icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
20. mar 2011

ahojte...tak dnes sme boli 1x pod vodou v bazene 🙂
chcem sa opytat, ci ste uz povyhadzovali fusaky z kocikov
@gumimaci sikovnicek 🙂
my zacneme s ovocim o tyzden...vzdy si varis na 2 dni? lebo ja kazdy den cerstve zatial...
@danabel som nevedela, ze aj v Hypernove maju bio, pojdem pozriet
@janica81 dik za tip 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
20. mar 2011

@stvura motivovala som sa tebou, inak by mi to nenapadlo

stvura
Odpoveď bola odstránená
danabel
20. mar 2011

@hobit my už sme tiež bez fusaka, zabalím ju len do takej futrovanej deky...toho bio nie je nejak veľa,mali to tak na kraji, ledva som si to všimla, kúpila som tam mrkvu v takej plastovej čiernej vaničke, jablká a hrušky..

janica81
20. mar 2011

@danabel noooo ja som tam nebola ale jedna moja kamaratka ma cestovku...a ona ma dve male deti, nieco uz ma schodene a vravela ze z Chorvatska je to pre male deti najvhodnejsie....jednak aj plaze su aj pieskove...je tam klud a 7 hod.je to zo Zvolena...na Krk sa da ist mostom, nemusis na trajekt..... a hlavne tato lokalita nie je taka rusna ako pevnina....ani v sezone.. 🙂

danabel
20. mar 2011

@norikk
@stvura my používame takéto, ale ani to občas nepomôže... 😀

janica81
20. mar 2011

@norikk mne sa s ponorným mixovaôlo super...uplne do hladka...

nas 2.pokus dopadol dnes velmi veselo..este aj sedacka bola od mrkvy 😀 a do ust som jej dala asi 15x z toho do bruska islo ak to zhrniem mozno lyzicka 😀 😀 ale zabava bola.... najma ked tam ponorila obidve rucky 😀

norikk
20. mar 2011

@stvura newem,ci mu chutilo ani to poriadne nemal v ustach ☹

mam zopar otazok,prosim nekukajte na mna ako na blbca, ja to fakt neviem
ako varite/varili ste mrkvu?? v akch davkach, ja som dnes uvarila jednu, a tu bola bieda zmixovat
a ako mam mixovat s ponornym?? tam treba aj tekutinu??

danabel
20. mar 2011

@norikk ja varím normálne v kojeneckej vode,1 mrkvu nastrúham na strúhadle na uhorky, také tenké plátky, aby sa to skôť uvarilo, niečo z tej vody sa ti vyvarí a čo ostane, v tom rozmixuješ mrkvu a ak ju máš veľmi hustú,tak ešte doleješ vodu a necháš prevariť

stvura
Odpoveď bola odstránená
danabel
20. mar 2011

@norikk môžeš tam dať aj troška tvojho mliečka- do tej kašičky, aby malý spoznal chuť a vtedy ľahšie spapá aj tú mrvičku...ja som tiež dávala mm zo začiatku do príkrmov

norikk
20. mar 2011

@danabel
@stvura ked ja varim na pare 😅

janica81
20. mar 2011

@norikk tak pridaj trosku dojceneckej prevarenej....

gabika17042010
20. mar 2011

No baby, ja som sa tu minule dusovala, ze ako pekne papame.. Totiz 150 ml riedkej kasicky po leziacky ide lahko dolu krckom, no dnes sme skusili trosku hustejsiu kasu lyzickou a po sediacky, takze sa pridavame k total zabrindanym a k tym co spapaju mozno tak 2 lyzicky ked sa odcitaju straty 😉

hobit
20. mar 2011

@stvura my mame taky gumeny podbradnik
jarny? cize staci uz deka? lebo dnes v bazene som si vsimla, ze ma Tobi na celom chrbatiku potnicky ☹
@danabel a nepamatas si kolko to stalo?
@janica81 a nie je tam studene more?

janica81
20. mar 2011

@hobit nooooooo ono je to s CHorvatskom tak, ze ked je po dazdi alebo búrke rýchlo sa voda premiesa...v tomto je Egypt, Turecko a pod.urcite lepsie...ale ja sa chystam zobrat aj maly bazenik nafukovaci...a keby bolo studene tak jej tam naberiem vodu a ak bude slniecko sa hadam prehreje 😀

janica81
20. mar 2011

@gabika17042010 😀 riadna sranda s tymito nasimi papkacmi 😀 ja vravim do pusy som asi tak 15 natlacila...a 14 skoncilo vsade inde len nie v brusku.... 😀 uvidim asi az v plienke či nieco preslo aj crievkami 😀

hobit
20. mar 2011

@janica81 no ved prave, myz sme boli n Krku koncom jula a veru som sa musela premahat do tej vody 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
20. mar 2011

@stvura tak Tobi toho po mne vela nema, ale spomalene travenie hej, to si ale vedel vybrat 🙂

estterka
20. mar 2011

@stvura no to dufam,ze pride..tu uz som fusak nepouzivala,snad ani u nas..

danabel
20. mar 2011

@hobit aj dnes poobede sme boli a mali aj bio cibuľu,cviklu,paradajky a mrkvu- tú som kúpila a stojí 0,99 Eura 750g a toľko stála aj tá cvikla a boli tam asi štyri kusy.Minule mali aj jablká - štyri kusy asi za 1,50. Ostatné som si nevšímala.Je na nich albert BIO produkt ekologického zemedelství.

hobit
20. mar 2011

@danabel tak to je veru lacnejsie ako v Bille

zuzanockamt
20. mar 2011

@elixia kupila som z bazarika 3 ks plienok, som zvedava, ked dorazia, co to bude ... este hladam vrchne gatuse nejake

elixia
20. mar 2011

@zuzanockamt ake? ja mam gatky popoliny a z vypredaja lolipop za 4£ 🙂 S ka som mala troje,teraz uz len dvoje ale staci,vzdy jedny necham vyvetrat a druhe natiahnem...

elixia
20. mar 2011

Aku zeleninku ste uz papali? Neviem co dalsie mam skusit,mali sme mrkvu,cuketu,brokolicu,sladky zemiak,zemiak...hrasok mozem normalne mrazeny uvarit a rozmixovat? a co cvikla,karfiol..dalej ma uz nic nenapada 🙂

dadka22
21. mar 2011

ahojte baby...idem sa trošku posťažovať...asi nám idú zúbky... máme teplotu, trošku hnačky, sme strašne nervozny, nosíme sa len na rukách ☹ ☹ ☹ ...dnes je to tretí deň a ja už som hotová... nevládzem ho nosiť...neviete ako dlho to môže trvať tie teploty?... dávam mu nurofen a píšu tam, že sa má dávať max. 3 dni, tak neviem či môžem dávať aj dlhšie...

estterka
21. mar 2011

@dadka22 no a homeo si nesusala? ja si idem celu zostavu pripravit,ked nam pojdu zubky.lebo nestaci len to jedno,co sa stale spomina.a kupila som aj jantarovy nahrdelnik a aj toto mame
http://www.zdravysvet.sk/kategoria/mamicka-a-ba...
uz aj tri dni su vela davat nurofen tak malemu dietatku. a teploty sa dobre zrazaju aj sposobom,ze si das dieta,len v plienke a ponozkach na svoje nahe telo do satky a ty ochladis to dieta a preberies teplotu.dospely organizmus sa s tym lahsie vyrovna.
alebo vydrzat 😔

zuzanockamt
21. mar 2011

@elixia su to 2 ks babylucy organic a 1 ks little lamb bambusova ... tie gatuse objednam asi nove, lebo zatial som nic nenasla na bazaroch