♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Bratislavcanky... nechodite niektora na tieto kurzy? http://detskekurzy.webnode.sk/
Ja rozmyslam, ze zacneme od buduceho tyzdna na babymusic...
@estterka sikulka....a ake ma ona modre ociska krasne 🙂
@gumimaci Ondrejko vyzera na fotkach starsi ako je 🙂 ....krasne sedi, my este ani naznak
nam inak tiez dnes poradila doktorka ten Daylong baby
@zuzanockamt ani Tobi nesedi
@leomami Krasne rano, uz ma stredny syn zobudil o 5.30, tak som si dala pauzicku na kojenie k pocitacu. S tym jedenim mas pravdu, tym nasim detom asi chyba len cucnutie a blizkost, resp. tulenie. Len fungovat cez den je niekedy obtiazne. Dnes si dam relax, ak mi to deti a pocasie dovolia, pojdem kosit travu, to ma bavi. Inak s tymi detmi, ja som neverila. ze budeme mat dievca. Najstarsi brat ma 3 baby, dalsi 3 chalanov, najml. cakaku dievca tak som mala tusenie na chlapca do trojice. Aj mi zavideli...🙂
inak dobré ránko maminy a drobci 😉 😉
a baby inak včera na poradni mi dr. povedala že mám hyperaktívne dieťa,ved ja viem 😀 😀 čo ten tam robil hrôza ledva ho vyšetrila som ho držať musela...a máme 8500g a 71cm nie je to málo???
@leomami ano je v skolke, ale len do 12.30, mame vela deti v skolke, a kedze som na materskej uprednostnia na spanie deti pracujucich rodicov. Adamka mam doma, vobec sa este nechce pytat na nocnik, to najstarsi uz 20 mes. zvladal. Ale nezaoberam sa tym, pri Lucke prebalim i jeho, vsak to pride. ...aj ten cas moc neni na sledovanie, aby neocikal v dome co vidi.

@katrin31 mám quinny buzz magic mosaic..môj tam aj chce byť aj všetko páči sa mi ale ja som pôvodne chcelaJane tak asi skúsim 😀 😀 šak ked nevymýšla dieťa v kočíku,tak vymýšla mamina že chce iný 😀 😀 😀