icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
15. mar 2011

@stvura no ja prebalijem do tych 2 hodin vzdy,ked sme niekde vonku,tak davam taku plienku aby vydrzal dlhsie...Nastastie nemame ziaden problem s ritkou,jedine uuplne prvy krat ked som dala latkovku,tak sa cely vyhadzal,boli sme u dokiho a povedal,ze to je reakcia na moc..ale odvtedy chvalabohu nic,ani vobec nenatieram..no u vas by to asi bolo zlozitejsie najst plienky,ktore by vam vyhovovali..kremovat do latkoviek sa velmi neodporuca,kedze sa tym plienky nicia...
Ten clanok bol fakt dobry,uz som rozmyslala urobit si vylet do Ikei 😉

Pozeram,ze vsetci zle spite..my uz chvalabohu spanok ok..sice sa teraz posunul,vecer zaspi uz o 9-10 ale rano o 7 uz je hore..predtym sme pospali aj do 9 🙂

katarina87
15. mar 2011

@zuzanockamt Ja som zase nikdy neucila malu zaspavat na rukach...nebola na to naucena pretoze ja som mala mliecko cca 1mesiac .....takze som ju potom ani neuspavala na rukach...ja tiez ked zacne cuchat ocka a mrnac tak ideme spinkat,ale dnes zacala plakat pri zaspavani a napinat sa....tak som ju dala do postielky...

zuzanockamt
15. mar 2011

@katarina87 ja som tiez kojila len cca 6 tyzdnov, ale on je taky typ dietata, proste typicky nosenec 😵 😵 😵

katarina87
15. mar 2011
danabel
15. mar 2011

Ahojte, používate niekto ohrádku, chcú tam byť detičky?

janica81
15. mar 2011

@majjjka24 ja malu nechavam tiez sediet...vedu nerobim...ale niekedy lekari..no neviem kamaratku minule tak dostrasila doktorka, ze jej maly uz ma 5 m a vobec sa nepretaca....uz museli na neurologiu...a nasa?? nasa Hviezda?? ani nahodou, proste ju to nefascinuje....na bruchu bude aj polhodinu, ale zeby sa pretocila??? ai nahodou..
@zuzanockamt nooo cez den ani nasa Nela nezaspi len tak....proste vyckam ked si posucha ocko, zoberiem na ruky, prejdem hore dole po byte a spime...a este v kociku zaspi pekne v pohode 🙂

janica81
15. mar 2011

@danabel my uz mame od vianoc ohradku....a ked niekde idem alebo na wc tak tam malu dam...niekedy je tam rada...ma tam vsetky hracky a velkeho psa, tak to krízom krázom prehadzuje, a niekedy ani nahodou tam nechce byt...to je rozne...

sjusiquatro
15. mar 2011

@janica81 ahoj aku mas ohradku ja by som chcela daku kupit...

danabel
15. mar 2011

@sjusiquatro ahoj, no ako sa ti podarilo liečiť zapareninku?

sjusiquatro
15. mar 2011

@danabel jaaj nic moc...trosku sa to zlepsilo ale este to ma zajtra pojdem k doktorke nech sa nato pozrie

tothova5a
15. mar 2011

z nicoho nic nam vyrastli dva zubky 🙂

hobit
15. mar 2011

@gumimaci my tiez hrozna noc, mame sopel zas pre zmenu..ale dospali sme to v kociku, boli sme von cely den 😉
@zuzanockamt my tiez furt to iste s dennym zaspavanim 😉
@katarina87 vsetko najlepsie 🙂

hobit
15. mar 2011

@janica81 este ma cas, pretacat sa maju do pol roka
@tothova5a aka je zlata, my este zuby nic

zuzanockamt
15. mar 2011

@hobit ja som dnes uspavala poobede mozno 45 minut - to bol des a spal asi 30 minut 😀 😝 ... svokra sa smiala, ze zaspavanie trva dlhsie ako samotny spanok 😀

zuzanockamt
15. mar 2011

Jurko dnes prvykrat jedol hrusku ... kedze jablko mu nechutilo, tak som skusila nieco ine a zjedol na prvykrat uplne celu 😀 ... vobec nerespektuje pravidla pri zavadzani prikrmov, ze nove len par lyziciek a ja som si z toho hlavu nerobila, ked mu chuti, nech si da ... a nic, ziadna reakcia, tak sa tesim ... ja mam pocit, ze jemu nebude robit problem asi ziadna potravina, travenie ma ako spravny chlap 😀

hobit
15. mar 2011

@zuzanockamt to ja nerobim, ked vidim, ze nezaspi, dam ho na zem, necham ho este nech sa hra a ked zacne znovu mrncat, vezmem ho ci zaspi a tak dookola, ale vacsinou na 2x som uspesna 🙂

hobit
15. mar 2011

@zuzanockamt super 🙂
a ten obed si nakoniec mixovala?

zuzanockamt
15. mar 2011

@hobit no lenze on spat chce, ale akoby sa bal zaspat alebo co, sucha si oci, vzpiera sa, nervaci a ked ho polozim, tak hned place ... to ja uz poznam, on ma jednoducho take stavy pred spanim a to treba len vydrzat a zaspi 🙂
obed som mixovala, lebo ta popucena mrkva sa mi tam moc nepacila 😀

hobit
15. mar 2011

@zuzanockamt mrkva je v pohode, taku istu ju potom najdes v plienke 😀

janica81
15. mar 2011

@tothova5a jej zlatučká..my sme dnes nejaký uplakaný a vsetko zujeme a ked si pomyka hracku v puse hrozný plac...takze mozno sa nam tam nieco kluje 🙂

zuzanockamt
15. mar 2011

@hobit no to ano, len sa bojim, aby sa nezadrhol pri prehltani ... ale budem musiet skusat, lebo si navykne na take mixovane a bude zle

janica81
15. mar 2011

@hobit veru este mame casu....dokonca tyzden 🙂 srandujem...ja to nejako nesledujem....s malou robim to co sa jej paci a myslim ze ona robi co ju bavi.... tak mozno zajtra sa zacne kotulat ako sud 😀

tothova5a
15. mar 2011

@sjusiquatro - nam zabral bepanthen, najprv sme skusali sudocrem a ten nam nezaberal

hobit
15. mar 2011

@zuzanockamt neboj, nezadrhne sa, popuci si to dasienkami
@janica81 no jasne, nas riesia az prilis, ide mi to na nervy...

danabel
15. mar 2011

@hobit aj ja som sa dnes smiala, že na obed nachovám a večer ju mám naspäť (mrkvu) 😀 😀 ako bumerang

danabel
15. mar 2011

@zuzanockamt ja už tiež nemixujem, len popučím...aj mňa mama strašila,že si zvykne na také jemné kašičky,tak som po mesiaci prestala a spapa v pohode...

norikk
15. mar 2011

ahojt, tak my sme dnes prvy krat ochutnali aj nieco ine ako MM, mrkvu......nebola som pri tom,som bola na maturach,mama ho pucila,ze tri lyzicky prehltol,ale ze ho natahovalo, a spustil plac, az sa zalikal ☹ to aj vase tak robili???

danabel
15. mar 2011

@norikk a papal rozmixovanú mrkvu?

norikk
15. mar 2011
danabel
15. mar 2011

@norikk možno mu nechutila, však nie všetkým musí mrkva chutiť...uvidíš s inou zeleninkou, možno mu bude chutiť viac zemiačik...