icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gabika17042010
21. mar 2011

@gumimaci No, aj ja Ta obdivujem, este som nenabrala odvahu na inu zeleninu ako zemiak, mrkva, petrzlen a karfiol.. No vlastne sa zaciname ucit jest odznova lebo doteraz to boli riedke kase takmer priamo do zaludka 😉

gabika17042010
21. mar 2011

Teraz vsak mame horsi problem - mame zapchu a lezu nam dolne zubky, zatial jeden prerezany, no furt mrncime a zle spime. Moze byt zapcha z tych zubkov?? Co na to pomaha? Skusala som kvapku olivoveho oleja ale nezabralo ☹

hobit
21. mar 2011

@gumimaci ja sa chystam na tekvicu, ako si ju robila? vcera sme mali ten Hami spenat, ale dnes som mu uvarila normalne mrazeny a chutil mu viac 🙂

majjjka24
21. mar 2011

tak my s krmenim postupujeme vyborne, uz mame aj stolicku na sedenie, maly sa v nej vytesuje a otvara pusinku, ani kvapku nepusti von, my mame po papani uplne cisty podbradnik 🙂 teraz som zacala robit trosku hustejsiu zeleninku, tak tiez spapá menej, tych 70ml...

a chcela by som sa spytat, ako ste pripravovali cuketu??? Ja Ale poprosim podrobny popis ako to cistit, ten stred mam dat prec???

zuzanockamt
21. mar 2011

@majjjka24 ja cuketu len osupem, rozkrojim na stvrtiny a kedze su tam len malinke jadra, tak to varim vsetko spolu ... a zvycajne mu varim cuketu+zemiak+por, ma to dobru chut

mikusik
21. mar 2011

ahojte,moj Lukasko ma uz 2 dni 40 teplotky,nic ine ziadny kasel,len maly soplik....lekar mi povedal,ze viroza alebo zubky..nedal ziadne lieky okrem cipok a paralenku na horucku,nemali ste nieco podobne?

mikusik
21. mar 2011

@gabika17042010 skus ovocne stavicky,pomaha nam mrkvova a jablckova HAMI

lenkaff
21. mar 2011

baby v akej vode varite zeleninku? musi sa v dojcenskej? lebo ja som teraz zacala a varim v obycajnej z vodovodu a aj mu do mrkvy trosku tej vody pridam,lebo sa to inak neda rozmixovat.dufam, ze to nevadi... 😖

majjjka24
21. mar 2011

@lenkaff no napr. ja malemu davam od prveho tyzdna cajik a davam vodu z vodovodu, aj prikrmy varim v obycajnej vode, ale ja byvam na dedine a u nas je voda cista, aspon dufam 😀 😀

janica81
21. mar 2011

@lenkaff ja tiez pouzivam len vodu z vodovodu 🙂

elixia
21. mar 2011

@lenkaff ja jedine vodu z vodovodu,aj UM od zaciatku len s takou vodou...podla mna ta dojcenska je iba o biznise,tu v Uk ziadna dojcenska voda neexistuje a ziju.. 🙂

elixia
21. mar 2011

Baby poradte - moja dnesna uvaha - kupim organic masko, rozporcujem na 20 -30g kusky a dam zamrazit..ale ked to potom rozmrazim,ako rozmixujem taky kusok masa???
Takze napad cislo dva bol - uvarim to masko,rozmixujem a tak zamrazim...
Co myslite,ze je lepsie? Ako to robite vy???

hobit
21. mar 2011

@elixia ja mam zamrazene kusky, rozmrazim, pokrajam na male kocky, uvarim a roztlacim vidlickou spolu so zeleninou, ide to dobre, ostanu len male vlasky...ty este vsetko mixujes?

hobit
21. mar 2011

mate niektora infracerveny teplomer? ak ano, aku znacku?

elixia
21. mar 2011

@hobit no zeleninku ano,zemiak nie a zltko som tiez iba roztlacila..masko sme zatial nemali.

gumimaci
21. mar 2011

@panki obycajnu

gumimaci
21. mar 2011

@hobit ocistis ju od toho vnutra, nakrajas na kocky, rozvaris rozmixujes. mozes pridat trosku rasce, neskor na zahustenie ovsene vlocky ( tie sa potom varia s tym- este som neskusala) dobry je k tomu pretlaceny zemiak a kuracie masko.

@gabika17042010 ja som zas iba min, tyzden dala karfiol, aj to len 2 male ruzicky karfiolu, na 2 porcie. toho som sa viac obavala ako ostatnych potravin, co uz papa.

sjusiquatro
21. mar 2011

@gumimaci my teraz papane karfiol...preco si sa obavala??

janica81
21. mar 2011

@hobit aj my mixujeme..lebo este zaciname len

gumimaci
21. mar 2011

@sjusiquatro lebo som si dala raz polievku v ktorej bol oi ruzickovy kel a karfiol, a maly potom reval cely den, co ho brusko bolelo. 😖 hrach ani kukurica mu problem nerobila...

hobit
21. mar 2011

@elixia no tak to pomixujes normalne spolu so zeleninou
@janica81 ved aj my sme mixovali 2 tyzdne
@gumimaci ten farfiol sa aj ja bojim 😖

sjusiquatro
21. mar 2011

@gumimaci vy mate poharik Avent ...to je ten megic up ci ktory?ja rozmyslam tiez daky kupit..

gumimaci
21. mar 2011

@sjusiquatro ano ten magic cup 6+ este z toho nejak pit nevie, ale trosku si potiahne vzdy. drzat ho uz vie celkom pekne

sjusiquatro
21. mar 2011

@gumimaci asi aj ja ten kupim nevies co ho maju aj v DMke?

gumimaci
21. mar 2011

@sjusiquatro maju, ale tam je najdrahsi... skus kuknut v nejakej lekarni, u nas v DM stoji skoro 11€ a v lekarnach som nasla cca 8€ 😉

sjusiquatro
21. mar 2011

@gumimaci no tak pokukam v lekarnach hadam budu mat..dakujem

zuzanockamt
21. mar 2011

mne sa podarilo tu na konovi v bazare kupit novu sadu z UK - boli tam 3 kusy magic poharikov podla veku od 6 m, od 12 m a od 16 m a spolu s postovnym ma to vyslo len 16€ 🙂

gumimaci
21. mar 2011

@zuzanockamt no to je fakt dobra sada, ja som kupovala postupne, ale keby som niekde videla takuto sadu predtym, tak asi nevaham 🙂

zuzanockamt
21. mar 2011

@gumimaci ja uz tie hrnceky na pitie mam asi mesiac a pol kupene a via hrnceky som kupila minuly tyzden, ale tie väcsie, lebo 180 ml su mi uz na nic, to mu je malo