icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
12. apr 2011

Ahojte 🙂

idem sa opýtať....hodte typ co dnes varite drobcom?? 🙂 nieco na inspiraciu...nie je to sranda stale vyvarat 😀

a idem sa este opytat davate niektorá uz kasicky?? napr.od nutrilonu?? Beby?? Hami??? ak ano ako davate?? vecer lyzickou? ci flasu?? chcem vyskusat ryzovu..hlavne ci to bude mat vplyv na spinkanie..lebo sme hore kazde 2 hod a hladné 😀

zuzanockamt
12. apr 2011

@janica81 ja dnes varim zemiak+kuracina+brokolica+petrzlen

kase zatial nie, obcas dam poobede k ovociu uvarene ovsene vlocky ... vecer len mliecko, nechcem mu zatazovat zaludok ... ale Jurko sa kvoli hladu budi len okolo polnoci az jeednej a potom okolo stvrtej-piatej ... sice sa v noci zobudi aj viackrat, ale to sa len poprehadzuje

gumimaci
12. apr 2011

@janica81 ja dnes spravim taku klasiku zemiak + mrkva + zelene fazuly.
Kase skusame vecer par dni. robila som domace z ovsenych vlociek. ale ze by spal dlhsie ... to ee 🙄 vcera som robila 1x od nutrilonu hruskovu a v noci bol teda hore 2x ale spal AZ do siestej, co je u nas rekord, lebo on vstava okolo piatej 😝 😀

lunana
12. apr 2011

Ahojte baby, dlho som nepísala, len chodím čítať, ale sa "posťažovať". Malá mi v poslednom čase strašne zle spí, neviem čím to je, doteraz sa budila v noci dvakrát a zrazu sme hore skoro každú hodinu, cumeľ nechce, takže jej musím dať len cicku do pusy a potom som ráno ako dolámaná.
A papať príkrmy tiež veľmi nechce, už dávame zeleninku vyše mesiaca a zdá sa mi, že predtým zo začiatku toho zjedla viac ako teraz. Viac jej chutia piškóty 😀

janica81
12. apr 2011

@lunana presne o tom pisem...stale castejsie sme hore...idem naozaj vyskusat nejaku kasu...nech jej zabetonujem zaludok 🙂

janica81
12. apr 2011

@gumimaci noooo a ake fazulky? cerstve ci mrazene?

a kasu davas flaskou?

norikk
12. apr 2011

@gumimaci podla mna to nema vyznam ked flasou, ved ide o to, aby sa naucil jest lyzickou.....kym je dojceny, do roka mu staci mieko....az po roku sa zacina menit strava

gumimaci
12. apr 2011

@janica81 my lyzickujeme, maly s tym problem nikdy nemal 🙂

gumimaci
12. apr 2011

@norikk no nasmu by do roka mliecko nestacilo, jedine zeby na mne visel 24hodin a cucal v kuse 🙂

gumimaci
12. apr 2011

@janica81 mrazene, mavaju aj cerstve v bille, tak ked budu kupim aj take

estterka
12. apr 2011

@lunana a mas ju so sebou v posteli? lebo nasa sa tiez budi casejsie teraz,ale ja som vyspata rovnako dobre,ked ze sa k nej len otocim a spim dalej a ona ked dopapa,spinka dalej tiez.

majjjka24
12. apr 2011

@janica81 my tiez papame kasicku ryzovu od nestle, najskor som kupila od hami, ale potom som objavila od nestle a zda sa mi lepsia zlozenim... a myslim, ze tie kase nezatazuju zaludok, ved je na nich napisane lahko stravitelne, vhodne ako prvy prikrm.. my davame lyzickou, z flase vobec nechce a velmi chuti, otvara pusinku, nestiham naberat a davam nemliecnu, miesam ju s MM. Len v navode je napisane na 120ml 3 polievkove lyzice a ja to miesam v pomere 50ml a dve polievkove lyzice, lebo 100ml by som odsavala dost dlho a je to aj hustejsie, teda to lahsie spapa lyzickou...

