icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
14. apr 2011

Ahojte,
normalne nemam cas tu vysedavat 😀 Triedim a balim odusu uz cely tyzden..Navyse dieta mi potrebuje so vsetkym pomahat,takze ja balim, on vytahuje z tasky a takto sa zabavame cely den. Polozi a pogula sa uz po celom byte,takze len ho strazim aby na seba nieco nezhodil,neudrel sa...vcera sa dogulal ku kuhcynskej linke a dalej mu to uz neslo,hnusna linka sa mu neuhla,jaaaj ten sa zlostil..no zacina byt sranda s nasimi detuchami..

@katarina87 ja varim tak od oka mnozstvo a kedze to u nas s papanim nie je ziadna slava,tak davam do chladnicky do druheho dna a pripadne aj do mraznicky...

estterka
14. apr 2011

@elixia ahoj,aj ja som tak bola,a hlavne som mala napisane na listockoch,co zabalit,co do lietadla a ako potriedene(to bol najvacsi stres),nakoniec som aj tak zobrala pre malu komplet jej garderobu a pre mna par veci 😀 ale co sa mi osvedcilo,ze v lietadle som mala po sackoch komplet balicky nahradneho oblecenia,keby nieco,mala som to uz roztriedene. a to uz lozi? musim byt poriadnejsia a davat ju viac na brusko 😒 ked jej sa moc nepaci,nevydrzi dlho 😒
@katarina87 ja v tom tiez nevidim problem,lebo varim na pare-teda do hrnca dam trocha vody,navrch sitko,ako ked sa knedle robia,na drobne kusky pokrajam denne menu zeleninove,prikryjem a za par minut hotovo.a skor sa mi tam zmeti male mnozstvo na to sitko 🙂

janica81
14. apr 2011

@katarina87 ja varim vzdy tak tri porcie...jednu zjeme, druhu do chladnicky na druhy den a tretiu do mraziaka 🙂 na horsie casy 🙂 z chladnicky ohrievam len vo vodnom kupeli a v poho 🙂

janica81
14. apr 2011

@lunana juj nam spenat velmi chutil a este viac so zltkom 🙂

elixia
14. apr 2011

@estterka no ja balim este aj veci co uz su mu male a zostavaju doma osobitne, je toho akosi privela 😀 berieme aj kocik,takze 95% auta zaberie nase dieta a nam zbalim asi par triciek a bude dobre.. 😀
No nelozi dopredu,ale cuva - odraza sa rukami a posuva dozadu a takto uz precestuje z jednej izby do druhej,pripadne ked ho to omrzi tak si lahne a gula sa...Riso mi od narodenia voobec nechcel byt na brusku,to bol vzdy taaaky rev ze az..ja som myslela ze sa ani nikdy nenauci lozit,pretacat..a potom v priebeho asi 2 dni sa naucil pretacat a tak postupne sa zacina stavat na 4..jednoznacne kazde babo ma svoj cas,kedy to 'na neho pride' o tom som uz pevne presvedcena..my sme mu nikdy nijako nepomahali ani s pretacanim ani s nicim,ani sediet ho skoro vobec nedavam..nech sa chlapec nauci 😀

lukra
14. apr 2011

@norikk to vazne?? Vam tam pada sneh? Inak tiez tu mame dost chladno, ale sneh to nie...dufam, ze uz nebude 😕

lukra
14. apr 2011

@katarina87 ja tiez varim na dva dni malej...urcite najlepsie cerstve, ale potom je toho moc...varit polievku, druhe k tomu a osobitne malej. Stihnut prechadzku o 9.30 ...lebo aj stredny syn uz nevie vydrzat vnutri.

katarina87
14. apr 2011

@lukra Ved toto kazdy den varit obed - dva chody a este aj malej ,popratat davat na nu pozor...lebo uz mi lozi po celom byte....da mi zabrat len ocistit zeleninku...a poobede s nou idem von.to sa nezda....ale ked mi niekto povie ze na materskej zeny nic nerobia len sedia s detmi doma,tak sa snim kludne vymenim na jeden den.

gumimaci
14. apr 2011

@elixia 😀 😀 😀 tie deticky su fakt srandovne a v rovnakom veku aj podobne. Ondej sa tiez dogula napr. k nohe stola a jeduje sa ze neuhne, tak ju zacne aspon zuzlat 😅 😀

gumimaci
14. apr 2011

@lunana ja robievam tiez kupovany, a varim k tomu este maly zemiak a žĺtok 😉

gumimaci
14. apr 2011

baby co chodite plavat, mam na vas otazku. Ake plavacie plienky pouzivate? lebo ja som kupila hugies 7-12kg a teraz som mu ich skusila a okolo noziciek su velke... keby sa pokakal, tak vsetko pojde bokom 😅 tak neviem, ci radsej nedat este pampersku pod to...

janica81
14. apr 2011

Ahojte🙂

tak dnes úspešne za nami prvýkrat masko 🙂 zjedli sme kuracinku+mrkva+zemiacik za plnu plnucicku misku a teraz sup sup buvat do kocika 😀

sjusiquatro
14. apr 2011

ahojte chcem sa opytat mäsko varite spolu so zeleninkou?

