icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

majjjka24
18. mar 2011

@hobit a kolko zeleninky ti spapa, ked ja neviem kolko mam davat, ked on nezacne vypluvat, kolko mu dam, tolko zje a potom sedi a predychuje, co uz asi nevladze 😀 😀

majjjka24
18. mar 2011

@stvura jej aka bambulka a vobec nevyzera, ze by bola nejaka drobna, taka akurat 😉

elixia
18. mar 2011

@zuzanockamt my len cca 65cm,takze je mala gula 🙂 tiez ho to klati do vsetkych stran,takze ho ani nedavam sediet velmi...on by aj tak najradsej uz behal
@stvura no dufam,ze z toho vyrastie,lebo ved teraz to aj tak neovplyvnim,co mu nedam najest??

@kitchima to mi je luto,ale tak hlavne ze je manzel ok..kolko ma rokov,ved to mlady chlap musi byt??? 😒

zuzanockamt
18. mar 2011

@elixia akurat si zostavujem sadu na objednanie a rozmyslam nad nocnou plienkou ... ty pouzivas bum hugger? ... a na noc ake gatuse? ... mozu byt flis alebo pul alebo najlepsie vlna? ... len vlnu treba lanolinovat, vsak? ... tak to asi vypustim 😀

kitchima
18. mar 2011

@lenkaff mne sa mala uz plazi, snazi sa aj sadnut si.. ale kazde babäno je ine, neboj.
@ladywitch26 nasla som origos stranku annag, takze nie je problem 🙂
@stvura on uz mal minuly rok nejaky attak, alebo ako sa to vola. No snad sa rychlo z toho dostane, aby sme mohli aj ten domcek stavat.
@elixia dakujem, bude mat este len 23 rokov. Som teraz z toho uplne na nervy. Len nezdvihne telefon a uz stresujem.

elixia
18. mar 2011

@zuzanockamt ano bum hugger.Mam vlniaky ale nejako som im neprisla na chut,takze len obycajne gatky co aj na den...A ano,treba ich laolinovat 🙂 Na noc su dobre take savejsie plienky,teda bambusove a konopne..myslim,ze si baby chvalia Anavy plienku ale ja nemam.

@kitchima 23 rokov??? no marnost... ☹

zuzanockamt
18. mar 2011

@elixia mne aj etuska (isto ju poznas z kona) odporucala tuto bum hugger, tak objednam asi tu a gate teda normalne

elixia
18. mar 2011

@zuzanockamt hej etuska ich tiez pouziva 🙂 ja som od nej mala take prve info o plienkach 😉

zuzanockamt
18. mar 2011

@elixia no ja sa aj s nou radim 🙂

hobit
18. mar 2011

@majjjka24 tych 160-180 ml, kedy ako, vcera som mu to urobila redsie a uz ho nenatahovalo
@stvura zlata bambulka 🙂
@kitchima och boze, drzim palce nech je vsetko coskoro ok

majjjka24
18. mar 2011

@hobit fiha, tak to dost spapa a ako si pridavala mnozstvo, my papame len 6 den a tych 100ml spapa, mam mu kazdym dnom zvacsovat davku???

gumimaci
18. mar 2011

ahojte
zapnite si Sama doma na CT1 je tam o polrocnych babatkach 🙂

janica81
18. mar 2011

Ahojte maminky,
zajtra ideme prvýkrát vyskúšať mrkvičku 😀 tak som zvedavá na reakciu..... ešte sa Vás idem opýtať, že kde kupujete zeleninku???

katrin31
18. mar 2011

@janica81 ja som mala domacu a potom ked sa minula som kupila normalne v tescu..viem ze to nie je asi bohvieco ale co narobim..stale bio kupovat nebudem..a teraz sme vyskusali tie hotove prikrmy a tie mu strasne chutia..moje uvarene nechcel vobec..a tieto spapa cele..

