icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

norikk
7. mar 2011
norikk
7. mar 2011

@zuzanockamt a vom je ina napriklad od hoppedizu?? okrem designU??

zuzanockamt
7. mar 2011

@norikk co viem od dievcat, ktore ju maju a co som aj citala, tak je tensia a netreba ju zanasat, hoppediz je tvrdsi a hrubsi ... a potrebuje cas na zanosenie ... ty mas uz ale hoppediz zanoseny, lebo je mäkky, je dokonca mäksi ako moja terajsia satka storchenwiege 😉 ... len zase ta ellevill moze mat trosku problem pri tazsom dietati

norikk
7. mar 2011

@zuzanockamt ja som s mojou spokojna 🙂 cakam na teplejsie pocasie,lebo nemame oblecenie na nosenie v takejto zime

danabel
7. mar 2011

@norikk ahoj, len som ti chcela povedať, že keď nejaká mamička predáva celú látkovú výbavu, to neznamená, že tvojmu bábätku budú sedieť presne tie isté plienočky.

norikk
7. mar 2011

@danabel jooj nekaz mi radoost .... ked ja som fakt leniva hladat pasujuce plienky,ja radsej kupim hned hotove .-( fakt newem si sama vyskladat supravu....ak by mi niekto pomohol

zuzanockamt
7. mar 2011

@norikk ja som s nou bola tiez spokojna, keby mala take farby ako moja storchen, tak ju nemenim 🙂 ... ja mam aj kapsu, tak sa da chodit aj teraz, pokial ale moc nefuka, to radsej neriskujem

danabel
7. mar 2011

@norikk ja by som ti nerada pokazila radosť, no dôležité je odhodlanie 🙂 ...ono naštudovanie celej látkovej parády trvá nejaký čas, ak by si chcela, tak ja by som ti s tým pomohla, len by si mi musela napísať, že ako si to predstavuješ časovo, finančne, či sa ti chce viazať a štvorcovať alebo byť len čisto na AIO a nohavičkových...

norikk
7. mar 2011

@danabel ja som to vsetko uz jeden tyzden asi pred 2 mesiacmi riesila, studovala,ale vybodla som sa na to, tak ma to teraz zas zlakalo, ked som nasla ponuku kupit celu zostavu....... ved kolko mamiceik zacinalo splienkami z bazaru.... inak mam 60 stvorcov pravych komunistickych...alw sestra mi povedala,ze to hned bude maly citi mokre

zuzanockamt
7. mar 2011

@danabel
@norikk ja som uvazovala, ze by som kupila len AIO a kapsove asi

danabel
7. mar 2011

My sme s nosením dopadli tak, že máme elastickú Sleely Wrap a Mei tai Liliputi a kým bola maličká, tak bola v pohode v šatke, ale ako sanám teraz zhoršil reflux a začala sa veľmi hýbať, tak je v šatke chvíľu vrtí sa do pár minút ju ozvracia a som skončila ☹

norikk
7. mar 2011

a mam trocha obavy, ci nebudem na to moc leniva, ked teraz len sup pampers a odrazu viazat plienky...ale periem rada 🙂

zuzanockamt
7. mar 2011

@danabel a elastik je jej este v pohode? .. ja som mala tiez sleepy wrap, ale od 4.mesiaca som presla na pevnu, lebo uz vazil 8 kg a elastik uz nebola pohodlna

danabel
7. mar 2011

@zuzanockamt joj my sme drobci, Lesi má teraz hrdo 7kg a to už je poriadna žena, mali sme problémy s priberaním kvôli refluxu 😒

elixia
7. mar 2011

@norikk my tiez latkujeme,keby nieco,kludne napis 🙂 Je pravda,ze kazdemu babu sadnu ine,no kym nevyskusas,nevies ake..takze ta zostava na vyskusanie fajn podla mna,ma tam rozne plienky..vacsinu z nich mam aj ja,ale niektore vobec nepoznam.
Robota je akurat s tym pranim,teda ak povazujes za robotu vysypat plienky do pracky a potom ich vyvesat..

@zuzanockamt a tu v UK nemaju tu satku co chces? Ak by to vyslo lacnejsie,ideme domov cca o mesiac,mozem ti ju doniest...
Jaj,kocky este si zvazte ci ich mate kde susit,aj tomu treba potom vybavu prisposobit,kedze niektore schnu dooost dlho...takze susiak takmer non stop rozlozeny 🙂

@janica81 vdaka,aj ja som poslala vam 🙂 Neviem ci to vam islo,mne to blblo od rana...

gumimaci
8. mar 2011

@mikusik @hobit vsetko naj k polrocku 🙂
@elixia aj Riskovi k 5 mesiacikom 🙂

hobit
8. mar 2011

@gumimaci dakujeme, vsetko naj aj Ondrejkovi 🙂
@elixia aj Riskovi

gumimaci
8. mar 2011

@hobit 🙂 dik, tiez uz je krpec vyspany?

janica81
8. mar 2011

@elixia ano ano blblo to doobeda...asi kým to nastavili 🙂

janica81
8. mar 2011

Dobré ránko....gratulujem Vašim drobčekom k polroku a aj k 5.mesiačikom...riadne to letííííííííííí....

teraz sme gratulovali k narodeniu a už je tu polrok 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
8. mar 2011

@elixia kuknem, ci ju najdem v UK a ak ano, dam vediet, vdaka 🙂

gumimaci
8. mar 2011

Inak vsetko najlepsie dievcata k nasmu sviatku... ja ho oslavim velkym jarnym upratovanim, Ondrej zaspal, tak idem na to... Muz odisiel na 2 dnovu poradu, po ktorej sa budu lucit s odchadzajucim konatelom, tak uz ho par dni boli pecienka 😝 😀 este som stihla skontrolovať ci si zobral pekne trenky, aby mi hanbu nerobil, keby nieco 😀

mikusik
8. mar 2011

@gumimaci aj vam prajeme vsetko najlepsie... 🙂

norikk
8. mar 2011

@elixia nie ako som pysala ja rada periem 🙂

mikusik
8. mar 2011

@gumimaci si velmi sikovna ked stihas velke upratovanie 😉 moj manzel chodi uz pol roka na týzdnovky tak sa trapime sami...tie trenky mu aj ja kontrolujem 😠

norikk
8. mar 2011

ak by vam bolo luto, ze ste same, tak vedzte, ze su ah ludia co sa maju horsie, vcera moj svaggor odcestoval do afganistanu na pol roka,doma ma zenu s dvojtyzdnovym babom

elixia
8. mar 2011

@mikusik @gumimaci @hobit babatkam vsetko najlepsie prajeme 🙂 A my dakujeme za prianie 🙂

@norikk svagor je vojak z povolania? Inak,som sa ta chcela opytat,kam chodis na strednu? Niekam v KE ci kde na vychode?

@zuzanockamt za malo,daj vediet

norikk
8. mar 2011

@elixia jj vojak, aj moj muz chce ...a do KK gympel