♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt my len cca 65cm,takze je mala gula 🙂 tiez ho to klati do vsetkych stran,takze ho ani nedavam sediet velmi...on by aj tak najradsej uz behal
@stvura no dufam,ze z toho vyrastie,lebo ved teraz to aj tak neovplyvnim,co mu nedam najest??
@kitchima to mi je luto,ale tak hlavne ze je manzel ok..kolko ma rokov,ved to mlady chlap musi byt??? 😒
@elixia akurat si zostavujem sadu na objednanie a rozmyslam nad nocnou plienkou ... ty pouzivas bum hugger? ... a na noc ake gatuse? ... mozu byt flis alebo pul alebo najlepsie vlna? ... len vlnu treba lanolinovat, vsak? ... tak to asi vypustim 😀
@lenkaff mne sa mala uz plazi, snazi sa aj sadnut si.. ale kazde babäno je ine, neboj.
@ladywitch26 nasla som origos stranku annag, takze nie je problem 🙂
@stvura on uz mal minuly rok nejaky attak, alebo ako sa to vola. No snad sa rychlo z toho dostane, aby sme mohli aj ten domcek stavat.
@elixia dakujem, bude mat este len 23 rokov. Som teraz z toho uplne na nervy. Len nezdvihne telefon a uz stresujem.
@zuzanockamt ano bum hugger.Mam vlniaky ale nejako som im neprisla na chut,takze len obycajne gatky co aj na den...A ano,treba ich laolinovat 🙂 Na noc su dobre take savejsie plienky,teda bambusove a konopne..myslim,ze si baby chvalia Anavy plienku ale ja nemam.
@kitchima 23 rokov??? no marnost... ☹
@elixia mne aj etuska (isto ju poznas z kona) odporucala tuto bum hugger, tak objednam asi tu a gate teda normalne
@zuzanockamt hej etuska ich tiez pouziva 🙂 ja som od nej mala take prve info o plienkach 😉
@elixia no ja sa aj s nou radim 🙂
ahojte
zapnite si Sama doma na CT1 je tam o polrocnych babatkach 🙂
Ahojte maminky,
zajtra ideme prvýkrát vyskúšať mrkvičku 😀 tak som zvedavá na reakciu..... ešte sa Vás idem opýtať, že kde kupujete zeleninku???
@katrin31 my asi tiež asi najskôr o dva roky...tiež už zvažuješ BS? My tiež 🙂 ale poznám aj takých, čo mi povedali, že ju nechali vytrápiť niekoľko hodín či celý deň a nič nerobili, že tam už nepôjdu a po štyroch rokoch sa aj tak rozhodli pre BS...tak som zvedavá ako dopadneme my...dopredu sa ťažko hovorí
Ahojte dievcence...my sa zaciname plazit...nieje je to doslova ale zdvihne nozky pod ritku ruky vystre a s ruckami sa potiahne do predu ...lekarka povedala ze je to take poskocenie dopredu...ze je to super ze takto skoro....sa tesim...sikulka nasa 🙂 🙂 🙂
@katarina87 aj Ondrej sa plazi takto na cervika, uz nejaku dobu 🙂 nohy pod seba, rit hore a ruckami sa potiahne.
@hobit sledujem, ze ti nasi rovnako narodeni, maju aj vahy podobne, aj podobne papkaju, atd 🙂 kedy rozmyslas nad 3 prikrmom? ja asi po 7 mesiaci zacnem, nieco mam aj kupene, ale napr. ryzove alebo ovsene kase budem robit domace, kamoska mi poradila na tu ryzovu kasu ryzove vlocky, maju ich v bille a aj v kauflande ich kupuje. je to rychlejsie,a ko varit klasika ryzu 🙂
@janica81 Nadherne fotky 🙂
Kedy ste zacinali s druhym prikrmom? Neviem kedy mam zacat davat varene jablcko..zeleninku a masko na obed davam treti tyzden..a kedy potom kasu? Masko treba vyskusat vselijake alebo staci ked som zatial davala len 1 druh? Mam v tom dajak zmatok 😉
Aaaaaa, skoro som sa zabudla pochvalit za Kristinku - prerezal sa nam prvy zubok vlavo dole 🙂 Len ju to chudinu dost stve, cely den sa stazovala a kuvikala, vsetko by rozkusala najradsej...
Dobré ránko 🙂
tak dnes už máme presne polroka 🙂 ako darček dostane 1x mrkvičku.... 😀 takze som zvedava aky bude vysledok a co vsetko bude špinavé 😀 držte nám palce 🙂
No cavino 🙂
nooo mrkvičks za nami.. určite niečo islo aj do bruska , vacsina skoncila na podbradnicku, dupkach, na mamine...bola to riadna sranda...zajtra ideme na 2.pokus...inak hroza..dnes som asi hodinu zhanala BIO mrkvu som aspon na prve pokusy chcela nieco zdravsie 😀 ale ponuka katastrofen....
pripajam par fotos 🙂
pre upresnenie papanie bolo super...hroza bol ten nakup 🙂
tesim na dalsie specialitky...
ozaj ako uskladnujete zeleninku?? ked navarite a zmixujete...odlozite si aj nieco do chladnicky na druhy den?? ci len mrazite?? ci ako??? ked by som si chcela navarit na tri dni...ako najlepsie odlozit?? 😀

@hobit a kolko zeleninky ti spapa, ked ja neviem kolko mam davat, ked on nezacne vypluvat, kolko mu dam, tolko zje a potom sedi a predychuje, co uz asi nevladze 😀 😀