zuzanockamt
14. apr 2011

no u nas je otrasne pocasie, ale vonku musim ist a musim ist v kociku 😝 , lebo fuka a leje, tak nechcem ho davat do nosica, to zase bude, v jednej ruke dazdnik, v druhej kocik ... ale bohuzial, nakupy nepockaju, este aj postu musim vybavit, najst nejaku normalnu lekaren, kde sa s tym kocikom aj vojdem ... MM bohuzial poobede zase nemoze, tak je vsetko na mne ... nech je uz leto alebo aspon nech neprsi

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
14. apr 2011

@norikk ja som ho nakoniec nevytiahla, stacila hruba deka
@gumimaci boli sme...celkom fajn to bolo, len Tobiho tazko udrzat 😀 ....vy ste boli muzikovat?

hobit
14. apr 2011

baby, prosim vas, ako s tym morcacim masom?
@estterka nas je na bruchu stale, aj obliekame sa uz tak 😀 ma taky svoj styl pohybu, nie je to lozenie uplne, ale da sa na kolena a skace dopredu na brucho, ako taky tulen, vie to robit velmi rychlo, prelezie cely byt, ale najviac sa mu paci medzi topankami na chodbe...neviem naco som vcera vyhodila 25 evry sa penove puzzle 😀
@gumimaci aj Ondrejko je zaryty ozuzlavac? Tobi dnes na tej gymnastike zas vsetko ochutnal, aj fit loptu velku...a dala im take vajicka hrkajuce, vsetci samozrejme pekne hrkali len Tobi sa pokusal narvat si ho do pusy 😀
@gumimaci ja som mala babylove, 4-9 kg, ak chces este mi nejake ostali lebo som mu kupila neoprenove plavky

gumimaci
14. apr 2011

@hobit ja neviem ako dlho to varim... sem tam pichenm vidlicku, alebo narezem, ked uz neni krvave tak je ok... ale nevari sa dlho, ja to robim ako kuracie..
Kde si kupila tie neoprenky? tie jednorazovky neboli dobre?
My ideme na to cvicenie zajtra, tak mozem cakat, ze bude chciet hned vsetko zjest 😅 my mame doma ozuzlane uz asi uplne vsetko...

gumimaci
14. apr 2011

@hobit ja neviem ako dlho to varim... sem tam pichenm vidlicku,m aebo narezem, ked uz neni krvave tak je ok... ale nevari sa dlho, ja to robim ako kuracie..
Kde si kupila tie neoprenky? tie jednorazovky neboli dobre?
My ideme na to cvicenie zajtra, tak mozem cakat, ze bude chciet hned vsetko zjest 😅 my mame doma ozuzlane uz asi uplne vsetko...

gumimaci
14. apr 2011

@hobit to by bolo mile od teba, keby som mala par tych mensich aspon by som odskusala ako sadnu tie... ja ti ich aj zaplatim. 🙂
Ozaj co mal Tobi na cviceni oblecene?

hobit
14. apr 2011

@gumimaci jaj, ja som myslela, ze to mate dnes...neoprenky som kupila tu v bazariku, su ako nove, tyrkysovo-zlte, dobre su aj tie jednorazovky, len my chodime vela do vody a nechce sa mi ich stale kupovat, aj na leto
len ako ti ich dorucim....
bodynko a teplaciky

lukra
14. apr 2011

@katarina87 veru hej, mas sikovnu bambulku 🙂 , moja je viac vegetacka 😵 teraz na chrbatiku zdviha zadocek, prevracia sa, natahuje za hrackami...je trosku pomalsia ako chlapci...ale vsak to pride 😅

gumimaci
14. apr 2011

@hobit heh fakt, ja moc do BA nechodim. nevadi 🙂

gumimaci
14. apr 2011

Maly sa pokakal, tak som ho nieslo k prebalovaku, prechadzajuc okolo muza hovorim:" Hadaj kto sa posral???"
ON:" Mama z tata " 😀 😀 😀 😀

janica81
14. apr 2011

@gumimaci 🙂

janica81
14. apr 2011

tak dnes sme vecer chceli vyskusat kasu 🙂 ale dopadlo to nie velmi slavne.... ☹ absolutne ju nezaujala... ☹ ani z flase, ani z lyzicky...takze zase len CICKA 😀

hilaris
14. apr 2011

chodíme po štyroch a sedíme... bola hore rekordných 8 hodín vkuse (dala si len jeden denny spánok) a prerezal sa prvý zúbok. Je toho naraz trochu priveľa

hobit
15. apr 2011

@gumimaci 😀
mozem to dat mojmu muzovi nech to odnesie tvojmu muzovi do prace...
@hilaris fuha, to je aj na kona vela 🙂

janica81
15. apr 2011

@hilaris parada sa nenudis 🙂

hobit
15. apr 2011

@estterka mne sa s vami snivalo...nahodou sme sa stretli na kupalisku, Tobi este nevedel ani sediet a Hannah bola od neho o hlavu vyssia a behala 🙂