♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt a vom je ina napriklad od hoppedizu?? okrem designU??
@norikk co viem od dievcat, ktore ju maju a co som aj citala, tak je tensia a netreba ju zanasat, hoppediz je tvrdsi a hrubsi ... a potrebuje cas na zanosenie ... ty mas uz ale hoppediz zanoseny, lebo je mäkky, je dokonca mäksi ako moja terajsia satka storchenwiege 😉 ... len zase ta ellevill moze mat trosku problem pri tazsom dietati
@zuzanockamt ja som s mojou spokojna 🙂 cakam na teplejsie pocasie,lebo nemame oblecenie na nosenie v takejto zime
@norikk ja som s nou bola tiez spokojna, keby mala take farby ako moja storchen, tak ju nemenim 🙂 ... ja mam aj kapsu, tak sa da chodit aj teraz, pokial ale moc nefuka, to radsej neriskujem
@norikk ja by som ti nerada pokazila radosť, no dôležité je odhodlanie 🙂 ...ono naštudovanie celej látkovej parády trvá nejaký čas, ak by si chcela, tak ja by som ti s tým pomohla, len by si mi musela napísať, že ako si to predstavuješ časovo, finančne, či sa ti chce viazať a štvorcovať alebo byť len čisto na AIO a nohavičkových...
@danabel ja som to vsetko uz jeden tyzden asi pred 2 mesiacmi riesila, studovala,ale vybodla som sa na to, tak ma to teraz zas zlakalo, ked som nasla ponuku kupit celu zostavu....... ved kolko mamiceik zacinalo splienkami z bazaru.... inak mam 60 stvorcov pravych komunistickych...alw sestra mi povedala,ze to hned bude maly citi mokre
My sme s nosením dopadli tak, že máme elastickú Sleely Wrap a Mei tai Liliputi a kým bola maličká, tak bola v pohode v šatke, ale ako sanám teraz zhoršil reflux a začala sa veľmi hýbať, tak je v šatke chvíľu vrtí sa do pár minút ju ozvracia a som skončila ☹
a mam trocha obavy, ci nebudem na to moc leniva, ked teraz len sup pampers a odrazu viazat plienky...ale periem rada 🙂
@danabel a elastik je jej este v pohode? .. ja som mala tiez sleepy wrap, ale od 4.mesiaca som presla na pevnu, lebo uz vazil 8 kg a elastik uz nebola pohodlna
@zuzanockamt joj my sme drobci, Lesi má teraz hrdo 7kg a to už je poriadna žena, mali sme problémy s priberaním kvôli refluxu 😒
@norikk my tiez latkujeme,keby nieco,kludne napis 🙂 Je pravda,ze kazdemu babu sadnu ine,no kym nevyskusas,nevies ake..takze ta zostava na vyskusanie fajn podla mna,ma tam rozne plienky..vacsinu z nich mam aj ja,ale niektore vobec nepoznam.
Robota je akurat s tym pranim,teda ak povazujes za robotu vysypat plienky do pracky a potom ich vyvesat..
@zuzanockamt a tu v UK nemaju tu satku co chces? Ak by to vyslo lacnejsie,ideme domov cca o mesiac,mozem ti ju doniest...
Jaj,kocky este si zvazte ci ich mate kde susit,aj tomu treba potom vybavu prisposobit,kedze niektore schnu dooost dlho...takze susiak takmer non stop rozlozeny 🙂
@janica81 vdaka,aj ja som poslala vam 🙂 Neviem ci to vam islo,mne to blblo od rana...
Dobré ránko....gratulujem Vašim drobčekom k polroku a aj k 5.mesiačikom...riadne to letííííííííííí....
teraz sme gratulovali k narodeniu a už je tu polrok 🙂
@elixia kuknem, ci ju najdem v UK a ak ano, dam vediet, vdaka 🙂
Inak vsetko najlepsie dievcata k nasmu sviatku... ja ho oslavim velkym jarnym upratovanim, Ondrej zaspal, tak idem na to... Muz odisiel na 2 dnovu poradu, po ktorej sa budu lucit s odchadzajucim konatelom, tak uz ho par dni boli pecienka 😝 😀 este som stihla skontrolovať ci si zobral pekne trenky, aby mi hanbu nerobil, keby nieco 😀
ak by vam bolo luto, ze ste same, tak vedzte, ze su ah ludia co sa maju horsie, vcera moj svaggor odcestoval do afganistanu na pol roka,doma ma zenu s dvojtyzdnovym babom

aku??
@zuzanockamt