♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja mám takisto otázku... či dávate už aj ovocie a ak áno tak či každý deň aj zeleninu aj ovocie? a koľko zeleninky a ovocia spapajú vaše detičky? a či dávate po zeleninke ešte mlieko? pýtam sa, lebo my sme doteraz spapali cca 180 ml zeleninky a teraz len 100 ml, tak neviem či mu to stačí ☹ ďakujem za každú odpoveď
juj, skoro som zabudla, dnes sme absolvovali polrocnu kontrolu u neurologicky a je s nami spokojna, tesim sa 🙂
Aj my sme sa prihlasili,aj chcete,zahlasujte 🙂
http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/4088
@dadka22 ja zatial ovocie nie,ale tak nie..ani neviem,po akom case by sa malo zacat..obcas mu dal olizkat jablcko,raz som mu dala asi 2 lyzicky detskej vyzivy,ktoru som povodne kupila jemu,no nakoniec som ju zozrala ja 😀 Vyzera to,ze ovocie mu bude chutit viac ako dajaka blba brokolica 😀
@kitchima dobre rozhodnutie...nie je nad to,byt sami..mna by asi porazilo byvat so svokrou,by sme sa zrejme pozabijali 😀
@elixia už surove, ja som čitala tak, že na začiatok par krat treba dat uvarene, aby sa zjemnila chut a potom že už môže byť surove, jedine banan netreba variť. Take ovocie, čo už mal nevarím. A inak náš prvý prikrm bol banan, nie cielene, ale malý ma videl jesť a strašne sa zlostil a chcel aj on, tak som mu trochu dala a kedže to hltal, tak som mu trochu roztlačila 😵
@ellisabet @gumimaci dakujem kocky 🙂
@ellisabet kedy si zacala s ovocim? my mame este len 5 mesiacov zajtra,takze zatial sa neponahlam...
@gumimaci ved ja tiez,aj preto mu este nechcem dat,nech sa nauci poriadne papat zeleninu,lebo potom uz do neho nejaku cukinu a mrkvu nedostanem,ked sa na sladke ovocie nauci 😀
@elixia aj vam som poslala hlas 😉
@gumimaci my sme sledovani od zaciatku, kvoli tomu blbemu porodu, zajtra nas este caka rizikova poradna tak ked dopadne dobre, dame si aj celu 🙂 ..potom este vo stvrtok kontrola rehabilitacna, dufam, ze uz nebudeme musiet dalej cvicit...ale tych 6 mesiacov uletelo...
inak ja ja davam Tobimu niekedy pozuzlat jablcko, vycuckava z neho stavu, je to zlate 😅
@hobit dakujem 🙂
Sranda,ze kolko vysetreni absolvujete,tu to nikoho netrapi,od porodu ho videl doktor iba raz a ani neviem,ze by bola este nejaka dalsia kontrola...ale uz sme sa objednali na SK k pediatricke..
No neskutocne to ubehlo,ja nechapem niekedy...ved len teraz sme riesili porod...ja fakt nechcem aby tak rychlo rastol ☹ ☹ Vcera sesterka porodila..3,1kg..ved to si uz ani predstavit neviem take male ☹
@dadka22 Ahoj..konečne som si našla trochu času.. 😒 ja som sa teraz bavila s Dr. že kludne môžem dávať ovocie a od 5 a pol mesiaca postupne mäsko.. 😀 mne malý spapá cca160-180ml zel. a ovocia aj viac a potrebuje vždy ešte nakojiť,resp.zapiť si 😀 😀 a papá už 2 príkrmy za den,dr. povedala že je to o.k 😉 tak ale ja sa riadim hlavne svojim pocitom..niekedy tiež niečo odmietne,tak nakojím a papá potom,ked má "chuť" 🙂
Ahojte maminy 😉 😉 ako sa darí "drobcom"?nám už začína vykúkať 1.zub .. 😀
ahojte, ktory z vas úpuziva latkove plienky???
@norikk chces zacat latkovat? ... ja uz to kukam asi aj vyse mesiaca a studujem vsetko, ale ma odradzaju tie ceny, to ked zase zahlasim MM, ze kolko potrebujem 😅 ... teraz chcem kocik a autosedacku kupovat, to sice plati MM, ale ja si chcem este asi jednu satku kupit, tak neviem
srymze pisem jak debil
@zuzanockamt v bazare je dost vyhodna ponuka,predava celuzostavu,tak ak by mi ju predala, tak hej, ale som az 7. zaujemca........stale by som rada latkovala, ale ako vravim to mnoztvo druhov, v ktorom s neviem vyznat, ma odradzam ale toto je uz hotova ponuka,tak nemusim rozmyslat, beriem
@norikk aj ja som to uz kukala, ale urcite by som mu kupila nove ... v tych druhoch som uz ako-tak zorientovana, len tie ceny teraz mi vadia 😀
@zuzanockamt ved pre zaciatok.....a by som psotupne kupila nove a nove, za tie peniaze co by sli na pampers....inak usetrim aj na UM....a aj tak sa peniaze furt minu 😕 😕
@norikk no ja som na tieto veci dost hakliva, takze plienky urcite nove ... ja miniem este aj na UM dost penazi, zase zdrazelo, ale nevadi ... a este aj tou novou satkou som posadnuta, MM mi ju odmietol kupit, tak este hladam bazarovu, ale to urcite nenajdem 😒 ☹
@zuzanockamt ach ti chlapi nasi, si vytrpia cosi 😀 ale horsie moji rodicia, ked sme boli na vychode, tak sme jeden tyzden kupili fotak, 400 €, nasi len tak pozerali po nas,ci sme normalni.......o tyzden na to dosla satka od teba 😀 ....zas so bola zla,ze minam 😀
@norikk ja som si teraz vyhliadla satku ... u nas este nie su ... bud objednat z chiech alebo z norska a v norsku stoji bez postovneho cca 90€ a v cechach cca 111€

@gumimaci za málo... skús, či sa ti to cenovo oplatí, keď treba platiť aj to poštovné...