♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@stvura ked som si to preratala, tak mi vysiel prirastok cca 91 g za tyzden, cosi podobne ma aj tvoja mala ... len nas Jurko zase vazi omnoho viac, tak tam by nebol problem, ked zacne aj menej priberat teraz ... a u lekarky sa tiez nejako nepredvadza ... vzdy len hystericky place, lebo sa boji cudzich ludi
@janica81 Veeelmi zlatucka 🙂 Krasne vysmiate ocka 😵
ja som slivkovu stavu skusila, ked mal raz problem, ale ani ju nechcel, vypluval a potomked aj cosi vypil, tak mu to nepomohlo ... nakoniec sa vykakal pekne sam ... ale on chvalabohu s tym az take velke problemy nema ... uz si asi travenie zvyklo na tu zeleninu, lebo ho uz nezapeka
@gabika17042010 jej smejo... 🙂
@gabika17042010 jej ako slniečko 🙂
Ahojte,
@stvura preco sa nemoze ta slivkova stava? Ved to nie je exoticke ovocie..
My s kakanim nastastie nemame az take problemy, raz sa mu stalo,ze sa nemohol,ale rektalne trubicka pomohla 🙂 Niekedy ma tiez tvrdu stolicu,ale striedam tie zeleninky a po brokolici,cukine nie je problem..ani po spenate 🙂
@majjjka24 skus ponukat viac tekutin ked papa zemiak a mrkvu...
@stvura a ako budes riesit stravu, ked pojdu do skolky a do skoly? ... ci navaris a nabalis im? ... lebo tam to take tabulkove teda nie je ... moja svagrina takto do troch rokov stravovala, same bio a neviem co a teraz je maly v skolke a sok 😀 😀 😀
baby, co by ste robili vy? mam v aukciach vecicky po malom a jedna pani si vydrazila 2 body, ale tyzden sa mi neozyvala ked som jej posielala udaje k platbe... a dnes mi prisiel mejl, akoze od jej dcery a ze ju to strasne mrzi ale ze mama je vraj v nemocnici a nemoze sa skontaktovat... 🙄 kukla som si jej hodnotenie a uz ma niekolko negativnych. najviac ma stve, ze by sa urcite predali, lebo prihadzovali aj ini zaujemci a za kazdu aukciu aj zmarenu musim platit 😠
@stvura ano na mmb v aukciach 😠 uz som pisala dalsej mamicke, ktroa tiez prihadzovala, ze jej to posuniem za vyvolavaciu cenu, aby som nemusela otvarat novu aukciu. Tuto akoze v nemocke si odsledujem, bo na jej stranke ma aktivitu za ostatny tyznen- 36 prihodzov, tak ak sa jej ten pocet zvysi pisem adminovi aj neg. hodnotenie 😠 😠 😠
@majjjka24 aj my mame tento problem, ponukam vodu, pediatricka kazala az 1 dcl denne aby vypil, ked uz to trva viac dni, dam mu trochu jablcka, resp. stavy, tu mrkvovu som este neskusala...teraz 2. den nedavam vobec mrkvu a zajtra dam asi spenat tak uvidime co to spravi...
@stvura a kolko teda vazite? Tobi sa nejako rozbehol s tymi prikramami, uz ma riadne liciska, pribral 600 g za 3 tyzdne, co nechapem...
Ahojte chcem sa opytat davate pit Lucku ci prevarenu vodu??a ked davam Lucku ci ju treba aj trosku zohrievat ci staci izbova teplota??
@sjusiquatro Britou prefiltrovanu, prevarenu vodu z vodovodu
@stvura nakopat tvoju pediatricku niekam... asi by som sa jej spytala, ci aj jej nieco platia, ked propaguje umele. gyndosi maju prachy za hak, tak uz asi aj pediatrov si podchytili. 😠 ja chodim na poradne len ku detskej sestre a tam sice pozera do tabuliek, ale nie na konkretne vahove prirastky, ale znaci to do grafu. a pokial tam rast je, tak nic neriesi. keby bol pokles, vtedy by mi asi az cosi povedala. ale rozhodne nie zacat davat UM. fabi za prve tri mesiace priberal 1500g mesacne, tak mu ten graf splhal strmo hore, teraz naposledy to bola uz skoro vodorovna ciara, ale povedala, ze to je ok, ze uz sa teraz viacej hybe, tak spali viac energie. a ze mu uz mam postupne zavadzat prikrmy, ze akonahle bude papat aj tuhu stravu, tak zasa zacne viac priberat. a to podotykam, ze tu v irsku koji tak mozno 10% mamiciek.
inak vsimli ste si, ze annag odisla z konika? kvoli propagacii UM. 😕

Ked ti lekari si myslia, ze ked babo pride do noveho prostredia tak bude reagovat ako doma. Ved aj nasa lekarka mala poznamku, ze mala sa malo usmieva co je blbost lebo doma sa rehli o dusu. V ordinacii bola vazna lebo si vsetko prezerala a skumala lekarku, ze o co jej ide 😉 Treba to brat vsetko s rezervou a riadit sa vlastnym instinktom. Ved len my matky co sme nonstop s malickymi vieme posudit ci sa smeju a hybu dokonale, nie?