♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte maminy, zaujimalo by ma či sa všetky vaše detičky už aktívne otáčajú z bruška na chrbátik a opačne. Lebo náš malý je nejaký lenivý. Viem, že sa vie otočiť z chrbátika na bruško ale skoro vôbec to nerobí. Otočí sa možno raz za deň a niekedy ani to nie. Je tu niekto taký? Ako to riešite? Ja som mu už aj skúšala dať hračku ďalej aby sa musel otočiť, ale on sa akurát naťahuje a keď to nejde tak len leží.. 😖
@ladywitch26 ona to pisala,že odchádza? Mne pomohla, aj som jej video posielala ako sa mala prisava, či je to v poriadku...to je teda veľká škoda ak odišla ☹
@stvura jurko neprska, on len flegmaticky otvara usta a zaspava pri tom obcas 😀 ... on s mnozstvom jedla nejake problemy nemal, skor s technikou jedenia 😀
Idem sa s vami podelit o dobru radu,ktoru som dnes dostala..mam pockat s prikrmami do 6.mesiaca a potom uz moze jest vsetko..som sa radsej nepytala,ako to mysli. Takze baby,ziadne kasicy,zeleninky,pekne rovno maso s knedlou 😀
BTW mame 9570g 🙂
@majjjka24 Dakujeme 🙂
@janica81 Dik 🙂
@janica81 @lucinka83 takze nie sme jediny. no uz to nebudem ani ja riesit, mna suseda strasila este v 3 mesiacoch, ze uz by to mal a tak dalej. Inak ako som to sem dnes napisala tak o hodinku sa prvykrat otocil sam z bruska na chrbat, akoby vedel, ze sa tym zaoberam tak mi to chcel ukazat. 😉 uz som pokojna 🙂
@lenkaff no nas sa aktivne pretaca, ale len z bruska na chrbat 🙂 , my chodime na neurologiu a cvicime Vojtovu metodu, lebo mal problem zo zaciatku udrzat sa na rucickach, z chrbatika na brusko sa nevie pretocit, len na bok a koniec. Neurologicka mi povedala ze to ze sa pretaca z bruska je vraj prejav nestability, tak sa vraj s tym nemam vytesovat
@elixia nestresuj sa tym, nas Jurko tiez nie je tabulkovy - 9,1 kg - vazeny bol pred tyzdnom ... a teraz uz nepribera tak rapidne - len okolo 90 g za tyzden, co sa mne zda aj dost malo 😅 ... ale aj na vysku je dost dlhy - ma okolo 76 - 78 cm .... a aj preto je chuda taky neohrabany, lebo udrzat v sede take telo je riadna fuska 😀 ... takze stale ho klati zo strany na stranu 😀
@zuzanockamt nevadi, Tobi je drobec a klati ho tiez 😀
@stvura dakujem za fotecky 🙂
teraz sem velmi nechodim a asi par tyzdnov ani este nebudem. manzel mal mozgovu prihodu, ale je v poriadku, len ma este nejake krvne zrazeniny atd. A drobci su opät chori. Malinka pribera cca 50g za tyzden.. no lepsie ako nic.
@elixia pekna vaha, taku mal moj syncek tiez v 5.-tom mesiaci 😉 a vobec teraz nie je tucko 😅 opytaj sa @stvura, ta ho videla 😉
@janica81 kraaaasna 🙂