icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

majjjka24
8. mar 2011

baby, pozerali ste spravy na markize, o prevenare 13??? 😠 😠

elixia
8. mar 2011

No ja sa musim pochvalit,normalne som kvety dostala 🙂 Zrejme to bolo tym,ze som mu to vcera 'nenapadne' pripomenula,no aj tak sa to ceni.... 🙂

zuzanockamt
8. mar 2011

@elixia ja som tiez pripominala a nic, tak sa moze dat vypchat ... kedze je na sluzobke, tak mi kupit nic nemohol, ale sms-ku poslat mohol ... no skoda reci

hobit
8. mar 2011

@zuzu82 no tak to my sme mali nieco podobne, akurat, ze sme neskoncili cisarskym, ale kliestami...dufam, ze aj Tobi bude ok...a mozem sa opytat ake si mala dalsie porody? lebo ja mam brutalnu traumu a neviem ako sa odhodlam na druhe...
@dadka22 moj prisiel s prazdnymi a zahlasil, ze dokelu, ja som sa tak ponahlal domov az som zabudol ist kupit kvietok 😀 ...a na facebooku mi napisal blahozelanie..to co uz je ked vlastnej zene na facebooku blahozela? 😀
@gumimaci ja nechapem ako mohol pribrat za 3 tyzdne 600 g, a to sme boli este chori a mala som aj malo mlieka, zeby to bolo tou zeleninou? som sa normalne pred kupanim odvazila s nim na velkej, ci sa nepomylili, ale nie, fakt ma 7200 🙂

panki
8. mar 2011

@hobit aj ja som sa dnes divila váhe....3.3. vážila 7070g a dnes 7295g to je viac ako 200g za 5 dní 😅 mi skoro oči vypadli 😕 zápis do knižky pri 6. mesiacoch 7295g a 72cm 😉

leomami
8. mar 2011

ahojte...@gumimaci @hobit všetko naj. k polrôčiku 😉 😉

leomami
8. mar 2011

Baby,ked už podaktorí chlapi zabudli,tak všetko naj.naj.naj. k nášmu sviatku.. 😀 😀 😀

leomami
8. mar 2011

Inak ten môj sa dnes vyhovoril,že aj mi chcel kúpiť,ale že tiež nestihol.. 😀 jáj tí chlapi... 😵

hobit
8. mar 2011

@panki no pekne 🙂
@leomami dakujeme 😉
vsetkym babam vsetko naj 🙂

gumimaci
8. mar 2011

@panki
@hobit a boli vykadeny??? 😀 zajtra nas odvazim aj ja, potom napisem kolko mame. ale tiez sa mi zda, ze stazkol

@leomami dakujeme 🙂

panki
8. mar 2011

@gumimaci bola a čerstvo....odkedy jej dávam mäsko (tri dni) tak aj 2-krát za deň plnú plienku 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
8. mar 2011

@stvura tak to lutujem dieta tej superzeny ... chuda, ze s aupairkou ☹ ... ja mam problem nechat ho sameho aj s MM a nie to este s nejakou cudzou osobou

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
8. mar 2011

@gumimaci Tobi vcera kadil,. tento aspekt so tiez hodnotila 😀
@stvura ja robim asi tiez niekde chybu podla tohto 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
8. mar 2011

@stvura mozno si vymysla,co je taka zufala a nestiha

ladywitch26
8. mar 2011

@stvura nie si mantava, len nemas aupairku. vies, ono je velmi jednoduche stihat to vsetko, ked odlozi dieta aupairke, ktora sa stazovat nemoze, lebo jej za to plati a musi byt k dispozicii nonstop.
ja mam tiez aupairku, a niekedy by som bola fakt bezradna. akurat,ze ja chodim do prace, tak sa inak neda. a tej aupairke tiez musim dat niekedy volno. len som zvedava,ci ta tvoja spoluziacka tiez dava male aupairke max. na 30h do tyzdna, lebo aupair viac pracovat nesmie. 😉

janica81
8. mar 2011

Ahojte dievcata,

ideme Vás poprosit aj o Vase hlasy ...súťažíme s Nelkou a konkurencia je silná...môže sa každú hodinu dať hlas, tak to tam skáče rýchlo.... držíme sa a bojujeme ďalej....

