♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Aj mňe sa snívajú blbosti ale až také 😔 😢 to by som sa bála aj spať 😅
joj eny mne staci ked vidim obrazok jedla..povedme langos a uz sa mi v hlave vypoti cely pribeh ktory ma zapletku aj vyvrcholenie...tak napriklad: langos boli sme u starkej(zomrela teraz v decembri) a pre celu dedinu sme piekli langose jeden kus za euro..ludia uz vyklopkavala na okna a dvere polorozpadnuteho domu a tak som poslala muza nech otvori a ide sa predavat a preslo par ludi a zrazu hygiena ked videla ta zenska v akom prostredi robime langose xcela nam to okamzite zavriet a pokutu dat..moj muz ju vyhodil zamkol dvere a v tom pristala helikoptera a tam taky nabijak chlap roztrieskal nam vsetky okna...a ja som dostala par crepov do chrbta a kolena...a do konca sna som si vytahovala z kolena sklo...
no je to normalne? 😀
veji ... no riadne akcne ... mne sa taketo sny nestihaku snivat, lebo som po celom dni taka unavena, ze zaspim ani neviem ako, potom sa v noci okolo druhej-tretej zobudim na to, ze musim ist na WC-ko a ze mi je zle, hodinu nemozem zaspat a o 5-tej mi zvoni budik do prace 😝 ... aspon ze cez vikendy sa vyspim
keby som aspom nejake folmi pozeravala ale nic...nechapem de sa to v mojej hlave berie 😅
ja pozeravam len komedie, rodinne alebo serialy ... stresu mam dost v praci, tak sa nemusim stresovat este aj vo svojom volnom case
ahojte dievcata,
tak my sme uz na dovolenke, teda u skvokrovcov, ale pre nas to je dovolenka 😀 maly uz fest spinka, som rada, ze je v novom prostredi a pekne zabuval, v stredu sa chystame na to plavanie, tak sa velmi tesim 😅
inac des, je mi blbo na zaludok, vobec som nechcela vecerat, ani nic papat, svokor nalozil na tanieriky kolace, ale mne nic nejde do zaludka, iba nukaju jest a ja nic, este sme im neoznamili radostnu spravu 😉
prajem pekny vikend
ivanka ... a preco ste im este nic nepovedali? 😕
zuzi ja ani neviem naco cakame.... 😀
my sme to oznamili niekedy koncom 5-teho tyzdna 🙂
no tak to my sme kus zdrzanlivejsi... v 5tt som este nebola ani u dokyho a pokial by som to nemala potvrdene od gynekologa tak by som to neoznamovala a po druhe trocha vyckavame lebo pri prvom tehu som krvacala, tak nech to obdobie prejde a budeme kludnejsi
tak ja som bola uz vtedy aj u gyn, sono mi nerobila este vtedy, len ma vysetrila a povedala, ze je to pravdepodobne tam a na sono ma objednala az o mesiac ... no a tak dlho som cakat nechcela, takze sme to povedali len rodicom na obidvoch stranach 🙂
Kde ste všetkyyyy? 😕
Ahojte 🙂
anaraida ... ja som uz v takom neskorom case pekne spala 🙂
zelam vam peknu nedelu ... ja idem nieco navarit a potom sa uvidi
Anarida ahoj, pozerala som, že Tvoja dcérka sa narodila 3.januára, ja som mala tiež termín 3.1., ale Naďa sa rozhodla prísť už na Vianoce - 25.12. ráno o deviatej 🙂 Bol to nádherný darček, ale teraz sa teším, že už nemáme vianočný termín, predsa len, jedny Vianoce v pôrodnici mi stačili 😀 Ináč, včera som tiež v noci ešte nespala, len som nemala zapnutý kompík, ale pozerala som nahratý otvárací ceremoniál, Vancouver je moja srdcovka, strávila som tam u kamošky leto 2000 a bolo to super, tak som si aspoň prostredníctvom olympiády zaspomínala. Ozaj, pozeráte niektorá rada krasokorčuľovanie? Ja už sa teším na Pľuščenka, držím mu palce 🙂
Jasné nas Svajciarsky favorit Stephane Lambiel to isty 😉 musi vyhrat 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=0dyPcsz6wdwu mna sa strieda hnacka so zapchou, ale aspon nevraciam, len mam tazko v zaludku. teraz ma boli hrdlo, nemate nejaky domaci recept? ja si davam med a cibulu
Kočky ja frčím napíšem keď bude čas 🙂 možno cez týždeň ale skôr cez víkend sa ozvem a viac toho napíšem pá pá majte sa krásne 😉
dobre ranko 🙂
ako sa mate? anari, krasnu dovolenku prajem a stastny let, davaj na seba pozor 🙂 🙂 🙂
my sme boli v sobotu lyzovat, teda ja nie, iba mm a sofia a baby ja som sa tak vyrubala, isla som do pozicovne lyzi a tam bol taky briezok, smyklo sa mi a uz som lezala na zemi, rit ma bolela, vsetci hned ze jezis, davaj si pozor, ujo zdravotnik ma tam hned usadil a stale sa pytal, ci mi nic nie je, cakala som, ci nahodou nezacnem krvacat, no ale chvalabohu nic sa nedialo, esteze v stredu idem na sono a tam nas pekne skontroluju...
dnes rano som sa po dlhom case zase navonavkovala, ale asi som urobila chybu, lebo mi teraz ta vona stale udiera do nosa a neni mi z toho najlepsie 😝
mywiel, ty si mi raz pisala, ze mas doma stokke postielku alebo si ta mylim? prosim ta kolko stala a kde si ju kupila? len si pamatam, ze si pisala, ze si velmi spokojna 😉
ivanulienka, ty nie si nahodou niekde od Martina? tam vsetci hovoria ze fest 😀 😀 😀
pekny den vam prajem, ja idem o chvilu na karneval dcere do skolky 🙂 papa
My mame crevnu chripku, strasna noc za mnou, migréna, zvracanie, ja uz som lepsie ale mala teraz zacina pre zmenu... 😖
ahojte, pekny dnicek..
ahojte, dnes mi prisiel doppler ale zatial nezachyti srdiecko 😔 vyskusame koncom tyzdna... 🙂
titika nestresuj su to podla zbytocnosti tieto pristroje, ale neboj to bude ok.
mywiel snazim sa nestresovat ale mam za sebou MA 😢 ale vtedy sme vobec nemali na sone srdiecko tak duuufam ze je nase dietatko v poriadku a pekne rastie ako ma 🙂
inak pisu ze cca v 12tom tt zachyti srdiecko takze este casu... dnes som 9+1 😵
ahojte mywiel pozrela som si tie linky...ale veru mne do smiechu nebolo..vrcholne som pohorsena ze taketo nieco daju na youtube je mi zle z takych ludi co sa takto nejako vyjadruju 😔 🙄
no alkohol nas kazdodenny... 😀 😀
titika akože ti došiel doppler????? 😕
ahojte, pekny dnicek... co mate nove?

sny suvisia s tym, co sa ti odohrava v hlave pocas dna alebo s tym, coho sa obavas alebo z coho sa tesis ... mozog to potom v noci triedi a vznikaju z toho taketo absurdity