icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
7. apr 2011

@katrin31 mám quinny buzz magic mosaic..môj tam aj chce byť aj všetko páči sa mi ale ja som pôvodne chcelaJane tak asi skúsim 😀 😀 šak ked nevymýšla dieťa v kočíku,tak vymýšla mamina že chce iný 😀 😀 😀

leomami
7. apr 2011

@ellisabet Quinny je malý,ale napriek tomu je super že sa dá otočiť aj sedačka a polohovať... 😉 a zatial som bola spokojná ale ja s mojimi chalanmi chodím kade tade 😀 😀 tak tam moc s týmto kočíkom nepochodím,cez taký terén 😝

gumimaci
7. apr 2011

Bratislavcanky... nechodite niektora na tieto kurzy? http://detskekurzy.webnode.sk/
Ja rozmyslam, ze zacneme od buduceho tyzdna na babymusic...

katrin31
7. apr 2011

@leomami ja praveze teraz spekulujem prave Quinny buzz..je podla teba maly?

katrin31
7. apr 2011

@ellisabet aj my mame x-lander..je strasne tazky, to mi na nom strasne vadi

hobit
7. apr 2011

@estterka sikulka....a ake ma ona modre ociska krasne 🙂
@gumimaci Ondrejko vyzera na fotkach starsi ako je 🙂 ....krasne sedi, my este ani naznak
nam inak tiez dnes poradila doktorka ten Daylong baby
@zuzanockamt ani Tobi nesedi

hobit
7. apr 2011

@gumimaci ja som tam tiez chcela chodit, ale skor na tie cvicenia matky s detmi, ale toto moze byt tiez celkom sranda...kam by si chodila? Asi nie na Znievsku, ze?

tothova5a
7. apr 2011

@hobit @gumimaci - na cvicenia s babatkami na Znievskej by som chcela chodit aj ja, 14.4. sa zacina novy kurz

lukra
8. apr 2011

@leomami Krasne rano, uz ma stredny syn zobudil o 5.30, tak som si dala pauzicku na kojenie k pocitacu. S tym jedenim mas pravdu, tym nasim detom asi chyba len cucnutie a blizkost, resp. tulenie. Len fungovat cez den je niekedy obtiazne. Dnes si dam relax, ak mi to deti a pocasie dovolia, pojdem kosit travu, to ma bavi. Inak s tymi detmi, ja som neverila. ze budeme mat dievca. Najstarsi brat ma 3 baby, dalsi 3 chalanov, najml. cakaku dievca tak som mala tusenie na chlapca do trojice. Aj mi zavideli...🙂

lukra
8. apr 2011

@gumimaci to je veru, ale ked ma mala nastvala a zacala sa budit po polhodinach tak uz som nemala chut vstavat. Poplakala, a spala 3h., ale snazim sa skor ukludnit, aby sme nerusili ostatnych.

lukra
8. apr 2011

@leomami aj moja, ten dudlik ju len napinal a ja som si zvykla, ze sa da aj bez neho. Len najst fintu ako ukludnit v noci bez neho.

lukra
8. apr 2011

@leomami cez den aj my sme len v kociku, lebo doma spi tak 5 min. a je nervozna a vonku je to uplne pohoda. Musime aj v zlom pocasi a necham na priedomi.

majjjka24
8. apr 2011

@gumimaci
@hobit gratulujem k 7 mesiačikom 🙂

hobit
8. apr 2011

@tothova5a ideme?🙂
@majjjka24 dakujeme 😉

leomami
8. apr 2011

@katrin31 no neviem teraz je nám super,ale ako som už písala,ja mám asi uchýlku meniť kočíky,ale určite budem s mojimi chalanmi behať po výletoch a tak a to predné koliesko neprejde všade. 😝

leomami
8. apr 2011

inak dobré ránko maminy a drobci 😉 😉

leomami
8. apr 2011

@katrin31 tuje vkočíku malý cca týžden dozadu...a pohoda má ešte aj rezervu 😀 😀

leomami
8. apr 2011

a baby inak včera na poradni mi dr. povedala že mám hyperaktívne dieťa,ved ja viem 😀 😀 čo ten tam robil hrôza ledva ho vyšetrila som ho držať musela...a máme 8500g a 71cm nie je to málo???

katrin31
8. apr 2011

@leomami neviem sa rozhodnut.a je lahky? sklada sa dobre?

katrin31
8. apr 2011

@leomami a nechces si nan kupit terenne koleso?

leomami
8. apr 2011

@lukra bréé ránko 😵 no a najstarší ti chodí do škôlky??mne Timko chodí,Leo do školy tak sa to nejak dá ale teším sa na prázdniny 😝

leomami
8. apr 2011

@katrin31 lahký a skladný je..to bool dôvod prečo som ho strašne chcela...a rozkladá sa skoro sám..

leomami
8. apr 2011

@katrin31 už som rozmýšlala nad tým kolesom..uvidím zatial som ho dala na bazár.. 😉

dadka22
8. apr 2011

Dobré ráno všetkým... máme za sebou strašnú noc...každú chvílu hore, od 2,00 do 3,30 vkuse, akokeby bolo ráno...a s tým cumlom katastrofa...dala som mu zas ten starý, ale keď je v ňom diera, tak to sa nahltá aj vzduchu nie???
@leomami vôbec to nie je málo, tak akurát...

tothova5a
8. apr 2011

@hobit ideme

leomami
8. apr 2011

@dadka22 no vdaka... 😉 a tú noc ti teda nezávidím a podla mna sa vzduchu nenahltá z dudla,myslím.. 😝 a my sme mali trocha lepšiu noc,hore len 2 krát a ráno už skoro,ale ma hlava strašneee bolíííí 😢

lukra
8. apr 2011

@leomami ale je zlatucky, to je ale chlapisko

lukra
8. apr 2011

@leomami ano je v skolke, ale len do 12.30, mame vela deti v skolke, a kedze som na materskej uprednostnia na spanie deti pracujucich rodicov. Adamka mam doma, vobec sa este nechce pytat na nocnik, to najstarsi uz 20 mes. zvladal. Ale nezaoberam sa tym, pri Lucke prebalim i jeho, vsak to pride. ...aj ten cas moc neni na sledovanie, aby neocikal v dome co vidi.

leomami
8. apr 2011

@lukra no tak to je aj u nás že deti pracujúcich ale ja som naštastie pracovala celé tehu takmer ,tak už ho nechali v škôlke.. 😝 a to odúčanie asi netreba fakt siliť,mne sa síce obaja rýchlo naučili ale tak je to u každého indivindi... 😀 😀

leomami
8. apr 2011

@gumimaci @hobit všetko dobré k 7 mesiačikom... 😉 😉