icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

kitchima
11. mar 2011

@sjusiquatro nie, mam taky nadstavec na dom. robotovi. tam mi to vsetko krasne prepasíruje, pridam trosku mliecka, lyzicu kasicky, co nam odporucila doktorka a mnamka je na svete.
@gabika17042010 fuu, to ti dost spapa 🙂 mne zatial spapa tak do 10 malych lyziciek, viac ani nedavam, nech si postupne zvyka. A som rada, ze ju z toho ani brusko eboli, ani nic. Napr. teraz na vecer spapala len 3 lyzicky kasicky, potom uz iba z prsa a ved hlavne, ze je spokojna 🙂
Ale myslim, ze ked si este pyta, tak kludne pridaj, urcite, tym papanicu malej neznechutis 😉

Inak ja som dnes tortu upiekla neterke, este aj puncaky pre sestru, obedik, upratovala som vcera. A to mam muzika prec.. ked si clovek vie veci zorganizovat, tak to ide. Ale ja som zase bola pol roka sama s 2 detmi, tak uz viem ako na to :D

majjjka24
12. mar 2011

baby, tak dnešná noc bola príšerná.. večer o siedmej som dala maleho spinkat a odvtedy sa budil kazdu polhodinku az do rana pol piatej, kedy uz nechcel zaspať... Už ani nepamatam kedy som si pospala viac ako dve hodiny a dnešná noc, už mi bolo v noci aj do plaču, 😢 maly papa tak 3 krat v noci a ked sa zobudil, nechcel ani spinkat, ani papat, len mrncal a pucil sa akoby ho brusko bolelo.. ja neviem, ci je to kvoli zubkom, ale dokonca mi zacal tahat aj cumlik a ten predtym vobec nechcel.. ale ani teploty ani hnacky nemame, stolicu ma skor hustejsiu..

majjjka24
12. mar 2011

a ešte som zabudla napisat, za od pol piatej len piští a smeje sa, akoby prespal celu noc 😠 😠

janica81
12. mar 2011

@majjjka24 noooo si opisala scenár dnešnej nasej noci tiez.....mala sa okrem toho hádzala, mykala .... tiez to vyzeralo na brusko..ale ona je len na mliecku...ine nic a ja som nic nezvycajne nejedla...tiez neviem, co to?

a my od siestej sranda v plnej prevadzke....a v noci len mrncat, revcat....

majjjka24
12. mar 2011

@janica81 my sa tiez len kojime a s bruskom sme nemavali problemy,tak nechapem co sa deje... ☹

zuzanockamt
12. mar 2011

nas Jurko vstava o siestej kazdy den 🙂 ... ale spava v noci dobre ... a v noci sa budi 2-krat na jedenie, ale to mi az tak nevadi, flasu mam spravenu velmi rychlo a pri piti vzdy zaspi a do postielky ho prekladat nemusim, ked spi pri mne

janica81
12. mar 2011

@zuzanockamt nasa presne takto fungovala do tohto pondelku...a odvtedy spiii nepokojne, max.2 hod v kuse...akurat v kociku spala vcera skoro 4. a ked dobre spinka, preco ho nedas do postielky? ja Nelu beriem ked mrnci hned...ale ked spinka ju dam do jej postielky...

zuzanockamt
12. mar 2011

@janica81 ja som rada, ze Jurko sa uz znormalizoval, teraz uz som s nim spokojna ... este predlzit denne spanky aspon na hodinku-dve a budem prestastna 😀 ... no my sme si uz tak nejako zvykli, ze nespi v postielke 😀 😅 ... teraz tam je sklad jeho neozehleneho oblecenia a hraciek 😀

gumimaci
12. mar 2011

Dobre ranko dievcata, tak ja som sa po dlhsej dobet zasa vyspala. Ondrej sa sice zobudil o pol 6 ale hrali sme sa v posteli, kym znova nezaspal a az teraz vstavame 😵 Dnesny den vyhlasujem za den valania sa v perinach c2 😀
Ozaj jak je to dobre, ked muz neni doma 😀 nik nerobi bordel v byte, nemusim varit, a dalsie veci, ktrore mne osobne netreba 😀

gumimaci
12. mar 2011

@hobit dodatocne vsetko najlepsie 🙂

danabel
12. mar 2011

Ahojte, myslíte, že môžem dať maličkú do šporťáka, keď už mala pol roka?

estterka
12. mar 2011

@danabel jasne,my sme v sportiaku uz davno,este nemala pol roka ked sme zacali 😉 ale davam ju do polosedu,do sedu zatial nie.

