♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte baby,
som trochu vyplasena, lekarka mi brala vytery a nieco tam nasli... Takze budem musiet brat nejake lieky, asi nejaka mykoza. Nemate s tym skusenosti? Ja som z toho nestastna... ☹ ☹ 😔 Zajtra poobede mam ist k nej a sestricka ma potesila, ze "da vam nejake antibiotika" ☹
mini myslim ze mykozy byvaju dost casto v tehu a vedia to riesit, aj ked ja som to nikdy nemala dnes to uz vedia riesit v pohode neboj to bude ok.
ahojte
agentka, objednali sme z ebay-u 😀 dala som do albumu fotku ako to vyzera
diky, mywiel, snad mas pravdu... ja som sa s tym dost trapila aj pred tehu. Citala som, ze to ma 99% tehuliek 😕 To je nejak vela...
Uz nech je jar...aj vy ju tak tuzobne ocakavate? 😅
Mini11, nechcem ťa vystrašiť, ale na mykózu by ti antibiotiká nedávala, len nejaké antimykotikum. Antibiotiká sa dávajú pri bakteriálnej infekcii, ale neboj dr. vie čo robí a je lepšie infekciu preliečiť, ako by mala mať zlý vplyv na bábo. 🙂
Ahojte 🙂
dnes som konecne skor doma z prace 🙂 ... bola som v DeD dohodnut si prakticku pripravu na profi rodicovstvo, tak budem mat buduci dovolenkovy tyzden nabity, no aspon to budem mat uz z krku ... MM ide zajtra kuknut jeden mini domcek, tak som zvedava, co z toho bude
zaujimavy telefonat .... tak to ju riadne vymakli 😅 aj ked nakoniec slo o srandu....no nie je to prijemne ked zistis ze sa take nieco moze skutocne stat
titika a čo ta to stalo ? 🙂 a od ktoreho týždna by to malo fungovať ???
mywiel ajoj ako sa mate ? už je lepšie ? skadial sa na teba viroza nalepila...?
zuzanocka nezabudla som n teba včera som voalala s tetou z martina ak bde diet o nejakej práci pre tvojho M tak sa mi ozve 😉
inak vy ako mne riadne vybehlo brucho ja uz normalne rifle nezapnem... 😠
agentka ... super ... vdaka 🙂
ja mam tiez nejake brucho vypucene, ale stale mi zda, ze je to len tuk 😅
agentka 70€ ale napriklad angelsounds vychadza na 23€
http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Sounds-heartbeat-fet...
ani ja nezapnem rifle 😀 hlavne vecer mam uz poriadne brusko, ale uz ani rano nemam "lavor" ako som mavala 😀
a vraj od 10-12tt by malo fungovat skor od toho 12tt uz urcite
Dakujem lepsie, no u kamosky, bola chora a nevedela o tom a my sme to hned lapli obe. 😖
ahojte baby, som si myslela len že moje brucho rychlo rastie... 🙂 ale tiež už ma kadečo tlačí.... asi veľa jem.... sice aj kupeľňu ešte nútene navštevujem často...ale nejako už mi to brucho nafukuje 🙂)) asi musim trošku diety dať 🙂 😀
jani ... na dietu teraz kasli, ved ak sa nejako extremne neprejedas, tak netreba ... dietovat budeme na jesen pred Vianocami ... aspon teda ja urcite 😀
jaj však toto 🙂)) určite budem ako balón...ale ja som s tým vysporiadaná...diety som nikdy nedržala...takže to len zo srandy.... pred vianocami sa dieta neoplatí....... 🙂))
no ja si dam po porode 90 dnovu dietu, mam s nou velmi dobre skusenosti a prave pred Vianocami to bude treba, ale predpokladam, ze dost energie spalim aj pri krpanikovi a ak budem moct kojit, tak dalsie kalorie pojdu dole
zuzi, to chces pri kojeni hned drzat dietku? alebo si das nejaky odstup?
