♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mám na vás jednu otázočku... aj vaše detičky pozerajú do zadu, ten náš drobec keď leží na chrbatiku, obzera sa na vsetky strany a velmi rad sa pozera do zadu, a to nikto za nim nie je... a ked ho mam na rukach stale sa cely pretahuje a hlavu zaklana a tak pozera a asi ho to aj bavi, lebo sa usmieva... aj ked uz nechce papat, jednoducho zacne hlavicku zaklanat, neviem ako ho to oducit... ☹
@majjjka24 vsak ho nechaj..nassa Nela to robi stale....zaklana sa..a rehoce sa...preco ho to chces odnaucit??
Inak nasu som vcera dala do kresielka..otocila som sa po hracku a este nebola priputana...ta sa tak vyhodila, prepla do lluku ze vyletela z kresielka..esteze som bola pri nej a zachytila ju...uz bez priputania ju nikde nedam...do kocika je tiez na zaciatku boj,...ale ked ju zapnem uz je klud 🙂
Maminky??
otázočka...nasa Nela dnes som si vsimla ma vyhadzane rucicky, lakte a chrbatik trosku....vyzerato ako ekzemik... cim odporucate natriet?? je to suche,...zatial som dala olivovy....uvidim ako sa to bude vyvijat a podla toho zvazim ci navstivime koznu... ale popravde nechcem medzi tie bacily na poliklinike ☹
@stvura Ano, malej som varila hovadzinku po porade s dvoma fakt dobrymi pediatrami... Ja som sa tiez cudovala, ze preco nie lahsie masko a najnovsie studie vraj vravia, ze treba cervene maso.. Najprv som jej davala mrkvicku, potom zemiacik a az potom masko so zemiacikom a mrkvickou.. Celkom jej chutilo 🙂
@danabel Presne aj moja Kristinka si zacala cucat palec a to vzdy ked je pocikana alebo hladna alebo zaspata. Aj ked ju v noci nieco prebudi tak si nasledujucich 10 min cuca palcek. A ked jej ho chcem vymenit za cumlik tak sa rozplace. Tiez neviem ako ju to oducim, nechcem aby mala krive zubky neskor 😖 Hryzatok ma prave dost takze to nie je zubkami..
@majjjka24 a preco ho to chces oducit? ... ved to je normalne ... ja sa az cudujem niekedy, ze si Jurko krky nevylame, ked sa vykruca 😀
@stvura Ano, ide o malinke porcie maska takze by to malo byt v pohode.. Este mam par porcii v mraznicke, potom prejdem na ine masko. Takze jablcko bude chutit 🙂 Ja dam malej ovocie az ked vyskusame viac druhov zeleniny nech to potom vsetko papka. Len s abojim dat karfiol a brokolicu, ci ju nebude naduvat..no dajako si na to asi musi zvyknut kedze je to zdrave, ze?
@gabika17042010 nemusiš sa bať mi sme skusili brokolicu aj karfiol a vobec nič len posledne dni začal štrajkovať doteraz papal všetko a teraz par lyžičiek a spusti rev tak neviem čo sa deje. 😒
@gabika17042010 presne ako píšeš- tie situácie, ja som jej dnes tajne vymenila, keď už bola dosť prispatá - vytiahla som palček a strčila cumlík a ona taká rozospatá si ho tam dlaňou pritlačila 🙂

@zuzanockamt zalezi od typu plienky (niektore su stihlejsie,ine robia velku ritku) a aj od strihu bodynka..ja mam rozne znacky bodyniek,niektore zapnem v pohode,na niektore pouzivam ten extender 🙂 Ale Risko je tucko,takze jemu sa tie body natiahnu vzdy do sirky a potom to chyba na dlzke 😀 😀