icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
9. mar 2011

@zuzanockamt zalezi od typu plienky (niektore su stihlejsie,ine robia velku ritku) a aj od strihu bodynka..ja mam rozne znacky bodyniek,niektore zapnem v pohode,na niektore pouzivam ten extender 🙂 Ale Risko je tucko,takze jemu sa tie body natiahnu vzdy do sirky a potom to chyba na dlzke 😀 😀

kitchima
9. mar 2011

@stvura krasna fotecka, tesim sa na zvysne 🙂 snad Tvoj muzik velmi nenadaval 😅

majjjka24
9. mar 2011

mám na vás jednu otázočku... aj vaše detičky pozerajú do zadu, ten náš drobec keď leží na chrbatiku, obzera sa na vsetky strany a velmi rad sa pozera do zadu, a to nikto za nim nie je... a ked ho mam na rukach stale sa cely pretahuje a hlavu zaklana a tak pozera a asi ho to aj bavi, lebo sa usmieva... aj ked uz nechce papat, jednoducho zacne hlavicku zaklanat, neviem ako ho to oducit... ☹

hobit
9. mar 2011

@gumimaci ja nemam ani kila navyse a celulitidu mam tiez, aj brucho, tiez som nasrata 😠 ...myslis "tocnu"? tu mam aj ja, skvele na nu sada prach 🙂
takze sme vas predbehli s vahou? to preto, ze sme sa tak pustili do tej zeleninky..inak to masko mu uz zase nedam asi, uz 2 dni nekakal

danabel
9. mar 2011

@elixia naša Lesi je zase chudá, na dlžku sú bodyčka napnuté na doraz a po bokoch jej to "veje" Ja tiež používam extendor, ale nedajú sa ním zapnúť bio bavlnené body z H&M 😒

janica81
9. mar 2011

@majjjka24 vsak ho nechaj..nassa Nela to robi stale....zaklana sa..a rehoce sa...preco ho to chces odnaucit??

Inak nasu som vcera dala do kresielka..otocila som sa po hracku a este nebola priputana...ta sa tak vyhodila, prepla do lluku ze vyletela z kresielka..esteze som bola pri nej a zachytila ju...uz bez priputania ju nikde nedam...do kocika je tiez na zaciatku boj,...ale ked ju zapnem uz je klud 🙂

janica81
9. mar 2011

Maminky??

otázočka...nasa Nela dnes som si vsimla ma vyhadzane rucicky, lakte a chrbatik trosku....vyzerato ako ekzemik... cim odporucate natriet?? je to suche,...zatial som dala olivovy....uvidim ako sa to bude vyvijat a podla toho zvazim ci navstivime koznu... ale popravde nechcem medzi tie bacily na poliklinike ☹

gabika17042010
9. mar 2011

@stvura Ano, malej som varila hovadzinku po porade s dvoma fakt dobrymi pediatrami... Ja som sa tiez cudovala, ze preco nie lahsie masko a najnovsie studie vraj vravia, ze treba cervene maso.. Najprv som jej davala mrkvicku, potom zemiacik a az potom masko so zemiacikom a mrkvickou.. Celkom jej chutilo 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
katrin31
9. mar 2011

@janica81 ja viem ze sa ma davat lepok, ale vedela som tak ze az v siedmom - osmom mesiaci.aj v mama a ja to bolo tak...a nie ako prvy prikrm ked to dieta este ani nevie papat hrudky,ked doteraz bol zvyknuty iba na mlieko.nie?

katrin31
9. mar 2011

@janica81 lebo ona mi povedala ze mu mam dat do ruky kusok korky alebo stred chleba..

