icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
8. mar 2011

@norikk ja som bez muza uz druhy mesiac a zatial sa nestazujem 🙂 😉

elixia
8. mar 2011

@norikk no nie je to lahke mat muza vojaka asi.teda hlavne ak chodi po misiach.
Aha,som myslela ze do Ke 🙂

@zuzanockamt a kam si ho poslala,daj ti,poslem aj ja svojho 😀 Obcas by sa nam to zislo,aby sme sa tu nepovrazdili 😀 😀

zuzanockamt
8. mar 2011

@elixia ja by som ho tiez rada niekam poslala, ale to ho poslai z roboty na sluzobku do nemecka

elixia
8. mar 2011

@zuzanockamt hm,skoda..tak nic teda 😒 😀

norikk
8. mar 2011

ani ja nemam svojho doma, kazdy tyzden od nedele poobedia do stvrtk doobedia, je v skole......a zakazdym jak sa vrati,sa pohadame......sme spolu 2,5 dna, z toho furt jedenden pohadani, no nenito mrhanie casom? ☹

elixia
8. mar 2011

@norikk chystas sa aj na vysku potom? Inak,si sikovna,ked takto este skolu zvladas a navyse na druhom konci republiky.
No je to mrhanie casom,ja si to tiez vzdy poviem...ale nepomaha to 😀 U nas to uz asi bude ponorka po tych rokoch,ale tak vy este nemozete byt spolu dlho.. 😉

norikk
8. mar 2011

@elixia v juli sme mali svadbu.....no moc to nzvladam,tento polrok som mala dve trojky asi 8x4 a jednu 5 😀 ale to je vina MK, lebo maly vecer jak zaspi,mala by som furu casu na ucenie

norikk
8. mar 2011

@elixia chcela by som nejaku nadstavbu na vysku asoi nie ☹,nasi povdali,ze az ked bude masly starsi

elixia
8. mar 2011

@norikk tak drzim palce 🙂 a keby nieco neslo,hod to na MK 😀

majjjka24
8. mar 2011

@hobit @gumimaci aj my tak zle spavame, po polnoci skoro kazdu hodinu papame a rano o pol siestej sme hore a ja som uplne hotova z toho, taka unavena som nebola ani ked bol malinky... ale za posledne 2 tyzdne sme aj dost pribrali, pomaly zacinam mat svalovicu na rukach..

hobit
8. mar 2011

@gumimaci to uz bol skoro hodinu hore...som to musela rano vypnut, isli sme k lekarke...boli sme v rizikovej poradni, mame 7200 g a vraj pekne napredujeme 🙂
@janica81 dakujeme 😉
@mikusik aj vam vsetko najlepsie 🙂

zuzu82
8. mar 2011

Ahojte mamulky! Vsetko najlepsie ku dnu zien! Dlhsie som tu nebola, skusim vas este potom docitat (ked sa bude dat), mam toho vela zameskaneho. Ale sme u mamky (kedze som marod, mam zapal pluc), tak sa mozno na net este dostanem.

Hobit - gatulujem k pol rocku a takisto aj ostatnym polrocniacikom. To je fajn, ze ste dobre dopadli na rizikovom, tiez som si svoje odchodila este s Domkom (+ kardiologia a neurologia).

Kitchima - tak ste sa rozhodli pre domcek. Drzim palce, aby ste co najskor boli vo vlastnom.

