icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lukra
7. apr 2011

@leomami Ahoj, my tiez zle spime. Malej davam zo zeleninovej-masovej polievky aj vecer, vsak je to v podstate rozmixovana kasa, nechcem jej davat umele nahrady mlieka. Ale ani to nepomaha na spanie. Tuto noc tahala budenie kazdu hodinu a bez nakojenia nezaspi, potom jedine nechat vyplakat. Ale to tiez nie je dobra volba, aby sme nepobudili ostatnych. Nam sa to vlecie od 4 mes. Asi dva dni dozadu bola len 2x za noc hore, ale to bolo len skusobne 🙂 . Cez den je velmi spokojna a v podstate aj v noci, len treba pit...

leomami
7. apr 2011

@panki dakujemee...no aj ja som si zvykla na to grcanie,ale sa bojím že z toho nevyrastie 😢 😢 no to sa ešte len rozbiehal s jedením chrumiek 😀 😀 tak bol čistý vešte 😀

leomami
7. apr 2011

@stvura no akrobati čo už 😀 😀 aj teraz som ho ratovala skoro vyliezol s autosedačky 😝

gumimaci
7. apr 2011

@hobit ked je pekne, tak chodim vesat bielizen na terasu, a vezmem si von aj maleho a necham tam ist aj kocura. on sa tam na slniecku vyvaluje, ale niekedy ked si mysli ze nepozeram tak zdrhe. ale ako som pisala, on je dost plachy na cudzich, takze ked vidi cudzieho tak okamzite zdrha domov 🙂 ten druhy kocur ho napadol dokonca pred nasimi dverami. veto povedal, ze to je preto ze je taky velky, a ostatni kocuri ho beru ako hrozbu a chcu ho zabit 😒

gumimaci
7. apr 2011

@leomami aj Ondrejovi sa v tom kresielku podarilo visiet hlavou dolu 😅 priputanemu 🙄 😲

hobit
7. apr 2011

@leomami my este stale grcame...maly je zlaty 🙂...a k tej akrobacii, Tobi sa dnes skotulal z gauca, neviem kam som sa pozerala 😖

leomami
7. apr 2011

@lukra no aj ja mu vždy dám na večeru kašu hustú a nepomáha... 😝 sa mi ale zdá,že to robí možno aj od smädu,on v podstate ani dlho necucká v noci,ale častooooo ☹ ☹ pozerám máš tiež 3 detičky ako ja,len tebe vyšla tretia baba mne další vajčák 😀 😀

leomami
7. apr 2011

@gumimaci no aj Ondrejko je šikovníček teda 😀 a aký je zlatý a s tou mrvou,no super 😀 😀

gumimaci
7. apr 2011

@hobit nestalo sa mu nic? ja uz ho na gauc nedavam.

gumimaci
7. apr 2011

@leomami 🙂

leomami
7. apr 2011

@hobit dakujem..aj Tobi je podarený a plavec aký je 🙂

leomami
7. apr 2011

a ešte somsa chcela opýtať máte niekto kočík Jane slalom trojkolku?je dobrý a ako sa tam sedí drobcom?dakujem za odpovede..chceme zmeniť voz lebo quinny nám bude malý zachvílku.. 😒 a na naše cesty tu na dedine nič moc..

majjjka24
7. apr 2011

@leomami my sa tiez dojčíme a nočny spanok tiez nic moc... cez den az tak vela mliecka nevypije a pravdepodobne si to vynahradza v noci 😠

dadka22
7. apr 2011

jáááj baby pomoooc... máme nový cumlík, lebo na starom sa nám urobila diera a nechceme spať.... čo mám robiť?

hobit
7. apr 2011

@gumimaci no ved uz ani ja nebudem, on tam spal, zobudil sa a hned sa skotulal, tlkol si hlavu, ale nastastie na koberec...idem do poradne tak jej poviem nech ho prezrie
@leomami ja mam, som spokojna zatial
@majjjka24 my to iste, cez den sa nejako cim dalje menej chce kojit a v noci stale hej ☹

majjjka24
7. apr 2011

@hobit
@gumimaci nas drobec spadol z postele a to sme boli 2 pri nom, pretaca sa rychlostou blesku 😀 😀 ale nastastie dopadol na styri a este mu to bolo aj smiesne.. uz z neho ani oci nespustim..

gumimaci
7. apr 2011

@majjjka24
@hobit aj u nas to tak je s tym nocnym dojcenim 😒 a to som tu na MK citala, ze niektori pediatri mamickam povedali, aby po polroku zacali obmedzovat nocne dojcenie, tak to si ja vobec neviem predstavit. to by bolo revu ...

majjjka24
7. apr 2011

@gumimaci 😀 aj u nas, asi to len budeme musiet nejako pretrpiet.. ale u nas je najhorsi vecer.. zaspi o osmej a potom sa do 11-tej budi kazdu hodinu na papanie a potom o jednej, o tretej a o piatej.. a uz konecne zacal spavat dlhsie, vstavame o nejakej pol siedmej, siedmej.. a aj cez den spime 3x. Doobeda 2 hodky, cez obed 2-3 a poobede hodinku.. tych 5-6 hodin cez den prespi a to sme vzdy spali len max. pol hodku..

zuzanockamt
7. apr 2011

teda dievcata, to mate dost krute ... prvykrat som asi rada, ze nekojim 😀 ... jurko sa budi v noci len raz 🙂

leomami
7. apr 2011

@dadka22 Ahojjjj 😉 😉 ako sa máte?čítam,že problémy s cumlom 😒 no mne moc dudlať nechce iba ked zaspáva v kočíku ale už sme menili cumle za nové a pohoda,nevšimol si to nejak,no neviem ti poradiť 😖 skús ho viac povariť nie uvariť nech je mäkší 😀 😀 mô´j nechcel cumle a prvý čo si oblúbil bol po sestrinej malej ktorá ho mala asitýžden hanba -nehanba inak by som sa zcvokla ved sa nevedel ukludniť a spať a teraz je mu už jedno,ale ako píšem moc nedudluje len mna 😝

dadka22
7. apr 2011

@leomami ahoj, no my sme tento mali od narodenia 😉 aj keď viem, že by sa mali meniť nikdy sa mi nezdal odudlaný ani lepkavý tak som to nechala tak... asi pred mesiacom som už kúpila nový taký istý a vtedy som videla ten rozdiel 🙂 🙂 🙂 ten starý bol 2x väčší... ale nový nechcel, tak som to akosi nechala tak, ale teraz už je v ňom diera, tak musíme, ale bude to strašný boj...my ho zas máme len cez deň pri zaspávaní, ináč nie...inak my sme začali teraz tiež budiť 2x na papanie v noci a ešte pomimo to je hore asi 2-3 x... aj u nás je to horšie, predtým sme vstávali len raz

leomami
7. apr 2011

@dadka22 no tak to bude ťažké ho vymeniť ten dudel 😝 a kolko už vážite?Mathy teraz moc nepriberá,ale zato spapá dosť vela 😀 práve som mu dalskašu s výživou plnú misku a začal plakať,tak som mu ešte dala dojesť tú výživu a cucol si mlieko a spíííí konečneeee 😀 ideme dnes k dr. na poradnu tak nech má aspon tých 8500g 😀 😀

leomami
7. apr 2011

@majjjka24 presne takto sa budí aj môj malý ☹ zaspí okolo 8smej a do 11tej furt hore a cucne a zaspí atd...potom tiež asi 3-4krát v noci a ráno ho zobudí Timko už o 5.30takže sa tešším ☹

dadka22
7. apr 2011

@leomami my máme cca 9300g, možno teraz už aj trošku viac...akú kašu si mu dávala? tie také čo sa zvyknú na noc?... a denné spanie ako?

leomami
7. apr 2011

@dadka22 sunarku hustú a do toho výživu.. 😉 a ty dávaš hami kaše?ja by som mu chcela aj robiť ale niekedy toho je došť tak som rada ked to je poruke 😉 a cez den spí len v kočíku ked je vonku zlé počko tak vo vnútri ho ukočíkam 😀 😀 ale tak spí tak max. 45minút 😢

leomami
7. apr 2011

@dadka22 a 2-3krát cez den... 😉a krásna váha 🙂

dadka22
7. apr 2011

@leomami hej Hami, ja ich dávam na noc... my zvykneme spať 3x po 1,5 hod., no toď s novým cumlom zaspal teraz o desiatej a už o 10,30 je hore 😠 musím ešte dočítať, čo ste tu dnes popísali...

adrianai
7. apr 2011

@stvura no ja sa už teším na sezónu, hádam na trhu nájdem nejakú babičku s poctivou zeleninkou 😀 a dávaš aj také ako fenikel, avokádo a podobne?chutí? asi ste ale začali skôr ako my 🙂

adrianai
7. apr 2011

inak naša malá cez deň spí od malička veľmi málo...zato v noci si to vynahrádza 🙂 v poslednej dobe má občas také noci, že sa budí viac a nechce byť v postieľke, ale potom to prejde a spinká zas pekne...bežne sa zobudí tak 1-2x na papanie...ale neviem ju naučiť ísť skôr spať - ideme okolo pol desiatej - a ráno vstávame okolo deviatej 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená