icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
14. mar 2011

@gumimaci mne ani to domace moc nechce, davala som mu dnes, kym isiel spat, zjedol asi 4 lyzicky a potom vypil 180 ml mlieka, takze hladny bol ... akurat som ten zvysok dojedla, mnam take fajnove a tu grcku neslanu zeleninovu tlaci o dusu 😀

hobit
14. mar 2011

@gumimaci hej, ved uz som zistila, neviem preco sa mi zdalo, ze kel je v pohode 🙂 ...por ok? tak kupim dnes..Tobiho ale zacalo dost zapekat, neviem co s tym...myslela som si, ze to z maska, to som mu dala 3x a vyradila, ale problemy s kakanim ostali 😖
no vidis, oni uz vedia pekne papat...a spenat aky kupujes?
inak Tobimu bude ovocie chutit, davam mu obcas trosku jablcka a len tak sa vrhne nan 🙂 ...a hotovky ani Tobi nechce, teda zatal sme skusali len tu 1 a bez uspechu

hobit
14. mar 2011

@zuzanockamt nahodou mne ta zeleninova grcka chuti 😀

zuzanockamt
14. mar 2011

@hobit mne to nechuti, ja som ovocno-jogurtovo-cokoladovy typ 😀

hobit
14. mar 2011

@zuzanockamt ja som typ vsetko okrem masa 🙂

norikk
14. mar 2011

ahojte, objednva tu niekto z ebay?? a @zuzanockamt ty by si nechcela latkove plienky z ebay?? keby sme spolu objednavali, aby nas vyslo lacnejsie postovne,,

zuzanockamt
14. mar 2011

@norikk na ebay som este nekukala, pravdupovediac este som cez to nekukala

zuzanockamt
14. mar 2011

neobjednavala som chcela napisat 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
14. mar 2011

@stvura Akolko si platila postovne?

gumimaci
14. mar 2011

Normalne teplo je vonku 🙂 20C a slnecno, malemu som obliekla jarnu bundicku inak by sa uvaril. ja som si dala sveter a vestu a aj tak som prisla spotena 😝 ale super, uz sa krasne otepluje.
Som isla kol Lidlu a ze akcia na pampers, tak ze kupim 4ky, bo c3 mam este zasobu a prd, cislo 4 vypredane 🙄 😠

@zuzanockamt no presne to iste aj Ondrej, najradsej ma cukinovu kasu ked spravim, co je podla mna najgrc, a sladky banan ani za svet 😝

@hobit kupujem ten Hami spenat +zemiak. samotny som nevidela nikde a Hipp spenat ma pridanu smotanu 😕 A este k tomu davam kustik zemiaka, lebo to je iba ten maly hrncek a Ondrejovi by to uz nestacilo... hamanek ma aj velky spenat, ale ten je zas s kralikom, mam aj ten kupeny, ale dam ho az neskor.

zuzanockamt
14. mar 2011

@gumimaci u nas je len 9 stupnov a zamracene ... ja sa chystam v tyzdni do lidla kuknut 5-ky, ci maju

gumimaci
14. mar 2011

@hobit a zapeka ho aj ked uz papate ovocie, lebo my co sme zacali s ovocim tak uz serka 3x denne 😝
Alebo skus kvapku oliv. oleja pridat do zeleninky 😉 ja som ho dala k masku, a niekto dava aj do zeleniny.

gumimaci
14. mar 2011

@zuzanockamt u nas 5ky este mali, prid si sem kupit 😀

lucinka83
14. mar 2011

@zuzanockamt ja latkujem uz od Vianoc,. je to super, ja som tym nadsena!!! neolutujes

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
14. mar 2011

@stvura ja mam este asi 250ks plienok c3, tak uz radsek 4ky kupim ked budu v akcii. min. tyzden mal 7,1kg tak ked minieme tie 3ky prejdeme na vacsie

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
14. mar 2011

@stvura Jurko 5-ky pouziva uz asi mesiac ... ale este minam aj zasobu 4-iek ... z nich je ale otlaceny ... vazi 9,1 kg

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
14. mar 2011

@stvura my uz tiez zaciname s prvymi prikrmami, uz mi bolo maleho luto, ked sa stale oblizoval pri jedeni, chcela som vydrzat az po polroku, mliečka mame dost, ale nelutujem, ze som zacala, maly papa, akoby uz jedol mesiac 🙂 ani stipocka mu nevyjde z pusy... a rucicky natahuje, oblizuje sa a krasne otvara pusinku, ved to vyse 5 mesiacov pozoroval 😀 😀 zacali sme v piatok a dnes uz spapal 60ml mrkvicky so zemiakom, zatial mu chcem len po troske poskusat a od aprila uz zacneme vo velkom 🙂 dnes som citala vela clankov a vo vacsine sa pise, ze s prvymi prikrmami sa ma zacat najneskor do ukonceneho siesteho mesiaca, a my sme sa vyse tyzdna prenasali, tak uz je asi celkom dobry cas na zacatie 🙂

majjjka24
14. mar 2011

@zuzanockamt no teda a nam su pomaly este aj 3-ky velke 😀 😀 😀

zuzanockamt
14. mar 2011

@stvura
@majjjka24 nuz dievcata, ja mam poriadneho chlapa, to sa moze v buducnosti zist 😀 🙂 ... mne sa paci, ze je taky netabulkovy 🙂
@gumimaci tak som aj ja nakoniec bola v tom lidli, maju u nas vsetky druhy, tak mozes prist na 4-ky 😀 ... len ja som mala dost velky nakup - batoh na chrbte, mensia taska v ruke, Jurko vpredu v satke, takze uz sa mi zdalo dost vliect este aj tu krabicu, tak musim nejako svokrovcov zorganizovat a zveziem sa s nimi na nakup 😀

hobit
14. mar 2011

@gumimaci ved prave, ja som videla len ten hipp so smotanou...takze hami to ma...ja som kupila mrazeny a uvarim asi
my ovocie este nepapame, len trosicku jablcka mu davam prave preto aby sa vykakal..olivovy olej som vcera zacal davat tak uvidim...uz aj vy teda papate masko? ake?
aj ja sa chystam na 4ky do Lidla 😉
@stvura kolko uz vazite?

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
14. mar 2011

@lucinka83 vdaka za povzbudenie, mam z toho trosku obavu, no laka ma to vyskusat 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
14. mar 2011

@stvura jurko ale pneumatiky nema , ved on je dlhan ... posledne meranie 76 - 78 cm, oblecko 80/86 🙂

zuzanockamt
14. mar 2011

a keby aj mal, tak mi to nevadi, kazde babo je uzasne, ci je chude alebo silnejsie 😵

elixia
14. mar 2011

Ahojte,

u nas kraasne teplo, boli sme vonku 2 hodiny, dieta vyspate do ruzova 🙂

@zuzanockamt myslim,ze dobra volba (tie plienky), s vacsinou sice nemam skusenost,podas potom info 🙂
@norikk ake chces objednat z ebay? dufam,ze nie tie cinske...lacne sice,ale ktovie z coho su 😖 Inak,ak to chces z ebay UK a postovne sa ti bude zdat vela,ideme o mesiac domov,mozme sa dohodnut ak ich nebude vela,tak donesiem az do KK pripadne 😉

Dosiel mi dnes z domu ten vyzivovy special,tak idem studovat 😀 My sme zatial papali mrkvu,zemiak,sladky zemiak, brokolicu, cuketu a vcera zltok...ale vela toho zatial nezje 😀 (hlavne ze ma vyse 9kg 😀 )