icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
12. apr 2011

@janica81 fuuuuha, 6 kuskov??? 😕 😅 ... to jej riadne nakladas ... ja davam max. 2 ks a aj to nie kazdy den, radsej dam ovsene vlocky, predsa len keksy su keksy, nechcem, aby si na to velmi zvykal ... ma to ako maskrtu

elixia
12. apr 2011

@janica81 fuuuha,to ako drevorubac 😀 Ako robis ryzu? Ja som skusala rozvarit, ale velky uspech nemala..

Na akom struhadle struhate jablcko? Stale mu ho varim a mixujem na vyzivku,lebo raz som postruhala na tom najjemnejsom a aj tak sa s tym dusil...

hobit
12. apr 2011

@panki ma to tvar ako normalny zemiak, len je to trochu drsnejsie

hobit
12. apr 2011

@zuzanockamt ja som si ich nabalila do misticky spolu s chrumami, mame to na zabavenie ked uz nechce obsediet v kociku a sme napr. v autobude 🙂
@elixia ja mam take sklenene struhadlo

zuzanockamt
12. apr 2011

@elixia ja len postruham na jemnom struhadle, ale treba mat take mäkke sypke jablka

janica81
12. apr 2011

@zuzanockamt ale Zuzu...6ks ale rozlamane...takze cele boli asi 4ks ...a tiez needavam kazdy den....ale dnes len... 😀 tiez to mala ako maskrtu....

jasne ze do nej nepcham keksiky len...ale zase tiez si myslim ze raz za cas neuskodi... 😀 a davam tie bez cukru 🙂

janica81
12. apr 2011

@elixia ja struham na jedinom co doma mam 😀 ale este to premiesam a nasa Nela v poho zvlada 😀

janica81
12. apr 2011

@elixia ružu hodim za lyzicku, dve do zeleninky a uvarim spolu 😉 a len mixnem

elixia
12. apr 2011

Vdaka kocky 🙂 @hobit to sklenene struhadlo si pamatam z detskych cias,mame ho u babky,vyskusame doma 🙂

hobit
12. apr 2011

no, ja som ho kupila pred mesiacom 🙂

leomami
12. apr 2011

Ahojteeee 😉 čítam tu super nápady,ja už niekedy neviem čo mu mám uvariť,či dať papať 😀 😀 inak tiež dávam kašu,nám zatial chutí sunarka,nemliečna a spanie po nej v noci nič extra 😀 😀

leomami
12. apr 2011

a inak tie vločky skúsim ajja 😉 😉 mne inak malý zatial spapá všetko,zatial a som rada že ešte kojím,len tie noci sú hrôzaa 😝

sjusiquatro
12. apr 2011

aj ja mam sklenene struhadlo 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
12. apr 2011

My sa budime tak 2 krat za noc okolo 1 a okolo 4-5, ale teraz v noci spal najlepsie od 19:00 do pol 5 som normalne nechapala... 🙂 to sa napapal a buval este do pol 7keby mu to tak ostalo.. 😎

stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
12. apr 2011

@stvura no len kojim 🙂

leomami
12. apr 2011

@stvura no len horšie je že mi tak super v noci spinkaval,ked bol menší a teraz 😝 ale tak občas sa aj pomýli a zobudí sa len 2 krát... 😀 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
12. apr 2011

@sjusiquatro a kedy chces zacat s prikrmom? ja som zacala len teraz,v 7 a pol mesiaci a ako ma tuto strasili,ze mi nebude chciet jest,tak sa ide zadrhnut zeleninou mala 😀

majjjka24
13. apr 2011

joj baby , maly mal vcera vecer zasa zvysenu teplotu, najvyssia bola nastastie 37,9 ale aj tak ma to znova vylakalo.. v noci som mu nemerala, prespal takmer celu noc, co nie je u nas normalne... ale bol stale horuci az spoteny a rano sa zobudil s takym placom, ze som ho na rukach nosila asi pol hodky a potom sa ukludnil a hra sa.. ale stale vyplazuje jazyk a ked do niecoho zahryzne, napr. do ruky, tak spusti reeeeev a stale ma trosku zvysenu teplotu 37,3 a normalne mava do 37... mozu to byt zubky??? Ale ani hnacku ani slinenie nemame, ale dasna ma az bordove ☹ ☹ ci sa mame ist radsej ukazat dokine, ci to nie je nieco vaznejsie???

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
13. apr 2011

@stvura to este nema mala ani 6 kg? 😕 ... to je poriadny rozdiel, ked si porovnam nasho valibuka, ten uz isto prekrocil 9 a pol kg 😀

sjusiquatro
13. apr 2011

@estterka zeleninku uz papame od 6 mesiaca...

gumimaci
13. apr 2011

@zuzanockamt vsetko najlepsie krpcovi prajeme 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
13. apr 2011

@gumimaci dakujeme 🙂

majjjka24
13. apr 2011

@stvura tak maly ma rano uplne celu ogrcal a strasne plakal, tak sme k dokorke radsej sli... a diagnoza herpanigina... je to virus.. ale hlavne, ze maly pri doktorke znova zabudol na bolest a vsetkym sa tam smial... a este na virus atb nezaberaju, vsak? Lebo dokina povedala, ze ak to do piatku neprejde, tak nam ich nasadi.. ale budem mu to takou tinkturou vytierat tak to hadam prejde ☹ ☹

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
13. apr 2011

@stvura vy ste mali siestu chorobu, vsak??? neviem ci to nie je nahodou ono, lebo som sa docitala, ze siestu chorobu sposobuje herpes siestej triedy a tiez je to virus... ale maly je celkom dobry, len je ospanlivy, uz znova spinka a ked je hore, tak sa smeje, len raz za cas spusti strasny plac, ale ked ho ponosim, znova je dobre...