♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte,no tak uz aj my papame.mala cisty profesional,uvidela lyzicku,otvorila usta,vsetko spapala,nic nezaspinila 😀 chutilo jej.dala som jej na pare uvareny zemiacik zmiesany s MM 🙂
@stvura tak nas jurko ma svoje muchy, cez den spanok max. 30 minut, ked nahodou spi dlhsie, tak ho skumam, ci dycha a uspavanie len na rukach, vyzaduje si vela pozornosti, ale zase v noci sa vyspim, kedze spi len pri mne, ak aj ked v noci zamrnci alebo sa prebudi, tak ho pritulim a vec vyriesena, nemusim vyskakovat ku postielke
mali ste si vsimnut,ako pekne zjedla prvu lyzicku prikrmu 😀 😀
@elixia vsak som vravela,ze ona nebude mat problem s jedenim a si mi neverila 😅
@stvura no a co mam robit? do dnesneho dna bola len kojena,takze sa to moc nedalo ovplyvnit. 😵 ktovie cim to je,ze jedno dieta menej priberie,druhe viac.ale ja som bola zevraj taka ista a moj muz bol taky ,najvacsie dieta,ake sa u nich v dedine narodilo a jeho babka len plakala,ze taky tucko nebude nikdy chodit,tak mozno je to aj dedicne 😀
@majjjka24 dakujeme 😎
Baby chcela som sa vas spytat, ci uz pouzivate nejaky ochranny krem s UV, ked idete von. a ak ano, tak ake.
@gumimaci Ondrejko super sedka 🙂 ... krasny je
baby, nas Jurko stale nic s tym sedenim, sa bojim, aby nebol hypotonicky, lebo po narodeni trochu bol, dokina v porodnici povedala, ze to nic, ze to sa spravi ... a ked sa aj pretaca dobre, tak sa snad raz aj v sede udrzi
@gumimaci a aj my mame toho slona 🙂 😀
@zuzanockamt zuzi ondrej nesedel este pred 3 dnami. a zrazu ked sa hral s muzom sedel oprety o neho. muz sa odsunul a on ostal sediet a dalej sa hrat, ako keby to bolo uplne normalne 😉 takze to chce cas, uvidis.
@estterka neprekvapi 😀 tu otazku pozrem, dik. bo uz budeme musit aj my asi natierat
Ahojte! my sedíme. ale iba ked ho posadíme. Sam sa neposadi, chcela by som sa spýtať, ake hračky sú oblubene u vašich detičiek. chcela by som mu kupit niečo nove.
@ellisabet kupili sme concord fusion... aky mate kocik teraz? Uz ste boli aj v sportiaku a nepacilo sa? lebo mozno ani novy kocik vam nezaruci, ze sa v nom bude pacit... urcite si ho najprv odskusajte aj s malym.
U nas su asi najoblubenejsie hracky Lamaze. Su teda drahsie, ale maly sa s nimi fakt vyhra. su farebne, sustia, hrkaju, niektore piskaju, maju zrkadielka a hryzatka... Okrem nich mame klasicke farebne gumove hracky (co sa davaju aj do vody) a tiez taku hudobnu hracku s gombikami, ktore vydavaju rozne zvuky a pesnicky. takze to s radostou stlaca a vyhrava cely den 😀 no a este take farevne umelohmotne kluce, s roznymi gombikmi a valcekmi...
@gumimaci to jasne že pojdeme do obchodu vyskušať. A da sa dať do uplného sedu? Teraz mame X-lander, zadoček je tam tak trochu v priehlbine a nie je to ulpne rovny sed, možno toto mu vadi, lebo sa stale snaži viac zdvihnut. už nemám na to nervy, to stale nosiť na rukach alebo v manduce, tak som sa rozhodla, že ten kočík predáme a skusime vyskúšať v obchode nejaky iny a uvidime. Aj my mame jednu lamaze, taku včielku, ale nejak ho už prestala bavit, najradšej by sa hral s mobilom a ovladacom na telku, tak som rozmyslala, že niečo take s gombikmi by som mu kupila. A mal aj taku hraciu, ale oddnes už nejak prestala hrať 😀
@gumimaci v polosede by vreštal ani nehovorim ako, v tomto je strašný, od mala nechce byť v kočiku, len ked spi, sa aj bojim toho, že ked začne chodit, tak že kočik u nas už nadobro skončí 😒
Dakujem za link. no baterky sa tam nedaju vymeniť, je to uplne zašite, skor si myslim, že je tam nejaky strojček na natahovanie
inak v Bille maju akciu na pampers active velkost 3 (70ks) velkost 4(62ks) po 9,99€

@stvura 🙂 no len my zas pomaly nemôžme ani nohu z domu vytrčiť, lebo stále len jeme 🙂 🙂 🙂 to má určite po ocinovi...