icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sjusiquatro
21. mar 2011

no to je dobra sada..tych via poharikov mam dost aj tie lyzicky mam uz len pohariky chybaju,,

krtica11
21. mar 2011

@lenkaff všetko varim normalne žiadna dojčenska voda.Mi navarime maso vyberieme aj zeleninku a potom polievku ochutime pre nas.Malý mi nechce žiadne mixovane veci od začiatku to pučime a papa jedna radosť.

elixia
21. mar 2011

@zuzanockamt ta predavajuca teda dala dobru cenu...

http://cgi.ebay.co.uk/AVENT-Weaning-Essentials-...

Tusim zacnem aj ja takto zarabat 😖

estterka
22. mar 2011

ahojte🙂 tak my sme na slovensku,cesta super. na kontrole na letisku boli vsetci hotovi z malej,tak sa na nich rehotala,ze nas ani nejak "neprekutravali" ,len povedali,ze pre babatko vsetko moze prejst 😀 v lietadle pri pristati sa mi prekakala,tak ako ona vie,az po usi 😀 ale vobec neplakala,spokojna bola🙂
pekny den! 😵 😵

janica81
22. mar 2011

@estterka vitajte na slnečnom Slovensku 🙂

janica81
22. mar 2011

Dobre ranko

idem sa opýtať ked ste zacinali s prikrmami, vsimli ste si aj nejake zmeny na travení deticiek?? myslim ci ich nahodou nebolelo brusko...alebo neprdkali viac...

lebo nasa Nela bola v noci nepokojna...sa mrvila a neslo je puknut...ked sa podarilo supa ako z dela a neviem ci reakcia na novu stravu (zatial len mrkva) alebo na maminkine obzerstvo z hrozna (este sa kojime)

sjusiquatro
22. mar 2011

@janica81 mali ste niekto probiotika Enterina??

dadka22
22. mar 2011

@mikusik ahoj... my sme na tom rovnako...my máme teploty už 3 dni a v noci nám vystúpila až na 39,5 tak som s ním išla na pohotovosť,lebo až takú vysokú sme nemali...no na pohotovosti " úžasná lekárka"... dala nám diazepan...

gumimaci
22. mar 2011

@estterka asi citila, ze sa tesis, tak bola tiez vysmiata 🙂 hlavne ze uz buteet mat klud 😉

gumimaci
22. mar 2011

dnes je tu zas nadherne, a uz mam umyte okna 😀 Ondrej zaspal pri hre, taky je zlaty, hrkalku stiska v ruke 😵

zuzuz1
22. mar 2011

baby co a kedy ste k mrkvicke pridavali? planujem pridat zemiacik a potom??? 😀

majjjka24
22. mar 2011

co poviete na toto??? Rozmyslam, ze budem po trosicke pridavat k zeleninke... http://www.dojcenskavyziva.sk/files/SINLAC_rodi... su tam aj celkom dobre recepty 🙂

majjjka24
22. mar 2011

@zuzuz1 my sme zacali mrkvickou, po 3 dnoch zemiak, po dalsich troch brokolica, potom sme si namiesali vsetko spolu 🙂 dnes mame cuketu, ale maly este spinka, uvidime ako bude chutit...

mikusik
22. mar 2011

@dadka22 ani nam to neprechadza...stele spinka az mi je do placu,budem musiet ist znovu k lekarovi mali je uz uplne zniceny...a ako v noci?nedokazem vobec zaspat.na horucku nam najlepsie zabera paralen tabletka

zuzuz1
22. mar 2011

@majjjka24 jaaaj akoze len cisto mrkvu, potom len cisto zemiak potom len cisto broku a po dalsich 3 dnoch spolu?? ja osm mienila k mrkvicke pridat zemiak potom k tomu zas nieco...

majjjka24
22. mar 2011

@zuzuz1 ja som preto davala zeleninku samu, lebo z mrkvy a zemiakov sa maly nemohol vykakat, tak to striedam, jeden den samu zeleninku a jeden den aj so zemiakom.. 😉

majjjka24
22. mar 2011

@zuzuz1 a kludne mozes k mrkvicke zemiak atd, pretoze to co si skusila a nealergizovalo, tak mozes kludne davat s novym 🙂

hobit
22. mar 2011

@estterka vitajte a uzite si to tu 🙂
@gumimaci sikovna, mozes prist aj k nam....toto sa Tobimu nemoze stat, on bude revat od unavy kym ho nevezmem na ruky a tam odpadne za 5 sekund 🙂

ladywitch26
22. mar 2011

caute zeny, idem sa pochvalit. ten moj maly sikulo sa mi dnes posadil v kociku. tolko sa zapieral, az dociahol na okraj a vydvihol sa do sedu. a potom ani za svet lezat. tak som ho uz dala sediet a kukal ako puk dookola celu hodinu. vonku bolo krasne slniecko, tak si to poriadne uzil. 😀

majjjka24
22. mar 2011

@ladywitch26 no super, to musela byt parada pre maleho, ked vsetko videl 😉

majjjka24
22. mar 2011

tak takto papame cuketku, chutila, dokonca mi aj lyzicku bral a chcel si sam dat 😀 😀

majjjka24
22. mar 2011

tak nič z fotiek, lebo MK blbne...

