icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
13. feb 2010

sny suvisia s tym, co sa ti odohrava v hlave pocas dna alebo s tym, coho sa obavas alebo z coho sa tesis ... mozog to potom v noci triedi a vznikaju z toho taketo absurdity

anarida
autor
13. feb 2010

Aj mňe sa snívajú blbosti ale až také 😔 😢 to by som sa bála aj spať 😅

vejinka
13. feb 2010

joj eny mne staci ked vidim obrazok jedla..povedme langos a uz sa mi v hlave vypoti cely pribeh ktory ma zapletku aj vyvrcholenie...tak napriklad: langos boli sme u starkej(zomrela teraz v decembri) a pre celu dedinu sme piekli langose jeden kus za euro..ludia uz vyklopkavala na okna a dvere polorozpadnuteho domu a tak som poslala muza nech otvori a ide sa predavat a preslo par ludi a zrazu hygiena ked videla ta zenska v akom prostredi robime langose xcela nam to okamzite zavriet a pokutu dat..moj muz ju vyhodil zamkol dvere a v tom pristala helikoptera a tam taky nabijak chlap roztrieskal nam vsetky okna...a ja som dostala par crepov do chrbta a kolena...a do konca sna som si vytahovala z kolena sklo...

no je to normalne? 😀

zuzanockamt
13. feb 2010

veji ... no riadne akcne ... mne sa taketo sny nestihaku snivat, lebo som po celom dni taka unavena, ze zaspim ani neviem ako, potom sa v noci okolo druhej-tretej zobudim na to, ze musim ist na WC-ko a ze mi je zle, hodinu nemozem zaspat a o 5-tej mi zvoni budik do prace 😝 ... aspon ze cez vikendy sa vyspim

vejinka
13. feb 2010

keby som aspom nejake folmi pozeravala ale nic...nechapem de sa to v mojej hlave berie 😅

zuzanockamt
13. feb 2010

ja pozeravam len komedie, rodinne alebo serialy ... stresu mam dost v praci, tak sa nemusim stresovat este aj vo svojom volnom case

ivanulienka81
13. feb 2010

ahojte dievcata,
tak my sme uz na dovolenke, teda u skvokrovcov, ale pre nas to je dovolenka 😀 maly uz fest spinka, som rada, ze je v novom prostredi a pekne zabuval, v stredu sa chystame na to plavanie, tak sa velmi tesim 😅
inac des, je mi blbo na zaludok, vobec som nechcela vecerat, ani nic papat, svokor nalozil na tanieriky kolace, ale mne nic nejde do zaludka, iba nukaju jest a ja nic, este sme im neoznamili radostnu spravu 😉
prajem pekny vikend

zuzanockamt
13. feb 2010

ivanka ... a preco ste im este nic nepovedali? 😕

ivanulienka81
13. feb 2010

zuzi ja ani neviem naco cakame.... 😀

zuzanockamt
13. feb 2010

my sme to oznamili niekedy koncom 5-teho tyzdna 🙂

ivanulienka81
13. feb 2010

no tak to my sme kus zdrzanlivejsi... v 5tt som este nebola ani u dokyho a pokial by som to nemala potvrdene od gynekologa tak by som to neoznamovala a po druhe trocha vyckavame lebo pri prvom tehu som krvacala, tak nech to obdobie prejde a budeme kludnejsi

zuzanockamt
13. feb 2010

tak ja som bola uz vtedy aj u gyn, sono mi nerobila este vtedy, len ma vysetrila a povedala, ze je to pravdepodobne tam a na sono ma objednala az o mesiac ... no a tak dlho som cakat nechcela, takze sme to povedali len rodicom na obidvoch stranach 🙂

anarida
autor
13. feb 2010

Kde ste všetkyyyy? 😕

zuzanockamt
14. feb 2010

Ahojte 🙂

anaraida ... ja som uz v takom neskorom case pekne spala 🙂
zelam vam peknu nedelu ... ja idem nieco navarit a potom sa uvidi

