♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@dadka22 ak zrovna nebude v zime,teda v chladnej miestnosti takto vyzleceny,tak mu tym neuskodis a malo by to pomoct.neskusala som,nemali sme teploty,ale ak nieco,toto by bolo prve.ono teplota by sa nemala za kazdu cenu zrazat a napriklad,ak zrazat vodou,len o stupen a pol-dva ma byt chladnejsia.teda ak ma dieta teplotu 38,napustit mu vanu 36 a uz prebieha ochladzovanie a je to menej agresivne.
@elixia co povies na toto?
https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/lw92/g-...
Ahojte 🙂
maminky co prikrmujete....davate aj nejake kasicky??? na vecer??
@zuzanockamt nepoznam,ale gatky odporucam skor na suchac,lepsie sa prisposobia akejkolvek plienke...
@janica81 ani ja kase este neriesim, zatial ma prikrm 2-krat denne a myslim, ze staci
ozaj práve som odstranovala kalamitu v plienke a podla obsahu je mi jasne, ze mrkvicka isla aj do bruska 😀
Babule,aku zeleninku uz papate????? dochadza mi fantazia.. 🙂
@elixia ok, tak objednam na suchy zips 🙂
@zuzanockamt jasne....ani ja sa s kasami neponahlam...len v casaku v vyzivou pisali ze je vhodné zavadzat lepok skor..okolo 6m...
@janica81 no u nekojencov staci lepok medzi 6. az 7. mesiacom, takze nebudem hned davat kase, ale zacnem zeleninovy obed zahustovat ovsenymi vlockami ... teraz zahustujem len zemiakom a ryzou
@janica81 ano hovorí sa že bábätko bude odmietať zelenienu keď dáš prvé ovocie...lebo ovocie je lepšie, ale naša hviezda papala zeleninu viac ako mesiac....postupne som pridávala aj mäsko a nemala s tým problém....ovocie som zaviedla až po 6. týždňoch.....a aj tak jej zachutilo viac 😒
@panki praveze nie, ovocie mu nesmakuje, a hlavne surove nechce. Zacne vymyslat, akoze sa drhnut a davit, no strasne divadlo. musim mu varit kompot a pretlacit vidlickou a to spapa, ale nie vela. za zeleninkou sa ide "potrhat"
@elixia zemiak, ryza, karotka, por, fenikel, brokolica spenat, petrzlen, pastrnak, cuketa, tekvica, repa (na tu sa chystam najblizsie), kukurica, karfiol, hrasok (z tych poslednych troch davam po troske a nebol zatial ziadny problem)
teraz neviem, nie je na kukuricu priskoro? 😕 😅
@gumimaci ahoj aj nas malinky ma radsej zeleninku,neviem veru preco 🙂 ,ale som rada...najviac nam chuti desiatka,mliecko Nutrilon a rozmrvene susienky Hami.Na obed davame masko a zeleninku,olovrant sa snazime ovocko,ale viac mu smakuje zeleninka. 😎

@estterka no veď radšej by som ja mala tú teplotu ako môj chudáčik maličký...to som vôbec nepočula, že sa dá teplota aj takto znížiť...rozmýšľala som nad zábalmi, ale toto sa mi zdá lepšie... ďakujem