♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Teraz vsak mame horsi problem - mame zapchu a lezu nam dolne zubky, zatial jeden prerezany, no furt mrncime a zle spime. Moze byt zapcha z tych zubkov?? Co na to pomaha? Skusala som kvapku olivoveho oleja ale nezabralo ☹
tak my s krmenim postupujeme vyborne, uz mame aj stolicku na sedenie, maly sa v nej vytesuje a otvara pusinku, ani kvapku nepusti von, my mame po papani uplne cisty podbradnik 🙂 teraz som zacala robit trosku hustejsiu zeleninku, tak tiez spapá menej, tych 70ml...
a chcela by som sa spytat, ako ste pripravovali cuketu??? Ja Ale poprosim podrobny popis ako to cistit, ten stred mam dat prec???
@majjjka24 ja cuketu len osupem, rozkrojim na stvrtiny a kedze su tam len malinke jadra, tak to varim vsetko spolu ... a zvycajne mu varim cuketu+zemiak+por, ma to dobru chut
ahojte,moj Lukasko ma uz 2 dni 40 teplotky,nic ine ziadny kasel,len maly soplik....lekar mi povedal,ze viroza alebo zubky..nedal ziadne lieky okrem cipok a paralenku na horucku,nemali ste nieco podobne?
@gabika17042010 skus ovocne stavicky,pomaha nam mrkvova a jablckova HAMI
baby v akej vode varite zeleninku? musi sa v dojcenskej? lebo ja som teraz zacala a varim v obycajnej z vodovodu a aj mu do mrkvy trosku tej vody pridam,lebo sa to inak neda rozmixovat.dufam, ze to nevadi... 😖
Baby poradte - moja dnesna uvaha - kupim organic masko, rozporcujem na 20 -30g kusky a dam zamrazit..ale ked to potom rozmrazim,ako rozmixujem taky kusok masa???
Takze napad cislo dva bol - uvarim to masko,rozmixujem a tak zamrazim...
Co myslite,ze je lepsie? Ako to robite vy???
mate niektora infracerveny teplomer? ak ano, aku znacku?
@hobit ocistis ju od toho vnutra, nakrajas na kocky, rozvaris rozmixujes. mozes pridat trosku rasce, neskor na zahustenie ovsene vlocky ( tie sa potom varia s tym- este som neskusala) dobry je k tomu pretlaceny zemiak a kuracie masko.
@gabika17042010 ja som zas iba min, tyzden dala karfiol, aj to len 2 male ruzicky karfiolu, na 2 porcie. toho som sa viac obavala ako ostatnych potravin, co uz papa.
@gumimaci my teraz papane karfiol...preco si sa obavala??
@sjusiquatro lebo som si dala raz polievku v ktorej bol oi ruzickovy kel a karfiol, a maly potom reval cely den, co ho brusko bolelo. 😖 hrach ani kukurica mu problem nerobila...
@gumimaci vy mate poharik Avent ...to je ten megic up ci ktory?ja rozmyslam tiez daky kupit..
@sjusiquatro ano ten magic cup 6+ este z toho nejak pit nevie, ale trosku si potiahne vzdy. drzat ho uz vie celkom pekne
@gumimaci asi aj ja ten kupim nevies co ho maju aj v DMke?
@sjusiquatro maju, ale tam je najdrahsi... skus kuknut v nejakej lekarni, u nas v DM stoji skoro 11€ a v lekarnach som nasla cca 8€ 😉
@gumimaci no tak pokukam v lekarnach hadam budu mat..dakujem
mne sa podarilo tu na konovi v bazare kupit novu sadu z UK - boli tam 3 kusy magic poharikov podla veku od 6 m, od 12 m a od 16 m a spolu s postovnym ma to vyslo len 16€ 🙂
toto sa tiez oplati
https://www.modrykonik.sk/bazar/dojcenske-potre...
@zuzanockamt no to je fakt dobra sada, ja som kupovala postupne, ale keby som niekde videla takuto sadu predtym, tak asi nevaham 🙂
@gumimaci ja uz tie hrnceky na pitie mam asi mesiac a pol kupene a via hrnceky som kupila minuly tyzden, ale tie väcsie, lebo 180 ml su mi uz na nic, to mu je malo

@gumimaci No, aj ja Ta obdivujem, este som nenabrala odvahu na inu zeleninu ako zemiak, mrkva, petrzlen a karfiol.. No vlastne sa zaciname ucit jest odznova lebo doteraz to boli riedke kase takmer priamo do zaludka 😉