Norikk - drz sa na maturach. Moja sestra uci na strednej skole, takze viem, ze terajsie matury (hlavne pisomne) nie su hracka a z roka na rok su tazsie.

hobit
8. mar 2011

@zuzu82 ahoj, dakujeme, aj my mame kombinaciu rizikove + kardio + neuro...+ rehabka...vy ste to preco absolvovali?

zuzu82
8. mar 2011

Hobit -
1.mala som tazky porod (aj ked sme skoncili na cisarskom, mal 2x otocenu pupocnu snuru okolo krku)
2. par hodin po porode sa zrutil, bol par dni v inke, na kysliku
3. chytil infekciu, k tomu sa pridala novorodenecka zltacka
4. a pri vsetkych absolvovanych vysetreniach mu prisli na to, ze nemal este dobre uzatvorene srdiecko, tak sme skoncili aj na kardio (ale chvalabohu sme O.K., chodime na kontroly, uz sa nam to pekne zatvara). Inak pri pohlade na Domka (ci ako malickeho alebo teraz) by nikto neveril, kolko toho preskakal (krasne prospieval, aj teraz ma 3 roky, vysku nejakych 106-107 cm a 18 kg, takze sa pekne drzi. uvidime, ako to bude dalej).

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
8. mar 2011

@stvura no len to uz akosi dlho trva... uz sa neviem dockat kedy sa poriadne vyspim.. ☹ a krasna foto a detičky ake spokojné 😉

dadka22
8. mar 2011

@ellisabet@leomami @elixia @gumimaci ďakujem 🙂
@ellisabet nie som priamo z Košíc, ale z dedinky Sokoľany a ty?
@gumimaci všetko najlepšie Ondrejkovi prajem...
@elixia aj Riškovi všetko naj...

a inak dostali ste niečo na MDŽ? 😀 ja som zvedavá či toho môjho napadne, ale ako ho poznám tak príde s prázdnymi rukami 😀 😀 😀

dadka22
8. mar 2011

@stvura
@majjjka24 ach jááj... my tiež vstávame ráno okolo 6.00, ale v noci sa zobudí len raz... to kebyže vstávam v noci toľkokrát čo vy, tak neviem neviem či by som to zvládla...ja mám dosť keď musím vstať ráno o 6.00 😀

gumimaci
8. mar 2011

@hobit no fajn teda, aj pekne pribral- tak si od Tobiho dostala darcek ty 🙂 inak vzdy bol o trosku lahsi ako Ondrej a teraz mozu byt narovnako 🙂
@dadka22 ja som dostala ruzicku- od tety predavacky v Lidli. Ale davali ich vsetkym 😅 Moj bol tak rano zaujaty balenim, ze nejak nezaregistroval, ze mam ja aj Ondrej sviatok 🙄 😠 😠 ale asi sa trochu uvedomil, kedze mi poobede volal, ze ked zajtra pride tak pojdeme na veceru... som zvedava teda 🙂
@majjjka24 no... u nas to trva uz minimalne mesiac. do 3 mesiaca spal v 3-4 hodinovych intervaloch, teraz to je ako jeden velky nocny flam 😎

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
8. mar 2011

@stvura my chodime do restiky aj s malym... aj ked naposledy na valentina sme museli prchat domov este pred desertom, lebo spustil vresk 😒

aninka30
8. mar 2011

ahojte povedze co vsetko uz vedia vase ratolesti?chcem to porovnat s mojim krpcom 🙂 dik za odpovede (dufam ze nejake budu)

zuzanockamt
8. mar 2011

@aninka30 deticky sa nemaju porovnavat 😉 🙂

aninka30
8. mar 2011

@zuzanockamt dik za radu ale na to som sa nepytala 🙂

aninka30
8. mar 2011

@zuzanockamt dik za radu ale na to som sa nepytala 🙂

gumimaci
8. mar 2011

@aninka30 no mne akurat pred chvilou chytil kaktus a nechcel pustit 😀

norikk
8. mar 2011

ahojte, newem ci nakupujete cez net, ale podla mna sem nemaju az take drhe veci,ak by ste chceli: http://www.detske-oblecenie.eu/

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
8. mar 2011

@stvura to ty si teda ani cez deň nič nepospíš preboha 😲 to by som už asi len na nejakých práškoch fungovala 😀
@gumimaci poteší ružička v obchode 🙂

ja som dostala čokoládku a hlavná vec, že stále počúvam že by som mala chudnúť 😵 v kvetinárstve bolo veľa ľudí 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená