icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

majjjka24
8. apr 2011

@leomami určite to nie je malo, my sme o tyzden mladsi a mame len 7 kil a maly toho spapa straaasne moc, neviem kam sa mu to straca :D :D

elixia
8. apr 2011

@gumimaci @hobit pusinka od nas k 7.mesiacikom 🙂

My sme na pol roka pokorili desiatku - 1012g 🙂

danabel
8. apr 2011

@stvura ahoj, ja som tie pohankové vločky ešte nedala, potom som si všimla, že je na nich napísané, že môžu obsahovať stopy orechov, sezamu, sóje a lepku ...no lepok by nam už nevadil, len neviem, čo tie ostatne...mám kúpiť nejaké iné?

danabel
8. apr 2011

@zuzanockamt predávaš plienočky? rozhodla si sa predsa nelátkovať či si nebola s nimi spokojná?

zuzanockamt
8. apr 2011

@danabel hej, predavam, tieto mi nevyhovuju, dnes pojdem po balik na postu, prisli mi little lamb a BG a este budeme mat dalsie BG, tak uvidim ... Jurko vsetko hned rychlo precika ... na noc mal ella s house - konopnu, citala som o nej, ze vraj je na noc, mal ju vypchatu aj bambusovou plienkou Kikko a na vrchu este aj vkladacku s flisovou vrstvou, nevydrzalo to ani 6 hodin, totalne precikane, zadocek cerveny ... v pamperske bol bezne v noci 12 hodin a nic a to som ho natierala len 2-krat denne prei jednorazovkach a teraz kazdy raz pri prebaleni a prebalujem kazdu hodinu az hodinu a pol, nestiham ani prat, dnes ma uz jednorazovky zase

gumimaci
8. apr 2011

@tothova5a @hobit na aky kurz by ste chceli ist? ja na ten babymusic, a ten na znievskej zacina dnes. muz si pisal s lektorkou a ona mu napisala, ze este jeden babymusic zacina na nitrianskej buduci tyzden vo stvrtok, ale neviem to tam najst :/ vy by ste radsej isli na tu babygymnastiku?

gumimaci
8. apr 2011

@elixia dakujeme a tiez prajeme vsetko naj k polrocku 😵

gumimaci
8. apr 2011

@leomami
@majjjka24 @hobit dakujemeeeeeeeeeeeee 🙂

elixia
8. apr 2011

@zuzanockamt mne tiez Riso vsetko v noci precika..takze som to vzdala a davame pampersku na noc...nastastie,s nappy rash problem ziaden,od narodenia vobec nenatierame..prvykrat,ked sme dali latkovku,mal reakciu na moc na pokozke a vyhadzal sa ale odvtedy chvalabohu nic..kazde babo je ine a kazdemu sadnu ine plienky..

zuzanockamt
8. apr 2011

@elixia no na noc budem asi aj ja davat pampers, lebo to mi nestoji za to, aby mal cerveny zadocek

danabel
8. apr 2011

@zuzanockamt no baby lucy sú podľa mňa aj podľa iných mamičiek najhoršie plienky 😒 ešte tak možno bambusové, ale iné nie...

hobit
8. apr 2011

@leomami malo? dakujeme ....a nie je to malo, my sme vcera mali 7750 a 69 cm 🙂

hobit
8. apr 2011

@majjjka24 no asi vsetko spali 🙂
@elixia dakujeme, pusinka od nas naspat k 6tim nesiacom velkemu chlapovi 😉
@danabel
@zuzanockamt baby, ja vas obdivujem s tym latkovanim, ja by som na to nemala nervy 🙂
@gumimaci no, my by sme radsej tu gymnastiku

gumimaci
8. apr 2011

@hobit pekna vaha, aj my by sme tak mohli mat. v pondelok ideme na poradnu, tak budem vediet 🙂 ja si zistim este tu babymusic a ked nezacne buduci tyzden tak pojdem na babygym.. len sa este musim dohodnut s muzom, aby ma zobral do BA ked pojde do prace, lebo keby som mala soferovat ja, tak v Bratislave sposobim taky dopravny kolaps, ze MS IIHF budu proti tomu slaby odvar 😅 😀

danabel
8. apr 2011

@hobit na to vôbec netreba mať nervy 🙂 je to o postoch a o prioritách a navyše mňa to hrozne baví 😀

hobit
8. apr 2011

@gumimaci tak potom napis kolko vazite...to by bolo super, keby sme tam chodili vsetky 3 😀
@danabel ja som dost eko orientovana, ale plienky prat ked nemusim...no fakt mate moj velky obdiv 😉

hobit
8. apr 2011

@gumimaci @tothova5a tak som tam prave volala, maju tam 4 volne miesta na tu babygymnastiku

gumimaci
8. apr 2011

@hobit ja som pisala tej lektorke co robi babymusic, tak cakam odpoved ;)

elixia
8. apr 2011

@hobit dakujeme 🙂

elixia
8. apr 2011

@gumimaci ty si tusim davala Ondrejkovi kukuricu ze? Aku, z konzervy ci mrazenu?

gumimaci
8. apr 2011

@elixia mrazenu, predsa konzerva je v naleve... ja mu robim taku zemiakovo kukuricnu kasu

elixia
8. apr 2011

@gumimaci ved som si aj myslela 😀 Dnes mal taku kukuricovo mrkvovu vyzivku,chutila mu (ved sladka),tak mu skusim urobit doma...

hobit
8. apr 2011

@gumimaci a kolko tam das tej kukurice? resp. kolko Ondrejko spapa? mne sa zda, ze Tobi papa vela

gumimaci
8. apr 2011

@elixia aj Ondrej to rad, je to naozaj sladke 🙂
@hobit cca 1 lyzicku, Ondrej zje na obed 180-200ml. kolko Tobi?

zuzanockamt
8. apr 2011

@elixia dnes mi prisli 2 ks little lamb + jedny vrchne gate a 1 ks BG 🙂

bola som dnes v DM, nakupila som ovocne vyzivy - ale iba slivku, marhulu, broskynu, ked teraz take ovocie v obchodoch nie je a aj stavy - slivku a marhulu a este aj detske susienky, nasla som len jedny bez cukru ... uz som mu ich aj skusila dat, rozmacala som mu to v marhulovej stave a zjedol 2/3 tej jednej susienky

estterka
8. apr 2011

ja mam doma ale papkaca..dnes uvidela lyzicku a obrovske usta otvorene hned 😀 a vrhala sa po miske,kym som naberala. velmi jej chuti ten zemiak 😝

gumimaci
8. apr 2011

@zuzanockamt ktore su bez cukru? daj tip, nech nemusim studovat 🙂

hobit
8. apr 2011

@gumimaci tiez tolko, ale keby som mu dala viac, da si 🙂
@zuzanockamt ktore susienky su bez cukru, prosim ta?

zuzanockamt
8. apr 2011

@gumimaci vyrobca je hero, su to bio susienky

zuzanockamt
8. apr 2011

@hobit uz som dala foto