♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte, no dnes ideme na batat aj my.....už sa varí....tak uvidím či aj nám pôjde.....aj keď pochybujem 😒
@hobit Ja dusim morcacie masko nakrajane na male kocky asi hodinu a pol. Po vychladnuti navazim po 30 g, dam do mikrotenovych sackov a sup do mraznicky. Potom uz len prihodim ku zeleninke co sa vari, spolu rozmixujem a je to.
@gabika17042010 a ako dlho to moze byt v mraznicke uvarene?
@hobit Podla mna aj 3 mesiace, ale tak tych par balickov vydrzi snad menej 😉
ahojte, ako robite cviklu, a scim? chcem skusit zajtra, pretoze jeme stale to iste, nic nove neńachadzam v obchodoch... inak ja ked som malemu dala sladky zemiak, tak strasne vracal, som skoro isla na pohotovost s nim. ale neviem nakoniec z coho to bolo, lebo mna zas bolelo brucho, takze mozno sme mali nieco ine. no pre istotu som mu ho uz nedala.. 😒
Ahojte 🙂
veru nie je to lahke vymyslat stale nieco ine pre nase deticky... my striedame mrkvicka+cuketa+broko+karfiol+zemiak+špenát kombinujem tieto zeleninky .... teraz sme mali 2x masko zajtra spravím len cistu zeleninku a supnem asi trosku ryzu pre zmenu 😀
a poobede davam vyzivky a jablcko + banan uz cerstve a tie bio keksiky bez cukru tam zamiesam sem -tam...
ozaj skusali ste niekto uz postruhanu mrkvu ale cerstvu?? 🙂
kase Nutrilon vobec ale vobec nechce...a kedze ich ani nemam kedy davat lebo inak sa kojime tak asi ich este nebudem davat 😀
@gumimaci ahoj...Ty si robila aj fazulky?? teda struky?? ak ano tak ako??
@lenkaff sa mi zda ze cviklu robila @stvura
@janica81 mozes pridavat do zeleninky aj polentu alebo pohankove vlocky
@janica81 aj my sme mali fazulky..presne ako hobit som robila
dnes som objavila dôvod prebdených nocí,2 spodne zubky 😀 tak ma to potesilo.a vase deticky?
@zuzanockamt ako pripravujas polentu?
baby dnes sa drobcekovi prvy krat podarilo postavit na 4.. ale iba na 2 sekundy, potom hodil sipku na hlavu, to bolo placuuuuuuuuuuuuuuuuu ☹
@mikusik dam zovriet asi deci vody do nej dam lyzicu a pol polenty a necham povarit, potom rozmixujem so zeleninou a cajovou lyzickou olivoveho oleja