icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
24. mar 2011

@stvura my uz mame masko, raz tyzdenne, dnes je presne mesiac co papame obediky, cez vikend skusime asi ovocie

janica81
24. mar 2011

@norikk ahoj...zacali sme tak ako Vy a zatial sme na tom podobne..ale vcera po 15 min.boji zrazu prehltla...a potom normalne 3 lyz.zjedla........takze pockam co bude dnes 🙂 ci nezabudla ze ta kasa moze do bruska 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
24. mar 2011

@zuzanockamt ja malej do fusaka davam pancuchy teplaciky a hrube po nozky a hore body, tenku bundicku a jarnu bundu.... a ideme 🙂

lucinka83
24. mar 2011

http://www.facetofind.com/video?w=MTE0MzMwNTgxMDc0 porody vo Francuzsku, pozrite si ako to s laskou a stastim tie matky aj otcovia prezivaju

hobit
24. mar 2011

@stvura ja viem, ale ked som mu ho zacal davat, zapekalo ho, preto skusim nejaky mesiac takto, potom to zvysim na 2 dni a tak postupne, ja nie som velmi masova, par rokov som bola vegetarianka a teraz tiez tak pomenej, mne sa zda 6x do tyzdna maso vela, budem mu ho davat 4x a 1x zltok...my skusime to ovocie na desiatu

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
24. mar 2011

@stvura ja viem, ze aj ty si bola, nas tatino je tiez masozravec, uvidime co bude z maleho 😉
@lucinka83 fuha, no aj tak nevem ci by som tam chcela mat starsie dieta, nie je to moc?

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
24. mar 2011

@lucinka83 ja som to nemohla ani dopozerat to video ... ked som si to zase vsetko predstavila ... brrrrrr ... uz niikdy

hobit
24. mar 2011

@zuzanockamt no, aj mna striasalo pri spomienkach, neviem si predstavit, ze by som bola tak vysmiata

zuzanockamt
24. mar 2011

@hobit no ja to iste, este to prve som kukla ale potom uz nie ... zase ma to len utvrdilo v tom, ze jedno dieta staci, resp. jeden klasicky porod, deti zvladnem aj viac

hobit
24. mar 2011

@zuzanockamt tiez som na tom tak, ze druhe jedine ak ma uspia a vyberu ho zo mna 😀

majjjka24
24. mar 2011

@hobit 😀 😀

danabel
24. mar 2011

Jaj baby, ja som rodila na dvakrát 😀 začala som 23. augusta nejakých 8 hodín kontrakcii a otvorenie na 3 cm a dokončila som to 7. septembra a to som išla rodiť na 6cm a do hodiny bolo po. Ja som nejaký divný prípad. Malá si povedala, že predsa nechce byť augustovka 😀

lunana
24. mar 2011

ahojte, tak takto sa my tvárime, keď papáme zeleninu 😀

danabel
24. mar 2011

@lunana 🙂 🙂 🙂

hobit
24. mar 2011

@lunana zlata, ake dlhe vlasy 🙂

lunana
24. mar 2011

@hobit no, už nám idú do očí 😀

gabika17042010
24. mar 2011

Ahojte, ja som to dnes prehnala a dala som si vyprazany karfiol s jogurtovou tatarkou 🙄 ..a mala sa vyhadzala a skrabala, chudinka..az sa cudujem, ze zaspala, snad sa to nezhorsi v noci...hmmm

majjjka24
24. mar 2011

@lunana jej zlatucka a ake dlhe vlasky 🙂

hobit
24. mar 2011

@stvura tak som dnes nakupila, len teraz neviem ako to varit 😖 ...cicer dam na noc namocit a potom uvarim... a co s tou sosovicou a fazulkou? kupila som aj ovsene vlocky a polentu...a moze to uz vsetko vlasten jest teraz?

elixia
24. mar 2011

Ahojte,

@lunana ako sa tesi 🙂

U nas dnes padlo skoro cele velke jablko.to mu velmi chuti 🙂
Vcera sme boli v Londyne na ambasade ho dat zapisat do pasu...cesta skoro 4 hodiny,tak ze aspon otestujeme ake to s nim bude na dlhej ceste...uplne naivne som si myslela,ze ho cestovanie unavi..cestou tam spal 2x po 20 minut a spat len raz asi 30 minut...zvysok cesty som ho musela zabavat,hrali sme hru ze on hadzal vsetko na zem a ja som zbierala (to je u nas momentalne hra No1 aj doma)...no ja domov asi sediva pridem 😀

Rozmyslala som,ako to poriesit s mliekom...mam nabalit to co pije tu,alebo mu dam doma ine a ked sa vratime spat tak zas dostane to co ma teraz? Co by ste poradili?

gabika17042010
24. mar 2011

Ja som dnes kupila ryzove vlocky a neviem co s nimi. Ked zohrejem MM na 40 stupnov a vmiesam do toho vlocky tak to bude ok? Ako to robite vy? Niekde tu som citala, ze je to vodnate...

gumimaci
24. mar 2011

@hobit aj ja som bola dnes na nakupoch, tiez na polentu, vlocky, sosovicu u nas nemali 😝 uz to aj po troske mozu, ale maly bol dnes nejaky placlivy vecer kadil bobky, tak asi nema dobre travenie, pockam par dni a skusim tie vlocky s ovocim. inak som si spomenula, ze tie fazulky mungo maju aj v bille, ako klicky, ja som ich par krat kupila do salatu, ale ci sa daju aj take upravit pre bejby neviem 😕
Kupila som tiez zelene fazulky, zajtra ich trosku uvarim.

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
24. mar 2011

@hobit no ja neviem, ale strukoviny sa mozu az od roka, ja by som to teraz nedavala ... planujem vyskusat este pohanku, kukuricu a uz mam aj ovsene vlocky take jemne kupene na zahustovanie zeleniny

ellisabet
24. mar 2011

@dadka22 pri takých vysokých teplotách sa dava diazepam u malých deti, ako prevencia krčov

zuzanockamt
24. mar 2011

@stvura no ak mi spravia sekciu, tak kludne aj druhe, inak nie, normalne uz nerodim

gumimaci
24. mar 2011

@stvura par stran naspat, daval niekto link na recepty s polentou, vyzeralo to zaujimavo. vlastne to tiez zahusti tie zeleninove pokrmy. aspon to uz bude zas o nieco pestrejsie. lebo uz mi dochadzali napady 🙂