janica81
22. mar 2011

Dobrý vecer dievcata 🙂

dnes sme boli na kontrole v poradni....mame 8,5kg 🙂 doktorka nas pochvalila,ze sme teda riadne baby 😀 a meriame 74 cm... na konci ma trosku vystrasila....ze mame ist na kontrolu na kardio, ze sa jej zdalo ze pocula selestík...☹ ☹ ale ze sa nemam bat ze asi 90% deticiek co takto rychlo rastú to ma...a ze je to nejaky funkcny selest co z toho vyrastie...a ze ona je opatrna, tak radsej posle vzdy dieta....viete si predstavit ako som zozelenela?? ☹ ale ked somsa u nas na tenise spytala nato mamiciek, tak naozaj asi 3/4 mi povedalo, ze to aj oni boli...tak mi trosku odlahlo... 🙂

inak a este mi povedala dokina,ze prikrmy mam pokracovat v mojom duchu, zeleninka, masko, ovocie...ale ze mam po takom tyzdni dvoch uz zamiesat krupicu, za lyzicku, vlocky...ze cim skor zavadzat lepok...najnovsie studie hovoria ze cim skor sa zavedie, tym lepsie si organizmus zvykne a vyhne sa pripadnym alergiam...verim dokine lebo okrem beznej pediatrie ma aj gastro specializaciu a to detsku a stale chodi na seminare....

janica81
22. mar 2011

@ladywitch26 sikulko 🙂

@majjjka24 ja som dnes dala mrkvicku+zemiacik...bol to vsade...dam aspon 3 dni a potom zase cistu brokolicu vyskusam...
@zuzuz1 ja som zacala mrkvickou a dnes po 3 dnoch som dala k tomu zemiacik...toto dam tri dni a potom skusim cistu brokolicu....mne dokina povedala ze kludne mam miesat akukolvek zeleninu spolu..ked viem co je odskusane...pripadna nejaka reakcia by sa tykala novej primiesanej 🙂

gumimaci
22. mar 2011

@janica81 ahoj, ak ta to ukludni, tak aj maminej sesternice syn, ktory je narodeny min. rok v auguste mal selest, chodi na kontroly, ale vsetko je ok. 😉

ladywitch26
22. mar 2011

@janica81 s tou brokolicou opatrne, uvar len tie hlavicky, stonky poobrezavaj, lebo z toho casto deti naduva. moj drobec mi tak par hodin plakal, hoci s kolikami nemaval problemy.
inak ten selest je ozaj bezny, dokonca stanka ho mala hned od narodenia, aj sme jeden den zostali dlhsie v porodnici a poslali nas na kardiologiu, a to si vies predstavit, ako som sa bala. ale nakoniec som rada, lebo doktor spravil sono, prezrel uplne vsetko, tak som teraz pokojna, lebo viem, ze nema ziadne vady na srdiecku.

@majjjka24 no to teda pozeral. a uz aj v kresielku sa laktami nadvihoval, ale popruhy ho nepustili, tak sa zlostil. musela som ho tiez zdvihnut do sediacej polohy.
inak aj mne posledny tyzden skoro cely den prespi. asi ma zasa rastovy sprint. vstane sice o siedmej, ale to kvoli tomu,ze ho segra zobudi. napapa sa a o osmej zasa zaspi a potiahne do desiatej, jedenastej. potom zasa o jednej ho musim uspat, lebo uz mrnci a oci si sucha a spi dve hodky minimalne. a o siestej zasa, ale to si len tak hodku schrupne, no a pred deviatou uz zalomi nadobro. no dokopy ma 9hodin bdenia cez den, viac nie. stanka bola uplne opacny pripad. 😀

hobit
22. mar 2011

@ladywitch26 aj ja chcem spachtosa 🙂

ladywitch26
22. mar 2011

@hobit musis si pockat na druhe 😀 dnes som bola pozriet kolegynu, jej drobec je o 6 dni mladsi od mojho a co to decko vyvadzalo, no fabi sa nechytal 😀 ten bol v kuse v pohybe, v kociku tak par minut jej vydrzal, musela ho nosit na rukach a pozerat dookola, on sa metal, viskal, pistal. ze ked ku nej pride navsteva, tak maly aj keby bol neviem ako unaveny, tak nezaspi, kym navsteva neodide. ale co si pamatam, tak moja stanka bola tiez take zive striebro. fabi je presny opak

zuzanockamt
22. mar 2011

@ladywitch26 s tym spankom to mas paradne ... ja som minule citala, ze vraj v tomto veku ma spat pocas dna 3 - 5 hodin, tak u Jurka nehrozi ... a dnes mi vynahradil to vcerajsie krasne zaspatie ... polhodinu som ho teraz uspavala, kym si dal povedat, ale uz spi 🙂

gumimaci
22. mar 2011

@hobit vy ste tusim, tiez mali rozhodeny ten nocny spanok? nam uz sa to za ostatny tyzden zlepsilo, uz sa budi len 2x nna krmenie, takze pohoda. ako ste na tom?

@ladywitch26 no my sme na tom ako ta tvoja kolegyna, furt skakat viskat pistat 😝