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
9. mar 2011

@stvura jasne my chodime uz mesiac v sportiaku od 3.2....bohuzial vanicka bola mala... 😀 mame super fusak takze ma teplucko...a sedi tam ako pat penazi... 😀 ani nasa sama nesedi...ale chvilku je v polosede a ked zaspinka dam ju do uplneho lahu..... spinka ako zarezana 🙂

janica81
9. mar 2011

@stvura ja zvyknem dt malej do pusy jablko ked jem...a tiez tie oci a nasadenie...cmula jedna radost 🙂

elixia
9. mar 2011

@majjjka24 no nas toto zacal robit,pokruti sa ako paragraf,ked lezi..no a vdaka tomu sa asi tak rychlo naucil pretacat na brusko 🙂 Ja ho nic neoducam,ved ho to hadam prejde 😀

@danabel no to je pravda,aj mne sa stalo,ze na niektore body mi nepasoval..ale na H&M praveze super pasuje 🙂

gabika17042010
9. mar 2011

@danabel Presne aj moja Kristinka si zacala cucat palec a to vzdy ked je pocikana alebo hladna alebo zaspata. Aj ked ju v noci nieco prebudi tak si nasledujucich 10 min cuca palcek. A ked jej ho chcem vymenit za cumlik tak sa rozplace. Tiez neviem ako ju to oducim, nechcem aby mala krive zubky neskor 😖 Hryzatok ma prave dost takze to nie je zubkami..

zuzanockamt
9. mar 2011

@majjjka24 a preco ho to chces oducit? ... ved to je normalne ... ja sa az cudujem niekedy, ze si Jurko krky nevylame, ked sa vykruca 😀

hobit
9. mar 2011

@zuzu82 jasne, blbo sa pytam, ked bol prvy cisarsky, tak aj ostatne..ja neviem ci sa odhodlam, asi jedine uspat a vybrat 😀
@danabel ja len grcky utieram, hned ako sa da na brusko, grcia...dnes ma niekolkokrat vydatne ogrcal v meste, asi budem musiet nosit nahradne oblecenie aj sebe, nielen jemu 😀

gabika17042010
9. mar 2011

@stvura Ano, ide o malinke porcie maska takze by to malo byt v pohode.. Este mam par porcii v mraznicke, potom prejdem na ine masko. Takze jablcko bude chutit 🙂 Ja dam malej ovocie az ked vyskusame viac druhov zeleniny nech to potom vsetko papka. Len s abojim dat karfiol a brokolicu, ci ju nebude naduvat..no dajako si na to asi musi zvyknut kedze je to zdrave, ze?

krtica11
9. mar 2011

@gabika17042010 nemusiš sa bať mi sme skusili brokolicu aj karfiol a vobec nič len posledne dni začal štrajkovať doteraz papal všetko a teraz par lyžičiek a spusti rev tak neviem čo sa deje. 😒

gumimaci
9. mar 2011

@janica81 nooo presne to iste spravil aj ONdrej... musim ho tam uz vzdy priputavat

@majjjka24 zaklana sa a fest a furt 🙂

gumimaci
9. mar 2011

par foto nasho krpca, takto mu je najlepsie 🙂

danabel
9. mar 2011

@elixia aha, no mne pasuje len na tie s tigríkom a so srnčekom, na tie bio jednofarebné nie, lebo sú tam také väčšie nity...

danabel
9. mar 2011

@gabika17042010 presne ako píšeš- tie situácie, ja som jej dnes tajne vymenila, keď už bola dosť prispatá - vytiahla som palček a strčila cumlík a ona taká rozospatá si ho tam dlaňou pritlačila 🙂

hobit
9. mar 2011

@gumimaci no tak vy uz behajte 😉 ...a vidim, ze s pusou robi to co Tobi..aj kolenackuje?

danabel
9. mar 2011

@hobit juj tak aj vy? no tak to poznáš,čím viac sa hýbe,tým viac grcia...najhoršie je to na návštevách, všetci ju vynaťahujú a ona vyzerá jak prasa, čo grcia jedna radosť - a to ju pekne oblečiem, že aby bola fešanda 😅

elixia
9. mar 2011

@gumimaci jeeej 🙂 u nas toto iste..len stat,sediet ani za svet a lezat uz vooobec nie 😀

gumimaci
9. mar 2011

@hobit este ne, ked ho dam na brusko tak capka ruckami pred seba a hybe ritou dopredu- dozadu, ale nepohne sa, tak je srandovny 😀

danabel
9. mar 2011

@hobit aj naša to robí s pusou, muž vraví,že vyzerá ako jeho dedo 94-ročný 😀

janica81
9. mar 2011

@gumimaci nooo to je šikuľko...klobúk dole.. 🙂