♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, ako je to s tymi kukuričnymi chrumkami.. dnes som kupila v bille natural aj nejake nesolene a v zlozeni pisu, ze obsahuju len kukuričnu muku... to tam fakt nic viac nie je pridane??? Ako to potom vznikne taka chrumka z toho 😀 😀 a obsahuje to lepok, ci nie??? Lepok je len v psenicnych produktoch??
Zdrhol mi kocur. Idem "obtazovat" susedov prehladavanim ich zahrad 😝
ahojte babule, ja mám takú možno smiešnu otázočku - my sme začali prikrmovať ešte len v sobotu , zatiaľ mrkvička, zemiak...ale pomaly pokračujeme 😀 varím všetko na pare v tlakovom hrnci, len nemám celkom predstavu ako mám potom robiť mäsko....najprv chvíľu mäsko a potom priložiť zeleninku, či?a ako dlho? pre nás varievam normálne v tlakovom, ale to sú väčšie množstvá a nie na pare 😅 a čítam tu o kukuričných chrumkách - kedy ste ich začali dávať detičkám? tak ale po 2 tt po začatí príkrmov? aj lepok môžem zhruba vtedy dať, nie? rozmýšľam, že asi vločky do zeleninky...čo ste dali prvé lepkové? viete mi aj poradiť, ak kupujete bio zeleninku - kde? tu u nás strach a hrôza - začínam a končím pri mrkve a zemiakoch... a keď sa moc posnažím tak ešte cibuľa....nič moc.....no, popísala som si 😀 vopred ďakujem za odpovede 😉
@adrianai nooo bio u nas vo Zv tiez nic ine len mrkva a zemiaky a mozno jablka..ine nezozeniem ☹
my sa prikrmuje od 19.3....varim vsetko mozne...ale ja vo vode...ktorú tiez zamixujem do kasicky...este som ani masko nedavala..ale chcem cez vikend skusit...len podusim a potom spolu rozmixujem... 😀 v piatok mozno zltok dam...
Inak dievcata dobrý vecer 😀
idem sa pochvalit...dnes poobede som si cistila jablko...ze dam amlej do rucky...a som jej zo srandy z mojho oskrabkala na lyzicku a dala do ust...mali ste vidiet tie oci a nadsenie...len tak sa zalizla...tak som jej potom jedno velke cele jabko nastruhala...surove...zjedla...len tak pleslo .-D som zvedava na reakciu..bude zase prdiet ako na bojisku 😀
Ahojteeeee maminy 🙂 dávno somtu nebola akosi nestíham.. 😒 čítam ako vaše detúrence napredujú,ako im chutí.. 😀 no aj náš teda vám poviem vždy ked jem mi vytrhne z ruky lyžicu a pchá si ju do úst 😀 😀 a občas aj do tanieraruku capne no sranda velkáááá 😉 .
a chcela som sa opýtať,tie čo popri papaní príkrmov kojíte ešte ako spia vaše poklady?náš momentálne dosť zle,ale nechce mi piť nič iné iba moje mlieko a max. ešte slivkovú šťavu vypije 😝 myslím či aj preto to robí v noci doplna prísun tekutín 😀 😀
Dobre ranko,
@leomami Ondej tiez neprespi celu noc. Hore sme tak 2-3 x a rano ma budi medzi 5-6.
@hobit. jasne, uz ked som isla po neho, tak si herec nonsalantne vykracoval po schodoch k bytu a s dlhym MNAAAAAAAAAAAAAAAU presiel okolo mna. akoby nic 😀 On je na cudzich plachy takze sa nebojim, ze by sa nevratil. ale ide o to, ze ked zdrhne tak moze priniest blchy alebo inu haved. Raz ho dokanca napadol druhy kocur, vtedy som zacula len strasny rev, a nas mal prekusnutu nohu. takze sme 2 tyzdne chodili k vetovi na inekcie, lebo sa mu tam spravil zapal 😒
@stvura tak to robím ajja že pred a po papaní mu trochu dám cucnúť 😀 a pozerala som aká je šikovnica na štyroch 😉 to môj skôr sedieť,prípadne stáť 😀 😀 alebo robí také akrobacie že visí z kočíka zachytený len o madlo a mama môže aj infarkt dostať 😵 a minule sa mu podarilo v kresielku s hračkami fisher prepchať hlavu pred tú hrazdičku čotam má s hračkami,no sa tam zasekol ale ako to dokázal ked bol aj zapásanýneviem 😀 😀
@leomami vieš čo nám to grckanie už tuším ustupuje 😅 predvčerom som jej v postielke zrušila zvýšenú polohu tak uvidíme čo to spraví......akurát včera som rozmýšľala že kedy sa mi naposledy tak poriadne dogrcala, a veru si ani nespomínam.....samozrejme jej sem-tam ešte niečo vybehne ale nič hrozné. Gastrotuss sme skúšali aj my, keď mala asi 2 mesiace (vtedy to bolo najhoršie tak som skúšala všeličo)ale vracala z neho ešte viac nám nepomáhalo nič iba na kyselinu homeopatiká, inak nič. Po 3 mesiacoh som sa na vykašlala a presatala som skúšať, tak nejak som si na to asi zvykla 😖

@elixia
@hobit ja som dnes bola s malym sama na nakupe a posadila som ho do vozika, ale musela som ho pridrziavat, sa mu velmi pacilo, ze videl na vsetko.. ale po cca 10 minutach vystrel ruky, ze chce ist na ruky a uz som ho musela niest a permanentne mal vystrete ruky, ci nieco nezachyti 😀 😀 a vo vajicku uz tiez neobsedi, v aute mi pišťal celu cestu domov, asi 15 minut a ked som ho doma odtial vytiahla začal sa nahlas smiať. A v kočíku vydrží, ale musi mat nieco v rukach a musi mat priestor, aby si mohol kopkat nohami, inak reeeev 🙂