icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
17. mar 2011

@stvura cize v pol roku bude mat tych 6, ved to staci si myslim

stvura
Odpoveď bola odstránená
lenkaff
17. mar 2011

Ahojte maminy, zaujimalo by ma či sa všetky vaše detičky už aktívne otáčajú z bruška na chrbátik a opačne. Lebo náš malý je nejaký lenivý. Viem, že sa vie otočiť z chrbátika na bruško ale skoro vôbec to nerobí. Otočí sa možno raz za deň a niekedy ani to nie. Je tu niekto taký? Ako to riešite? Ja som mu už aj skúšala dať hračku ďalej aby sa musel otočiť, ale on sa akurát naťahuje a keď to nejde tak len leží.. 😖

lucinka83
17. mar 2011

@lenkaff moj sa tiez netoci, vsak zacne, vyvoj nezastavis

danabel
17. mar 2011

@ladywitch26 ona to pisala,že odchádza? Mne pomohla, aj som jej video posielala ako sa mala prisava, či je to v poriadku...to je teda veľká škoda ak odišla ☹

janica81
17. mar 2011

@lenkaff ahoj...my sa neotáčame vobec...a nič neriešim...vsak maju cas...a detska psychologicka povedala ze to ma cas okolo 7m....a ja to neriesim...ju to vobec nelaka 😀

gumimaci
17. mar 2011

@janica81 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
17. mar 2011

@stvura jurko neprska, on len flegmaticky otvara usta a zaspava pri tom obcas 😀 ... on s mnozstvom jedla nejake problemy nemal, skor s technikou jedenia 😀

elixia
17. mar 2011

Idem sa s vami podelit o dobru radu,ktoru som dnes dostala..mam pockat s prikrmami do 6.mesiaca a potom uz moze jest vsetko..som sa radsej nepytala,ako to mysli. Takze baby,ziadne kasicy,zeleninky,pekne rovno maso s knedlou 😀
BTW mame 9570g 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
17. mar 2011

@stvura to ani sama neviem,ani nepije tolko mlieka ako uvadzaju tabulky...no je to tucko,co ti poviem 🙂
To health visitorporadila,ked sme sa boli vazit...ja si z toho ani nic nerobim, len som prikyvla,ze dobre moja... 😉

katrin31
17. mar 2011

@danabel odisla ale mozes si ju pridat na facebooku ak chces..vola sa Katarína Glavová

danabel
17. mar 2011

@katrin31 aha, no super...ale aspoň niečo...a vy sa ako máte? Neplánuješ náhodou onedlho repete v BS ? 😀

gabika17042010
17. mar 2011

@majjjka24 Dakujeme 🙂

gabika17042010
17. mar 2011

@janica81 Dik 🙂

janica81
17. mar 2011

Zopár profi

lenkaff
17. mar 2011

@janica81 @lucinka83 takze nie sme jediny. no uz to nebudem ani ja riesit, mna suseda strasila este v 3 mesiacoch, ze uz by to mal a tak dalej. Inak ako som to sem dnes napisala tak o hodinku sa prvykrat otocil sam z bruska na chrbat, akoby vedel, ze sa tym zaoberam tak mi to chcel ukazat. 😉 uz som pokojna 🙂

janica81
17. mar 2011

@lenkaff vážne sa nemusiš stresovať...zober si niektoré deti chodia v 9 m...ine v roku a pol...niektore v 8m su na nocniku, ine maju aj dvojrocne plienku....naozaj treba sledovat ci je dieta spokojne...pekne pomalicky pribera... proste každé jedno je iné...

estterka
17. mar 2011

@elixia no super a mne nadavaju,ze ake mam nenormalne velke dieta..ale podla mna,viac babetiek nam tak pekne pribera 😅 😀 😉

elixia
17. mar 2011

@janica81 krasne fotky 🙂

@estterka no ja nie som velmi nadsena,ze je taky tucko,ale tak co mam robit? Ale uz nepribera tak rapidne ako pred par tyzdnami,tak sa to hadam spomali..

mikusik
17. mar 2011

@janica81 prekrasny...

estterka
17. mar 2011

@elixia ja si zas tazku hlavu nerobim,uz sa to spomalilo a aj narastla teraz dost do dlzky 😉

julcek
17. mar 2011

@lenkaff no nas sa aktivne pretaca, ale len z bruska na chrbat 🙂 , my chodime na neurologiu a cvicime Vojtovu metodu, lebo mal problem zo zaciatku udrzat sa na rucickach, z chrbatika na brusko sa nevie pretocit, len na bok a koniec. Neurologicka mi povedala ze to ze sa pretaca z bruska je vraj prejav nestability, tak sa vraj s tym nemam vytesovat

zuzanockamt
18. mar 2011

@elixia nestresuj sa tym, nas Jurko tiez nie je tabulkovy - 9,1 kg - vazeny bol pred tyzdnom ... a teraz uz nepribera tak rapidne - len okolo 90 g za tyzden, co sa mne zda aj dost malo 😅 ... ale aj na vysku je dost dlhy - ma okolo 76 - 78 cm .... a aj preto je chuda taky neohrabany, lebo udrzat v sede take telo je riadna fuska 😀 ... takze stale ho klati zo strany na stranu 😀

hobit
18. mar 2011

@zuzanockamt nevadi, Tobi je drobec a klati ho tiez 😀

katrin31
18. mar 2011

@danabel mame sa dobre,maly je zlaty a dobry..a do BS sa zatial nechystame 🙂 az o taky rok a pol-dva,a kto vie ci do bs..a vy?

kitchima
18. mar 2011

@stvura dakujem za fotecky 🙂

teraz sem velmi nechodim a asi par tyzdnov ani este nebudem. manzel mal mozgovu prihodu, ale je v poriadku, len ma este nejake krvne zrazeniny atd. A drobci su opät chori. Malinka pribera cca 50g za tyzden.. no lepsie ako nic.
@elixia pekna vaha, taku mal moj syncek tiez v 5.-tom mesiaci 😉 a vobec teraz nie je tucko 😅 opytaj sa @stvura, ta ho videla 😉
@janica81 kraaaasna 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená