♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@estterka ja by som tam tiez uz asi nebola 😀 pevne nervy zelam...a ked sa nebude dat vydrzat,zdrhni 😀
@norikk ja tiez aj na WC s malym v satke 🙂
@zuzanockamt podla mna je to v povahe babatka,ved on si postupne zvykne na inych ludi...my zatial velmi nechodime,kedze nemame kam,ale par navstev co sme mali,raz sme sa s kolegami stretli,tak bol celkom ok,az som sa cudovala 🙂 Musim ho postupne ucit na ludi,lebo ked pojdeme domov a tam sa na neho vsetci vrhnu,tak chuda sok dostane...
@norikk no.... neviem... lebo to, co robi moja rodina, ci uz z mojej strany alebo muzovej, tak to by museli v pekle skoncit, aby sa im to vratilo.
Inak dnes ma uz moja bambulka pol roka, ako to len utieklo. A ked som ju vecer kupala, taka zabalena v uteraku mi pripadala ako take 2-mesacne babätko 😅 hlavne, ze kym som zbehla pre fotak, ze si ju tak odfotim, tak sa mi preplazila na opacnu stranu postele 😀
@kitchima a nepouzivas ani kocik? ... aku mas satku? ... ja teraz hrozne obzeram ellevillky, naaadherne su, som v pokuseni objednat na leto
@kitchima ozaj a ako dlho pocas dna ju mas v satke?
baby,dosla na pohovor moja pripita svokra mi vysvetlit,ze cigaretovy dym neskodi detom...a ze ja ju mam jak vo vaticke,mam jej davat keksiky uz zacat a podobne...viete,vy ma chapete,ale tu maju uplne vsetci iny nazor ako ja a som tu za totalneho blbca.. 😢 😢
@stvura pisomne su na buduci tyzden 😀 a nemozem odbehovat,lebo tam budeme pocuvat aj texty a nahravky.....uz mi to bolo poverdane aj riaditelkou aj ucitelkami.....mame okolo 11tej hodinovu prestavku a potom zas......o deviatej sa zacina,tak snad to vydrzi...annag mi napisala, zeby vydrzal aj cely den bez kojenia, ze su aj take deti,co bojkotuju a nic nechcu,,,,,,,boze sa mi snivalo, ze mama mu dala flasku s cajom a som sa strasne hnevala 😀....inac pojdes na kurz do Ziliny???
Ahojte 🙂
poposíme aj Vas hlas 🙂
http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/8079
Za jednotlivé prihlásené fotografie možno hlasovať od 7.3. 2011 do 20. 3. 2011 prostredníctvom online hlasovania. Hlasovať za jednu súťažnú fotografiu bude možné maximálne 1x za hodinu z jedného počítača (t. j. jedna fotografia môže dostať od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov/1 deň).
Dakujeme 🙂
@zuzanockamt pouzivam aj kocik, v satke ju mam vonku len ked nie je muz doma, lebo este aj ten moj starsi syncek je v sportovom kociku, tak oboch by som ich neutiahla. Mam znacku Strochenwiege, snad som to dobre napisala 😅 farbu Lilly a mam k tomu taku tu kapsu deluxe fialovu. Doma ju mam v satke ako kedy.. ked bola mensia, tak aj 3/4 dna, teraz tak do 2 hodin.. sice, ked mi tam zaspi, tak aj dlhsie. lebo mne mala vie spat bud iba v satke, alebo na rukach a v kociku 🙂 ale ja si satku neviem vynachvalit, hlavne v zaciatkoch mi doslova zachranila zivot 😀
@estterka mne tak svokra tiez fajcila pri malom, hned som jej vysvetlila, co a ako. A nezabudnem, to videla maleho prvykrat, mal este neceleho pol roka, bol iba kojeny zatial a kym som sla do sprchy, tak donho natlacila pribinacika. Tiez som bola pre nich akoze strelena, to ze maly mal potom 3 dni bolesti bruska, to uz nezaujimalo nikoho. Teraz tam chodime na navstevu len sporadicky, tak raz za rok 😀
@stvura bude domcek, ale zavrhla som tu prerarbku stareho domu. Dala som si to vypocitat odbornikom, za tu sumu uz budem mat novy dom aj so strechou 😀 takze ide sa stavat. A ostavame v tej dedine, kde aj sme. A s tym zoznamenim, dnes aj zajtra ideme do NZ, tak Ti idem pisat sms 😉
@norikk s tym bojkotom ma annag pravdu. Ja som mala prve skusky v skole, ked mal maly iba mesiac, ale na VS to je inak, tam zabijes aj cely den... odstriekala som mu mlieko, ale nechcel..cely den cakal hladny, potom vecer ma skoro vycucal az do spiku kosti 🙂 drzim palce pri maturach 😉
@kitchima ja mam tiez storchen, vonku chodivam väcsinou v satke alebo manduce a tiez mam tu kapsu, ale ked je vyslovene hnusne pocasie, najmä ked fuka vietor, tak idem v kociku ... ale na leto neviem, ci mu nebude teplo v satke, lebo je dost hruba, tak preto uvazujem o druhej, pripadne bude chodit v kociku
@zuzanockamt takto som nad tym neuvazovala... ale myslim, ze ja na leto skor zvolim ten kocik, uz len kvoli ochrane pred slnieckom. sice mam aj klobucik s UV faktorom. no neviem, pre mna je este leto daleko 😀
@janica81 🙂 ok
Baby pozerali ste noviny o 12tej na JOJ? Hovorili o autosedackach, bol tam aj host k tomu.. myslim ze oplati kuknut aj v archive 😉
A mam na vas par otazok:
1) Do sportiaku budete pouzivat deky s upevnenim na kocik, ci obycajnu deku?
2) Co mozem pouzit na vyplach ocka, ked v nom ma vlas alebo mihalnicu?
3) Neviem zohnat naustok na flasu Lovi (na vodicku) 🙄 Babylove pasuje, ale Ondrej ho odmieta... vraj pasuje aj Avent ale to sa mi zda dost drahe, za tu cenu mam novu flasu... neviete este ine cumle na Lovi, ktore by pasovali?
@gumimaci avent ma perfektny mäkky naustok od 6. mesica, ja som uz minule jurkovi skusala dat caj z toho hrnceka a pekne pil, zo zaciatku nevedel co st ym, ale ked potiahol a tieklo, tak uz bol spokojny 😀
@dadka22 dakujem pozrem na to... aj ked som uz rozmyslala, ze kupim ten magiccup, aby sa ucil uz pit z hrnceka... z malej flasky uz sa napit dokaze. tak asi ked nekupim dudle na flasku, skusim ten hrncek 🙂
@zuzanockamt videla som od aventu taku skladacku, ze sa cumel vymeni za ten naustok... tusim toto http://www.market24.sk/flasky-a-hrnceky/avent-p...
ty mas take? ten magic cup 6+ nieje to iste?
@gumimaci ja mam aj tuto sadu a aj magicky hrncek, tam je ten isty naustok

@kitchima ale sestre mozes daco povedat..ja ked som u nasich viacej ziapem po nich ako po cudzich 😀 takze tu viac tiho trpim a hnevam sa, doma uz nie 😀 doma ako doma, teraz som doma tu u svokrovcov 😀