takže ak Vás to neobťažuje http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/8079

ĎAKUJEME

janica81
8. mar 2011

@stvura nie si mantavá...dve deticky stihat nie je sranda....ja mam malu dobrucku a nestihnem tiez nic...minule som nohy holila na tri etapy...cvicit nehrozi...ja zase ked spinka robim papiere..a rozpisy casove...a podobne...

elixia
8. mar 2011

@stvura pridavam sa do klubu mantavych 😀 😀 dnes som nestihla ani navarit...odkedy prisiel muz z roboty,som sa nezastavila,musela som dohnat vsetko,co som cez den nestihla 😀

janica81
8. mar 2011

Inak baby, čím budú detičky pohyblivejšie bude to tažšie... :-/ aspoň si myslím...čim je Nela staršia tým viac sa jej musím venovať.... asi nám doma skončili zlaté časy 😀

estterka
9. mar 2011

@stvura a to potom naco ma ta zenska dieta?? toto nepochopim nikdy...ja nerobim nic okrem starotlivosti o dieta,ale vobec mi to nevadi..

majjjka24
9. mar 2011

@stvura ja tiez nič nestíham a malý tiež spinká tak trikrát po polhodke, sem tam sa mu podarí hodinka.. a v noci sa budí.. ku kaderníčke nemám šancu ísť a myslím, že keby som šla do posilky, tak už by som totálne skolabovala 😀
@janica81 presne tak, ja sa nemôžem ani pohnúť od malého, aj keď sa hrá s hračkami, každých 10 sekund sa točí, či som pri ňom 😀

gumimaci
9. mar 2011

dobre ranko,
som sa vazila... stale +7 kil 😠 😠 😠 (pre mna prijatelna hranica) a pozrela na seba zozadu a musim skonstatovat, ze celulitidu mam riadnu. ani svaly (ehm??) nemusim napnut, normalne je vidno volnym okom 🙄 🙄 🙄
nasrana som na seba hned z rana.
@hobit @panki tak Ondrej ma 7,1kg a 70cm 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
9. mar 2011

@gumimaci ale ved 7 kil nie je az tak veľa 🙂 a v lete tie nadbytočné kilá pojdu same dolu 😉 ,ja sa už neviem dočkať teplucka 🙂 šupnem malého len v bodoch do koča a ide sa.. teraz ked sa v koci zobudi, zacne kricat, lebo je naobliekaný a nemoze sa chuda hybat 😀 ja mam este 5 kil navyse a najhorsie, ze sa drzia na bruchu, odtial to ide ovela pomalsie ☹

gumimaci
9. mar 2011

@majjjka24 ty mas +5, tak si lepsie na tom 🙂 aj ja mam vacsinu na bruchu 🙄 mam taky ten otocny kruh, na cvicenie brucha, len sa mi nechce nan postavit 🙄

dadka22
9. mar 2011

@estterka ako to môžeš tak napísať, že " načo má tá ženská dieťa" keď ju ani nepoznášm a ani nevieš ako často chodí do toho fitka, plávať atď !!!!! Veď napríklad to, že dieťa hodinu denne ostane s niekým iným nie je katastrofa a neznamená to, že je niekto zlá matka!!!! Ja tiež nechodím nikam, ale veru raz za čas by som to aj potrebovala...

dadka22
9. mar 2011

@gumimaci
@majjjka24 aj ja mám 5 kíl navyše a strašnú pneumatiku okolo pásu 😠 😠 😠 do diéty som sa pustila už 2x a vydržala som asi 2 dni 😠 nemám pevnú vôľu ☹