ja s nou tiez mam skusenosti, aj teraz som ju drzala, kym som otehulila... 😀
ja som pocas kojenia pribrala 10 kg, trochu som z nich dala dole, ale nepodarilo sa mi vsetko, a uz zas som tehula... a este stale kojim...
baby na diety fakt kašlite kým máte drobčeka.... však keď začne behať schudneme
no, mne to velmi nepomohlo..
momoyka ... no ved to nie je taka klasicka dieta, takze sa da podla mna aj popri kojeni s urcitymi ustupkami ... uvidim, ci budem kojit ... moja mama kojila velmi malo ... sestra asi 2 tyzdne dokopy ... tak som zvedava, co bude u mna ... asi to nemame v genetickej vybave
ahojte dieeeta sa pri kojeni neodporuca...absolutne 😉
veji ... ale 90-dnovka nie je klasicka dieta ... je to nieco podobne ako oddelena strava a to je uz sposob stravovania a poznam zienky, co na delenej strave prezili aj tehu a pohodickaaa ... ja si to potom upravim tak, aby som mala dost zivin, ziadne hladovanie nebude 😉
baby ja som sa tak zasmiala vraj dieta po porode 😀
budete rady, ked sa budete stihat umyt a ucesat atd. 😅
ja som sa dnes kvalitne objedala, neviem ako to je mozne, brusko mam nafuknute ako melon 😨
Ivi, napodobne...dnes som asi vela jedla...lebo som tiež ako sud...polovička moja sa až zhrozil keď to videl... že brucho ako slon.... 🙂)) asi som zjedla viac ako zvyčajne 😉
Ivanulienka, súhlasím s Tebou, dôverne to poznám - ranné umývanie zubov poobede o druhej, raňajky nie že čo si dám, ale či ich stihnem alebo nestihnem, kým ma drobec časovo nepohltí... a pri druhom s tým rátam, že aspoň zo začiatku nebudem stíhať, kým si nájdem systém... takže diéta nehrozí. Ja rifle zapnem, keďže mám strečové, čo som si kúpila po pôrode, tak sú dobre rozťahané práve na bruchu 😀
cafte, ja nehovorim, ze hned po porode zacnem dietovat, ale uricte nebudem cakat ako pri prvom, kym priberiem zas ako vagon, a to som mala nizsiu startovnu vahu ako teraz... ja len chcem povedat, ze sa budem snazit nepripustit, aby som tak skoncila ako teraz... minule som s jednou kecala, co zacala dva mesiace po porode a v pohode kojila..., ja som zacala s dietkou, ked mala mala uz skoro 10 mesiacov, a uz vela pojedla aj ineho okrem kojenia... a drzala som ju s urcitymi ustupkami...
tiez mam obavy, ako to zvladnem casovo s dvomi krpcami, ked sa system ustali, potom sa uvidi...
ja sa zatial zapnem, kedze mi este stale byva obcas zle, tak som trosku schudla...
znama sa minule smiala, ze ja ked chcem schudnut, musim byt tehotna... 😀
Ahojte baby tak ktora dnes bola pozriet babetko?ja idem zajtra a uz sa tesim.zle mi uz asi tyzden neni,ale jak ucitim kuracie tak mi veru 2x dobre nieje,ale inac som uz v pohode.zevraj mam uz kriticke obdobie za sebou tak sa vytesujem,ale davam si aj tak pozor. 😉

Ahojte no my sa uz mame lepsie uz ta crevna chripka zacala ustupovat, vcera este mala mala 38,8 cely den a zvracala, nic nemohla jest ani pit ale uz sa zda ze dnes to bude ok. Fuuj som si hned myslela, ze toto nemozu byt tehu nevolnosti....som myslela, ze zomriem tak mi bolo na h...o 😝 😖 Stale sedime doma na zadku a raz ideme na navstevu a tatko to dopadne uz nikam nejdem do jari. 😠 😀