♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, tak dnešná noc bola príšerná.. večer o siedmej som dala maleho spinkat a odvtedy sa budil kazdu polhodinku az do rana pol piatej, kedy uz nechcel zaspať... Už ani nepamatam kedy som si pospala viac ako dve hodiny a dnešná noc, už mi bolo v noci aj do plaču, 😢 maly papa tak 3 krat v noci a ked sa zobudil, nechcel ani spinkat, ani papat, len mrncal a pucil sa akoby ho brusko bolelo.. ja neviem, ci je to kvoli zubkom, ale dokonca mi zacal tahat aj cumlik a ten predtym vobec nechcel.. ale ani teploty ani hnacky nemame, stolicu ma skor hustejsiu..
a ešte som zabudla napisat, za od pol piatej len piští a smeje sa, akoby prespal celu noc 😠 😠
@majjjka24 noooo si opisala scenár dnešnej nasej noci tiez.....mala sa okrem toho hádzala, mykala .... tiez to vyzeralo na brusko..ale ona je len na mliecku...ine nic a ja som nic nezvycajne nejedla...tiez neviem, co to?
a my od siestej sranda v plnej prevadzke....a v noci len mrncat, revcat....
nas Jurko vstava o siestej kazdy den 🙂 ... ale spava v noci dobre ... a v noci sa budi 2-krat na jedenie, ale to mi az tak nevadi, flasu mam spravenu velmi rychlo a pri piti vzdy zaspi a do postielky ho prekladat nemusim, ked spi pri mne
@zuzanockamt nasa presne takto fungovala do tohto pondelku...a odvtedy spiii nepokojne, max.2 hod v kuse...akurat v kociku spala vcera skoro 4. a ked dobre spinka, preco ho nedas do postielky? ja Nelu beriem ked mrnci hned...ale ked spinka ju dam do jej postielky...
@janica81 ja som rada, ze Jurko sa uz znormalizoval, teraz uz som s nim spokojna ... este predlzit denne spanky aspon na hodinku-dve a budem prestastna 😀 ... no my sme si uz tak nejako zvykli, ze nespi v postielke 😀 😅 ... teraz tam je sklad jeho neozehleneho oblecenia a hraciek 😀
Dobre ranko dievcata, tak ja som sa po dlhsej dobet zasa vyspala. Ondrej sa sice zobudil o pol 6 ale hrali sme sa v posteli, kym znova nezaspal a az teraz vstavame 😵 Dnesny den vyhlasujem za den valania sa v perinach c2 😀
Ozaj jak je to dobre, ked muz neni doma 😀 nik nerobi bordel v byte, nemusim varit, a dalsie veci, ktrore mne osobne netreba 😀
Ahojte, myslíte, že môžem dať maličkú do šporťáka, keď už mala pol roka?
Takže som dala na vaše rady a práve sme sa vrátili z premiérovej prechádzky v športovom ...išla si oči vyočiť 😀 😀
Ahojte my sme dnes papali prvý krat mrkvicku...no netvaril sa dvakrat nadsene este nevedel co s tým ma robit tak to tak jazýckom vysuval z pusy...ale mrkva bola vsade 😀 dnes to bolo len tak neviem ci aj nieco prehltol ale zajtra pokracujeme uz sa tesim 🙂 a boli sme rano kupit mixer ten ponorny a super to s tým ide 🙂
My sme dnes oslavili 6 mesiacov 🙂 Len zlaticku to osladili susedia, vrtali do betonu od 8mej do 16tej ☹ Sla z koze vyskocit segyniatko, aspon 2 krat sme boli vonku..
Sportiak sa este bojim skusat ked este sama nesedi, ci myslite, ze to mam vyskusat? My mame Q12 Camarelo..
@norikk ako pokracujes v satkovani? ... ja som bola vcera von uz bez kapsy 🙂 ... a zajtra by som tiez rada isla, dufam, ze pocasie vydrzi ... a s latkovanim si sa ako rozhodla, ides do toho? ... ja som stale neviem, zda sa mi to dost vysoka investicia na zaciatok ☹ ... hrozne ma hneva, ze som sa tomu nevenovala pocas tehu a nekupovala postupne ☹

@sjusiquatro nie, mam taky nadstavec na dom. robotovi. tam mi to vsetko krasne prepasíruje, pridam trosku mliecka, lyzicu kasicky, co nam odporucila doktorka a mnamka je na svete.
@gabika17042010 fuu, to ti dost spapa 🙂 mne zatial spapa tak do 10 malych lyziciek, viac ani nedavam, nech si postupne zvyka. A som rada, ze ju z toho ani brusko eboli, ani nic. Napr. teraz na vecer spapala len 3 lyzicky kasicky, potom uz iba z prsa a ved hlavne, ze je spokojna 🙂
Ale myslim, ze ked si este pyta, tak kludne pridaj, urcite, tym papanicu malej neznechutis 😉
Inak ja som dnes tortu upiekla neterke, este aj puncaky pre sestru, obedik, upratovala som vcera. A to mam muzika prec.. ked si clovek vie veci zorganizovat, tak to ide. Ale ja som zase bola pol roka sama s 2 detmi, tak uz viem ako na to :D