatka...tie daju chlavy z oboch stran kocika a mala sa taka z nich cuduje, ze na plac nie je cas 🙂
@zuzanockamt nooo podla mna naozaj ma nato troska vplyv aj to satkovanie, a hlavne doma...ked malicky je tak strasne na TEba zvyknutý, jasne ze ma pred ostatnými strach..on lubi svoju maminku a inde je neistý...
@zuzanockamt Ondrej je herec... doslova.. on miluje ludi, ja sa skor bojim, ze az zacne chodit tak mi bude zdrhat za hocikym. on ked uvidi niekoho, kto sa na neho usmeje tak hned rehot ...
Sme boli v piatok u mna v robote od osmej rana do druhej a neplakal ani raz, aj si tam cez obed pospal... 🙂
@hobit to si aj ja myslim, ze neprespi, lebo prvu polovicu spi pekne, potom sa naje a uz nespi dobre, takze od hladu to nebude,.. 😒
ahojte baby,ja sa asi pridam do temy"moja svokra,uz nevladzem"...lebo je to tu horor zatial..dnes mi na nu fajcili a presviedcali ma vsetci,ze to neskodi...a ked chcela spat,tak mali na plno hudbu a oslavovali,tak mi povedali,ze jeden den zvladne nespat a nezomrie z toho,ze place..inak ju uplne ignoruju zatial..a este mi povedali,ze som im nasmiech co sa starostlivosti o malu tyka,tak neviem..uz nech sme na slovensku....
@janica81 ja neprikrmujem,zacnem az v aprili.
@zuzanockamt jj ved aj mna to presne.....fakt sa bojim na tie matury budem musiet byt v skole od 900 do asi 1400...pricom medzi tym budem amt len jednu hodinovu prestavku.....mlieko odsate nemam ziadne v chladnicke,cize mam strach este väčši.......a tiedna mi povie, ze nauc maleho na rezim, nech bez teba vdrzi...jej sa povie starej dievke 60 rocnej bezdetnej!
@norikk vezmi ho so sebou do satky 😀 🙂 😉
@zuzanockamt ved uz aj nad tym som rozmyslala.....ale toto su pisomne matury, cely cas len pisat,....ustne su az v maji,....a ako by som pisala s malym,....mm ho bude bavit, taze dajako vydrzat..aj mama si vzala volno, kvoli tomu,ale s nou ho nenecham, lebo poprve ju nepozna, je cudzia, a mama by hned neutekala do skoly za mnou keby daco, a este by ho aj krmila potajmä dacim 😀 ....zacnem prikrmovat po polroku az a to sa mojej mame nepaci
@norikk no s tym pisanim by to bolo horsie, ale aj to sa da vyriesit ... ja uz som s malym v satke varila, vysavala, zehlila, pisala na PC, vypisovala tlaciva a dokonca som aj na WC-ku bola 😀 ... len to by ti asi v skole nedovolili, lebo take oni nepoznaju a nevedia o co ide 😖
@zuzanockamt a ako si ho mala uviazaneho?? asi vzadu co??, toho sa ja mooc bojim zatial stale len kriz s kapdou vo vnutri 😀 taktu fotku o noseni na wwc som este nevidela teda :_D
@norikk kdeze vzadu, cosi, to sa moze az od 9 mesiaca a ja ho vzadu ani nosit nebudem asi ... normalka kriz s kapsou
@zuzanockamt inak aj ja som uz bola s malym aj na wcku a to nemam ani satku 😀
@zuzanockamt ked moj sa niekedy zacne po 10min. hnevat, tak newem,ci ho to netlaci, a najmä na nozicky,stal mam taky blby pocit, ze nemoze ani dychat
@norikk neboj sa, dychat urcite moze ... nas sa uz ani nevrti, ma dni, ked je nervozny, ale to ho prejde
@estterka juuuj ja byvam u svokrovcov. mame spolocnu kuchynu a na poschodi este maju izby manzelove dve sestry 17r a brat 21r..dnes som mala take nervy,sa rehotali jak sproste, ked maly konecne zaspal.....a to je kazdy vecer, doliezat za nimi nech su tichsie ,,uz si aj ja pripadam trapne......ja uz chcem byvat vo vlastnom ☹
@norikk ahoj, uplne ta chapem, mam doma nieco podobne. .ale to byvame u mojich rodicov so sestrou 17 rocnou 😖 ale zaciname stavat svoj domcek, tak dufam, ze do konca leta uz budeme vo vlastnom, inak ma porazi : 🙄
@estterka co sa tyka tej temy o svokrach, tak tam sa asi aj ja pridavam. ale ja mam taku aj svoju matku 😖

@zuzanockamt noo Jurko ma radlen maminku...druhí ludia su mu ukradnutí.. 🙂
nasa Nela je na ludi velmi zvyknutá, denno-denne ju beriem dole v klube medzi deti a rodicov...ta ked niekoho zbada tak sa rehoce na plne hrdlo...takze takto nastastie zatial uz nas to funguje...