drakvak
14. feb 2010

Anarida ahoj, pozerala som, že Tvoja dcérka sa narodila 3.januára, ja som mala tiež termín 3.1., ale Naďa sa rozhodla prísť už na Vianoce - 25.12. ráno o deviatej 🙂 Bol to nádherný darček, ale teraz sa teším, že už nemáme vianočný termín, predsa len, jedny Vianoce v pôrodnici mi stačili 😀 Ináč, včera som tiež v noci ešte nespala, len som nemala zapnutý kompík, ale pozerala som nahratý otvárací ceremoniál, Vancouver je moja srdcovka, strávila som tam u kamošky leto 2000 a bolo to super, tak som si aspoň prostredníctvom olympiády zaspomínala. Ozaj, pozeráte niektorá rada krasokorčuľovanie? Ja už sa teším na Pľuščenka, držím mu palce 🙂

mywiel
14. feb 2010

Jasné nas Svajciarsky favorit Stephane Lambiel to isty 😉 musi vyhrat 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=0dyPcsz6wdw
tinkerbell
14. feb 2010

u mna sa strieda hnacka so zapchou, ale aspon nevraciam, len mam tazko v zaludku. teraz ma boli hrdlo, nemate nejaky domaci recept? ja si davam med a cibulu

anarida
autor
14. feb 2010

Kočky ja frčím napíšem keď bude čas 🙂 možno cez týždeň ale skôr cez víkend sa ozvem a viac toho napíšem pá pá majte sa krásne 😉

rhodosbb
15. feb 2010

dobre ranko 🙂
ako sa mate? anari, krasnu dovolenku prajem a stastny let, davaj na seba pozor 🙂 🙂 🙂
my sme boli v sobotu lyzovat, teda ja nie, iba mm a sofia a baby ja som sa tak vyrubala, isla som do pozicovne lyzi a tam bol taky briezok, smyklo sa mi a uz som lezala na zemi, rit ma bolela, vsetci hned ze jezis, davaj si pozor, ujo zdravotnik ma tam hned usadil a stale sa pytal, ci mi nic nie je, cakala som, ci nahodou nezacnem krvacat, no ale chvalabohu nic sa nedialo, esteze v stredu idem na sono a tam nas pekne skontroluju...

dnes rano som sa po dlhom case zase navonavkovala, ale asi som urobila chybu, lebo mi teraz ta vona stale udiera do nosa a neni mi z toho najlepsie 😝

mywiel, ty si mi raz pisala, ze mas doma stokke postielku alebo si ta mylim? prosim ta kolko stala a kde si ju kupila? len si pamatam, ze si pisala, ze si velmi spokojna 😉

ivanulienka, ty nie si nahodou niekde od Martina? tam vsetci hovoria ze fest 😀 😀 😀

pekny den vam prajem, ja idem o chvilu na karneval dcere do skolky 🙂 papa

mywiel
15. feb 2010

My mame crevnu chripku, strasna noc za mnou, migréna, zvracanie, ja uz som lepsie ale mala teraz zacina pre zmenu... 😖

momoyka
15. feb 2010

ahojte, pekny dnicek..

tittika
15. feb 2010

ahojte, dnes mi prisiel doppler ale zatial nezachyti srdiecko 😔 vyskusame koncom tyzdna... 🙂

mywiel
15. feb 2010

titika nestresuj su to podla zbytocnosti tieto pristroje, ale neboj to bude ok.

tittika
15. feb 2010

mywiel snazim sa nestresovat ale mam za sebou MA 😢 ale vtedy sme vobec nemali na sone srdiecko tak duuufam ze je nase dietatko v poriadku a pekne rastie ako ma 🙂

inak pisu ze cca v 12tom tt zachyti srdiecko takze este casu... dnes som 9+1 😵

vejinka
15. feb 2010

ahojte mywiel pozrela som si tie linky...ale veru mne do smiechu nebolo..vrcholne som pohorsena ze taketo nieco daju na youtube je mi zle z takych ludi co sa takto nejako vyjadruju 😔 🙄

mywiel
15. feb 2010

no alkohol nas kazdodenny... 😀 😀

agentkak
16. feb 2010

titika akože ti došiel doppler????? 😕

momoyka
16. feb 2010

ahojte, pekny dnicek... co mate nove?