♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt Ja som zase nikdy neucila malu zaspavat na rukach...nebola na to naucena pretoze ja som mala mliecko cca 1mesiac .....takze som ju potom ani neuspavala na rukach...ja tiez ked zacne cuchat ocka a mrnac tak ideme spinkat,ale dnes zacala plakat pri zaspavani a napinat sa....tak som ju dala do postielky...
@katarina87 ja som tiez kojila len cca 6 tyzdnov, ale on je taky typ dietata, proste typicky nosenec 😵 😵 😵
@zuzanockamt 🙂
Ahojte, používate niekto ohrádku, chcú tam byť detičky?
@majjjka24 ja malu nechavam tiez sediet...vedu nerobim...ale niekedy lekari..no neviem kamaratku minule tak dostrasila doktorka, ze jej maly uz ma 5 m a vobec sa nepretaca....uz museli na neurologiu...a nasa?? nasa Hviezda?? ani nahodou, proste ju to nefascinuje....na bruchu bude aj polhodinu, ale zeby sa pretocila??? ai nahodou..
@zuzanockamt nooo cez den ani nasa Nela nezaspi len tak....proste vyckam ked si posucha ocko, zoberiem na ruky, prejdem hore dole po byte a spime...a este v kociku zaspi pekne v pohode 🙂
@janica81 ahoj aku mas ohradku ja by som chcela daku kupit...
@sjusiquatro ahoj, no ako sa ti podarilo liečiť zapareninku?
@danabel jaaj nic moc...trosku sa to zlepsilo ale este to ma zajtra pojdem k doktorke nech sa nato pozrie
@gumimaci my tiez hrozna noc, mame sopel zas pre zmenu..ale dospali sme to v kociku, boli sme von cely den 😉
@zuzanockamt my tiez furt to iste s dennym zaspavanim 😉
@katarina87 vsetko najlepsie 🙂
@hobit ja som dnes uspavala poobede mozno 45 minut - to bol des a spal asi 30 minut 😀 😝 ... svokra sa smiala, ze zaspavanie trva dlhsie ako samotny spanok 😀
Jurko dnes prvykrat jedol hrusku ... kedze jablko mu nechutilo, tak som skusila nieco ine a zjedol na prvykrat uplne celu 😀 ... vobec nerespektuje pravidla pri zavadzani prikrmov, ze nove len par lyziciek a ja som si z toho hlavu nerobila, ked mu chuti, nech si da ... a nic, ziadna reakcia, tak sa tesim ... ja mam pocit, ze jemu nebude robit problem asi ziadna potravina, travenie ma ako spravny chlap 😀
@zuzanockamt to ja nerobim, ked vidim, ze nezaspi, dam ho na zem, necham ho este nech sa hra a ked zacne znovu mrncat, vezmem ho ci zaspi a tak dookola, ale vacsinou na 2x som uspesna 🙂
@zuzanockamt super 🙂
a ten obed si nakoniec mixovala?
@hobit no lenze on spat chce, ale akoby sa bal zaspat alebo co, sucha si oci, vzpiera sa, nervaci a ked ho polozim, tak hned place ... to ja uz poznam, on ma jednoducho take stavy pred spanim a to treba len vydrzat a zaspi 🙂
obed som mixovala, lebo ta popucena mrkva sa mi tam moc nepacila 😀
@zuzanockamt mrkva je v pohode, taku istu ju potom najdes v plienke 😀
@hobit no to ano, len sa bojim, aby sa nezadrhol pri prehltani ... ale budem musiet skusat, lebo si navykne na take mixovane a bude zle
@sjusiquatro - nam zabral bepanthen, najprv sme skusali sudocrem a ten nam nezaberal
@zuzanockamt neboj, nezadrhne sa, popuci si to dasienkami
@janica81 no jasne, nas riesia az prilis, ide mi to na nervy...
@zuzanockamt ja už tiež nemixujem, len popučím...aj mňa mama strašila,že si zvykne na také jemné kašičky,tak som po mesiaci prestala a spapa v pohode...
ahojt, tak my sme dnes prvy krat ochutnali aj nieco ine ako MM, mrkvu......nebola som pri tom,som bola na maturach,mama ho pucila,ze tri lyzicky prehltol,ale ze ho natahovalo, a spustil plac, az sa zalikal ☹ to aj vase tak robili???

@stvura no ja prebalijem do tych 2 hodin vzdy,ked sme niekde vonku,tak davam taku plienku aby vydrzal dlhsie...Nastastie nemame ziaden problem s ritkou,jedine uuplne prvy krat ked som dala latkovku,tak sa cely vyhadzal,boli sme u dokiho a povedal,ze to je reakcia na moc..ale odvtedy chvalabohu nic,ani vobec nenatieram..no u vas by to asi bolo zlozitejsie najst plienky,ktore by vam vyhovovali..kremovat do latkoviek sa velmi neodporuca,kedze sa tym plienky nicia...
Ten clanok bol fakt dobry,uz som rozmyslala urobit si vylet do Ikei 😉
Pozeram,ze vsetci zle spite..my uz chvalabohu spanok ok..sice sa teraz posunul,vecer zaspi uz o 9-10 ale rano o 7 uz je hore..predtym sme pospali aj do 9 🙂