icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
13. apr 2011

zazrak, Tobi sa v noci od osmej zobudil az 01:19, potom o 4tej a potom spal do 6:30 🙂
@zuzanockamt vsetko najlepsie 🙂

sjusiquatro
13. apr 2011

Ahojte chcem sa opytat ked ste zacali davat ovocie ci ste ich aj podusili?? 🙂

gumimaci
13. apr 2011

@hobit 🙂 my tiez takl spime uz druhy den, tiez nechapem... pozrem rano na hodinky, a ze po siestej... tak dlho som dlho nespala 😀

hobit
13. apr 2011

@sjusiquatro hej, ale len 2 dni, lebo mu to nechutilo
@gumimaci zeby sa nam blyskolo na lepsie casy? 😉

janica81
13. apr 2011

@sjusiquatro noooo mne take jablcko dusene nechcela...teraz jej davam vyzivky kupene...a jablko surove struhane , zatial velmi chuti...a dnes cuduj sa svete konecne papala aj kusok bananika na desiatu 🙂

janica81
13. apr 2011

@zuzanockamt vsetko naj 🙂

janica81
13. apr 2011

Pekný deň prajem 🙂

ako vyzera Váš jedálniček počas dňa,... včera ste pisali, ze niektore uz kasu davate, ovocie... a tak....kolkokrat je mliecko??? ci uz dojcenie alebo UM??

a este nieco, prvykrat masko ste s cim dali?? a ste ho mixovali?? zajtra chceme uz vyskusat 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
13. apr 2011

@janica81 ja mam pocit, ze dojcim stale rovnako 😀 snad okrem obeda, fakt este dost casto.

@hobit duuuufaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm 😵

estterka
13. apr 2011

@sjusiquatro aha,ja len,ze si to tak napisala,ze len sa dojcite 😀

hobit
13. apr 2011

@janica81 ty davas teraz kolko prikrmov denne? my mame obed a ovocny olovrant, cuckame ako kedy, teraz par dni strajkoval a uz sa znovu rozbieha

janica81
13. apr 2011

@hobit ja?? ja davam na obed zeleninku a poobede ovocie.... len dnes sme sa kojili a este mrncala tak som jej dala asi 4 lyzicky bananik...ale to len na okostovanie...lebo pred tym nechcela...ale inak len zelenina (obed) a ovocie/vyzivka (olovrant) inak sa len kojime....

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
13. apr 2011

@janica81 aha, ja som myslela, ze uz aj desiatu davas
@stvura 😀

zuzanockamt
13. apr 2011

@hobit
@janica81 Jurko dakuje 🙂

bola som s nim dnes na poradni ... este by som nejaky tyzden vydrzala, ale dosiel nam uz vigantol a stale sa mu nehoji ekzem na krku, uz si to zacal aj skrabat, tak som chcela nech sa na neho radsej kukne
v cakarni recnil o dusu, aj sa usmieval na ludi, ale u dokiny zase cirkus, rev ako o zivot 😀 😝 ... ledva ho odvazila, lebo sa uz skoro nezmesti na vahu a okrem toho sa hrozne metal a ziapal, tak odhadom cca 9400 - 9500 gramov (podla mojich vypoctov max. 9700), 80 cm dlzka a obvod hlavy 46 cm ... to ze nesedi povedala, ze nevadi, podstatne je vraj to, ze sa obracia na brucho, tak som spokojna ... dalsia kontrola az v 9.mesiaci, ak sa ekzem nezlepsi, tak jasne, ze skor

zuzanockamt
13. apr 2011

@majjjka24 a kde to mohol chudatko chytit? ... ale pri siestej chorobe byva aj vysyp, nie?

janica81
13. apr 2011

@hobit a ozaj odkedy sa dava desiata?

majjjka24
13. apr 2011

@zuzanockamt vysyp byva az po prekonani choroby... je znamenim, ze infekcia ustupila, ale uz som zistila, ze herpangina, nie je siesta choroba a ked som sa pytala doktorky, kde to chytil, tak je to virus a prenasa sa vzduchom... a vela deti to mava v jarnom obdobi..

janica81
13. apr 2011

@zuzanockamt noooo Zuzi idem TI skusit poradit...my sme mali asi 3 tt po celom telicku dost velky ekzem..skusala som vsetko mozne, aj maste od lekarky, aj zmena prasku a nic...ale nasla som jedno vyborne telove mliecko...uz po 3 natretiach po kupani nam ekzem zmizol uplne z celeho telicka a mame uplne zdravu krasnu pokozku 🙂

vyskusajte 🙂 od BIODERMY detska rada - ABC DERM Ato+ vyborný naozaj, nam nic nepomahalo a toto za 3 vecery nam uplne zmizlo..... a pekne vonia, je na suchu az atopicku pokozku!!

zuzanockamt
13. apr 2011

@janica81 vdaka, kuknem to v lekarni, ked pojdem po tu masticku ... on to mal na tvari, take suche uz dlho, na to mu zabrala mast od dokiny - Holtov krem - otrasne pachne, ale je super, tiez je to na atopicku pokozku, striedam mu to teraz s Linolou - to je tiez pre atopikov ... no a pod krkom to ma take trosku mokvajuce, tak uvidim, co pomoze ... lebo on to ma len na jednej strane pod tym krkom, ostatne telo v pohode

janica81
13. apr 2011

@zuzanockamt vies co nam zabralo na ten krk??? sudokrem... a na telicko ta bioderma...vyskusaj je fakt vyborna a nie je pre organizmus taka tazka ako holtov krem 🙂

zuzanockamt
13. apr 2011

@janica81 sudokrem som skusala, nezabral ... len ten holtov krem mu zabral na tvar super, doslova po jednom nakremovani mal nadhernu hladku tvar ... som nechapala

janica81
13. apr 2011

@zuzanockamt hej ale on obsahuje dost vela tazkych latok....a tie zbytocne zatazuju oblicky...je super mat ho v rezerve len nepouzivat casto! aj my ho mame 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
13. apr 2011

ahojte,dnes mala spraskala mensi zemiak so spenatom 😅 ked jej tak strasne vsetko chuti 😅 s cim jej mozem dat hrasok? k zemiaku?

estterka
13. apr 2011

@janica81 a ake ste to mali na krku? lebo nasa ma zapareninu akoby. dostali sme na to kortikoid,ktory som odmietla dat,tak natieram bepanthenom,raz je toho menej,potom viac. divne len,ze ked sme boli v nemecku a u nas,tak to mala uplne zahojene. asi kvoly tomu,ze je tu teplo,vlhko,nevetra sa jej to tam..

ellisabet
13. apr 2011

@zuzanockamt
Ahoj! Holtov krém by sa u dojčiat nemal už vôbec používať, radšej ho naozaj nahraď niečím iným

zuzanockamt
13. apr 2011

@ellisabet predpisala mu ho detska lekarka, takze asi vie co robi a nic ine mu za 6 mesiacov nezabralo, len toto

ellisabet
13. apr 2011

@janica81
My papame rano o 9 ovocie a na obed mäsko so zeleninou,už som skúšala davat aj do zeleninky trochu cestoviny. Mäso dávam tak 3-4 krat do týždna. Napriklad ryžu vôbec nechce. Tišž som už rozmýšľala nad kašičkoami na večer, len to musím ešte premyslieť, lebo on mi chodí spavať o 18 večer, tak neviem, či ked sa potom zobudi mu ju skusim dat namiesto kojenia z flašky alebo potom ked okolo 3 papa, len to sa mi zdá zase skoro.

@stvura ako robíš cviklu?

ellisabet
13. apr 2011

@zuzanockamt ja viem, ale teraz som čitala pribalový leták, nechcem ti zle, len ti hovorim, čo som sa dočítala
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/spc/holtov...