danabel
12. mar 2011

@estterka a aj ti v ňom v pohode zaspí?

estterka
12. mar 2011

@danabel no vies,nasa nechcela byt jedno obdobie v kociku vobec,len sme satkovali a odkedy je sportovy,tak jednak v nom vydrzi bez placu dost dlho ked je hore a aj v nom dokonca zaspi 😕 🙂

danabel
12. mar 2011

@estterka aha,tak super, dúfam,že aj naša...vyskúšame 🙂

gumimaci
12. mar 2011

@danabel aj nas je v sportiaku uz nejake 2-3 tyzdne a fakt je dobre na tom, ze ked sa zobudi, dam ho do polosedu, pozera okolo seba, niekedy este zaspi, tak to zas sklopim... ja som so sportiakom spokojna 🙂

danabel
12. mar 2011

@estterka
@gumimaci aké máte tie šporťáky?Dajú sa vám polohovať nožičky nezávisle od chrbátika? My máme totiž to francúzke polohovanie, že je to spolu a ešte neviem,či nám to bude vyhovovať...

gumimaci
12. mar 2011

@danabel neviem aky myslis.. my mame concord da sa polohovat do lahu, a ma aj polohovatelnu opierku noh

danabel
12. mar 2011

@gumimaci francúzke polohovanie má Bebeconfort Hight trek a polohuje sa chrbátik spolu s nožičkami - je to vlastne v jednom kuse, takže sa to naklápa spolu. Tiež sa dá polohovať - do 3 polôh.

janica81
12. mar 2011

@danabel my uz mesiac sme v sportiaku...parada...zaspi ...dam elzat...nespi polosed...spokojna a ja tiez...pred tym sme uz rucali ako o prethnutie... 🙂 ateraz amme zase pozitok z kocika..

estterka
12. mar 2011

@danabel no mne sa da chrbatik polohovat,s nohami nic nepolohujem,tiez neviem,ako to myslis 😕

@janica81 vidim,ze viacerym detom sa zapacila zmena 😵 😉

gumimaci
12. mar 2011

@danabel ja uz asi viem co myslis, tak ze sa da polohovat len cely sed - takze v podstate je ta opierka na nohy zdvihnuta... tak?

panki
12. mar 2011

@danabel aj ja som chcela taký čo sa polohuje spolu celý sed....Qunny Zapp Xtra ale nakoniec som sa ulakomila na taký čo sa dá polohovať chrbatik aj nožičky zvlášť....neviem zdá sa mi to praktickejšie hlavne keď bude väčšia 😉

danabel
12. mar 2011

@estterka tak ako píše @gumimaci že celá sedačka je z jednej časti a keď leží,tak sú aj nôžky hore a keď dám do polosedu/sedu,tak nožičky idú zároveň, nedajú sa nastaviť osobitne od chrbátika...

danabel
12. mar 2011

Takže som dala na vaše rady a práve sme sa vrátili z premiérovej prechádzky v športovom ...išla si oči vyočiť 😀 😀

sjusiquatro
12. mar 2011

Ahojte my sme dnes papali prvý krat mrkvicku...no netvaril sa dvakrat nadsene este nevedel co s tým ma robit tak to tak jazýckom vysuval z pusy...ale mrkva bola vsade 😀 dnes to bolo len tak neviem ci aj nieco prehltol ale zajtra pokracujeme uz sa tesim 🙂 a boli sme rano kupit mixer ten ponorny a super to s tým ide 🙂

gabika17042010
12. mar 2011

My sme dnes oslavili 6 mesiacov 🙂 Len zlaticku to osladili susedia, vrtali do betonu od 8mej do 16tej ☹ Sla z koze vyskocit segyniatko, aspon 2 krat sme boli vonku..
Sportiak sa este bojim skusat ked este sama nesedi, ci myslite, ze to mam vyskusat? My mame Q12 Camarelo..

zuzanockamt
12. mar 2011

@norikk ako pokracujes v satkovani? ... ja som bola vcera von uz bez kapsy 🙂 ... a zajtra by som tiez rada isla, dufam, ze pocasie vydrzi ... a s latkovanim si sa ako rozhodla, ides do toho? ... ja som stale neviem, zda sa mi to dost vysoka investicia na zaciatok ☹ ... hrozne ma hneva, ze som sa tomu nevenovala pocas tehu a nekupovala postupne ☹

estterka
12. mar 2011

@danabel oci vyocit 😀 😀 zrazu sa k zvukom okolia pridal obraz 😀

danabel
12. mar 2011

@estterka presne ako píšeš 😀