panki
12. apr 2011

@lunana aj moja malá zjedla viac prvý mesiac, teraz skoro nič nechce 😖 ja vyváram....už neviem čo vymyslieť a ona mi na všetko krivý pusu 🙄 to majú asi také obdobie.....naša je teraz všeobecné taká mrzutá.....idú nám 4 horné zúbky- jednotky a dvojky naraz. Možno aj preto nechce jesť 😒
@hobit ahoj, prosím Ťa ako vyzerajú tie sladké zemiaky? ako normálne? ja som ih zháňala v Tescu aj v Kauflande ale nikde som ich nenašla 😒 buď som blbá alebo neviem

panki
12. apr 2011

@janica81 a kašičky papáme aj my, ale len sem-tam....teraz som kúpila od Hami krupicovú s príchuťou vanilky, mali sme už aj banánovú od Hami- lebo tie od Nutrilonu sa mi zdajú veeeeeeeľmi presladené 😉

sjusiquatro
12. apr 2011

@janica81 ja som skusala raz kasu od nutrilonu ryzovu ale to ho dako nenadchlo lebo vypil iba 100ml a potom sa zabaval s cumlom hryzol ho a tak a na druhy den ina 40ml vypil tak potom som uz nedavala....a uz si zaviedla lepok??

janica81
12. apr 2011

@sjusiquatro noooo ja davam tie bio susienky.... a buduci tyzden dam asi roztek...uvidim co ma napadne 🙂

janica81
12. apr 2011

@panki dobre vyskusam 🙂 som zvedava na reakciu 😀

janica81
12. apr 2011

@panki a davas tiez lyzickou??? inak mi zeleninku ovocie v pohode lyzickou...ale na noc som jej dokrmovala Nutrilon flasa a tyo som chcela nahradit kasou 😀

gumimaci
12. apr 2011

@panki aj mne sa ta Nutrilon zda strasne sladka 😒

panki
12. apr 2011

@janica81 hej ja dávam lyžičkou a včera som jej do toho pridala aj banánik, lebo trochu viac kakáme ale to asi zo zubov 😒
@gumimaci a ešte jej aj treba dať strááášne veľa aby to bola aspoň trochu kaša, to keby som jej dávala každý večer vydrží to možno na 4-krát a stojí to 5e od hami stačia tri lyžičky a je z toho kaša

katarina87
12. apr 2011

@janica81 My davame uz asi mesiac kasu na vecer...nutrilon ,ryzovu,medovu, urobim jej 150ml ,a potom vypije asi o pol hod. 90 ml mlieka.nemame problem s papanim na lyzicku...nasa spapa vsetko a na obed jej robim polievku zeleninovu s maskom kuracim.

mikusik
12. apr 2011

kazde dietatko je uplne ine,ziadne tabulky nefunguju...na noc tiez kašičkujeme,skusam aj len dojcit,vtedy je hore aj kazdu hodinku ako kedy.S kasou vydrzí tak do polnoci.Lukasko rad papa uz aj do obeda chce nieco ine teraz skusam od Nestle jogurtovu desiatu a celkom mu chuti.Som rada,ze dojcim ale to mu uz viditelne nestaci,skôr sa rad potesi 🙂

sjusiquatro
12. apr 2011

ahojte chcem sa opytat ako pripravujete ovsene vlocky iba zalejete vriacou vodou ci varite??a kolko?lyzicu ci 2?lebo chcem dnes skusit dat malemu..a neviem ako ich mam spravit

gumimaci
12. apr 2011

@sjusiquatro varim min. 5 min. do uplneho zmaknutia. tie vlocky potom aj zdvojnasobia objem. zacala som s lyzicou, teraz davam 2

sjusiquatro
12. apr 2011

@gumimaci a s cim ich davas??

gumimaci
12. apr 2011

@sjusiquatro robim z toho kasu, mixnem to s kuskom banana, alebo pridam par lyziciek ovocnej vyzivky a trosku mliecka.

sjusiquatro
12. apr 2011

@gumimaci dakujem...no tak to skusim aj ja 🙂

lukra
12. apr 2011

@gumimaci nie to urcite nie, kazdej to vyhovuje inak. 🙂

lunana
12. apr 2011

@estterka veď to, že je so mnou v posteli, ale niekedy sa musím tak povykrúcať aby sa prisala, že sa potom nemôžem narovnať

janica81
12. apr 2011

Ahojte 🙂

nasa hviezda dnes papa ako riadny chlap...za misku mrkva+karfiol+ryza asi tak 150-200ml... poobede mliecko a trosku bananu a teraz prave napchala do seba velke jablcko postruhane s bio keksikmi 6ks...a kedze to bola fajn kasicka...nestihala som hadzat do otvorenych ust... 🙂