danabel
18. mar 2011

@katrin31 my asi tiež asi najskôr o dva roky...tiež už zvažuješ BS? My tiež 🙂 ale poznám aj takých, čo mi povedali, že ju nechali vytrápiť niekoľko hodín či celý deň a nič nerobili, že tam už nepôjdu a po štyroch rokoch sa aj tak rozhodli pre BS...tak som zvedavá ako dopadneme my...dopredu sa ťažko hovorí

danabel
18. mar 2011

@janica81 @katrin31 ja keď nemám bio zeleninku kúpenú, tak zvyknem dať mrazenú...aspoň je vypestovaná cez leto a nie v sklenníku

katarina87
18. mar 2011

Ahojte dievcence...my sa zaciname plazit...nieje je to doslova ale zdvihne nozky pod ritku ruky vystre a s ruckami sa potiahne do predu ...lekarka povedala ze je to take poskocenie dopredu...ze je to super ze takto skoro....sa tesim...sikulka nasa 🙂 🙂 🙂

gumimaci
18. mar 2011

@katarina87 aj Ondrej sa plazi takto na cervika, uz nejaku dobu 🙂 nohy pod seba, rit hore a ruckami sa potiahne.
@hobit sledujem, ze ti nasi rovnako narodeni, maju aj vahy podobne, aj podobne papkaju, atd 🙂 kedy rozmyslas nad 3 prikrmom? ja asi po 7 mesiaci zacnem, nieco mam aj kupene, ale napr. ryzove alebo ovsene kase budem robit domace, kamoska mi poradila na tu ryzovu kasu ryzove vlocky, maju ich v bille a aj v kauflande ich kupuje. je to rychlejsie,a ko varit klasika ryzu 🙂

gabika17042010
18. mar 2011

@janica81 Nadherne fotky 🙂

gabika17042010
18. mar 2011

Kedy ste zacinali s druhym prikrmom? Neviem kedy mam zacat davat varene jablcko..zeleninku a masko na obed davam treti tyzden..a kedy potom kasu? Masko treba vyskusat vselijake alebo staci ked som zatial davala len 1 druh? Mam v tom dajak zmatok 😉

gabika17042010
18. mar 2011

Aaaaaa, skoro som sa zabudla pochvalit za Kristinku - prerezal sa nam prvy zubok vlavo dole 🙂 Len ju to chudinu dost stve, cely den sa stazovala a kuvikala, vsetko by rozkusala najradsej...

janica81
19. mar 2011

Dobré ránko 🙂

tak dnes už máme presne polroka 🙂 ako darček dostane 1x mrkvičku.... 😀 takze som zvedava aky bude vysledok a co vsetko bude špinavé 😀 držte nám palce 🙂

danabel
19. mar 2011

@janica81 dobré 🙂 tak gratulujeme, vitajte v klube polročných 😉 ...mrkvička sa táák super perie 😀

majjjka24
19. mar 2011

@janica81 gratulujem k polroku a nech Nelke chutí mrkvička 🙂

hilaris
19. mar 2011

@stvura makovy odvar by som dala mojej starsej dcere 🙂 malinkej nie :P

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
19. mar 2011

@janica81 vsetko naj k polrocku 🙂

Ondrej dnes konecne spapal kustik banana, doteraz surove ovocie nechcel ani za svet, tak mam radost, ze uz mu ho nemusim varit 🙂 🙂 🙂

gumimaci
19. mar 2011

@stvura nas maly zas cukinu so zemiakom miluje asi najviac na svete- nestacim lyzickovat

janica81
19. mar 2011

No cavino 🙂

nooo mrkvičks za nami.. určite niečo islo aj do bruska , vacsina skoncila na podbradnicku, dupkach, na mamine...bola to riadna sranda...zajtra ideme na 2.pokus...inak hroza..dnes som asi hodinu zhanala BIO mrkvu som aspon na prve pokusy chcela nieco zdravsie 😀 ale ponuka katastrofen....

pripajam par fotos 🙂

janica81
19. mar 2011

pre upresnenie papanie bolo super...hroza bol ten nakup 🙂

tesim na dalsie specialitky...

ozaj ako uskladnujete zeleninku?? ked navarite a zmixujete...odlozite si aj nieco do chladnicky na druhy den?? ci len mrazite?? ci ako??? ked by som si chcela navarit na tri dni...ako najlepsie odlozit?? 😀