icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lukra
19. apr 2011

@norikk moja dcerka aj v noci ked sa nadojci a polozim ju do postielky spiacu, za par sekund sa strhne a hlada ma a samozrejme plac. A cez den tiez ak sa jej stratim z dohladu je nestastna, bambulka. Zacina vnimat, ze je sama, ktovie co si mysli, ze sa mama stratila?...

lukra
19. apr 2011

@hilaris mas aj moj hlas, vela stastia 🙂

zuzuz1
19. apr 2011

ahojte babulky prosim poradte mi... bola som moc akcna a kupila som malemu baklazan a cuketu... ale akosi neviem ci moze take a ako mu to mam a hlavne s cim mu to mam urobit.... bo uz mi je blbe davat mu furt dokola mrkvu petrzlen karfiol a brokolicu... tieto 4 mu davam sem tam s maskom... apropo - ako casto davate masko???

janica81
19. apr 2011

@zuzuz1 cuketu davam pravidelne..baklazan sme neskusali ☹

gumimaci
19. apr 2011

@zuzuz1 moze oboje, ja mu z toho robim kasu (osupem,rozvarim,rozmyxujem) a zmiesam z potlacenym zemiakom.

janica81
19. apr 2011

AHojte ☹((

dnes sa nam v rodine stala strasna vec............ ☹ ☹ sesternica do rana zacala rodit..podotykam bola uz v porodnici tyzden...a tí jebnutí doktori to tak dobojovali, ze malicka babika sa zadusila ☹ pupocnou snurou...len vyckavali a potom uz bolo enskoro aj na cisar ☹(((((( hrozneeeeeeeeeeeeeeeeee ☹(( uz reveme pol dna..............

gumimaci
19. apr 2011

@janica81 to je strasne ☹ nechapem naco niektori porodnici nechcu spravit akutnu sekciu a potom su postihnute deti, alebo este horsie 😠
ja ked si predstavim, ze co sa mohlo stat po tom co som tiez bola pol dna na sale a keby primarka nerozhodla o sekcii... brrr.
to bude mat strasne tazke, a je mozne ze ani sa s vami nebude chciet stretnut. Asi ju bude velmi boliet, ze vy mate male babo...
Nasa znama, ktorej zomrela mala v 5 mesiaci, sa nam doteraz vyhyba. ked ide k mojej sesternici, tak jej muz vola sesternici pyta ci sme tam neni ☹

gumimaci
19. apr 2011

@janica81 ona asi nebude mat teraz moc silu, ale jej muz by mal dat co najskor staznost na Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou, pripadne do medii... lebo toto neni normalne co sa deje. ☹

janica81
19. apr 2011

@gumimaci veru mas pravdu....sme hotovííí a najhorsie ze vlastne vsade sa vytesujeme z malej...a to som este vcera rano s nou volala ze poslem nasu kolisku........a dnes rano takyto sok ☹

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
19. apr 2011

@hilaris aj odo mna mas 🙂

hobit
19. apr 2011

@janica81 boze, to je naozaj hrozne, toto si neviem predstavit ani v najhorsom sne... ☹

norikk
19. apr 2011

@janica81 neskutocne to zdravotnictvo :( aj moja sestra potratila v nedelu,... 16 tt

dadka22
20. apr 2011

@janica81 bože to je neskutočnéééé... niektorí doktori sú tak debilný že až....

zuzuz1
20. apr 2011

@stvura no ryzu som zatial este nedavala chcela som to dat so zemiakmi... treba baklazan aj nejako dlabat? ci len nakrajam na kocky a uvarim? a este jedna otazocka ako dlho sa to asi vari? a co cuketa? :D som jak nejaky zaciatocnik co nevie uvarit ani caj :D

stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
20. apr 2011

@janica81 boze to je hrozneeeeeee...... co sa deje na tom Slovensku.. ☹ a to kde v ZV? dnes ma byt v Modrom z neba daky pribeh z malym babom co zomrelo v 4 mesiaci jjaaaj chcem to vidiel ale uz to vidim ako budem revat...

sjusiquatro
20. apr 2011

Ahojte my sme boli dnes na poradni a mame 9940kg a obvod hlavicky 47cm musim este zmerat aky je dlhy...a zase mame na krku zaperene alebo ekzem jaj take je to cudne dala nam holtov krem tak som zvedava ci pomoze ...
@gumimaci vy ste asi mali holtov krem...pomohol?

hobit
20. apr 2011

@sjusiquatro my sme boli na natacani, revala som ako tur...budu tam totiz aj trojcata, ja som bola s ich maminou na izbe v porodnici, ani jedna z nas nemala pri sebe babatka tak sme svorne kazde 3 hodiny den-noc odsavali mlieko 🙂
@norikk to mi je luto ☹

zuzanockamt
20. apr 2011

@sjusiquatro ja davam Jurkovi holtov krem kazdy den vecer po kupani na tvar ... ked mu to vynecham niekolko dni, hned je zase cerveny a supinaty ... pocas dna davam Linolu Fet ... na krk mu holtov krem nezabral a ani nic ine zatial ... predpisala mu zase nejaku novu masticku, trosku sa to zmiernilo, ale stale si to skrabe ... musim vydrzat, kym bude mat rok a potom to bude dobre a prejde aj samo ... ja som to ako decko do roka mala tiez, vraj v este v horsom stave aj na tvari a krasne to vsetko po roku preslo

zuzuz1
20. apr 2011

@stvura ale hej zahustila osm to zemiacikom...paaaani po tom sa len zaprasilo 🙂 horke-nehorke, aromaticke-nearomaticke je mu to jedno 🙂 hehehe
inak dali ste uz aj kalerab?
a co ovocie na desiatu? ake davate? my zatial len banan jablkoa hrusku... nejkae napady? ja som bez fanzazie :(
a kolko vam toho krpci spapaju? ja mu zatial robim tak 100-120 ml pyre (ci na obed zeleninku alebo na desiatu ovocie ci na veceru kasu) nie je to malo?? 🙂

estterka
20. apr 2011

@zuzuz1 ahoj,a nezacala si ty len pred nedavnom s prikrmom? lebo sa mi zda,ze sme si o tom pisali

sjusiquatro
20. apr 2011

@hobit no aj tie trojcata by som chcela pozriet...

stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
20. apr 2011

@zuzanockamt a ta Linola fet je vlasnte na co??na taku supinatu pokozku ci na co

sjusiquatro
20. apr 2011

@stvura aj my sme dnes maly taky isty obedik...

janica81
20. apr 2011

@sjusiquatro nedávajte detom ten Holtov krem..... vraj to nie je dobre.....zapareninu mozes riesit aj kremikom co mas na ritku 🙂

sjusiquatro
20. apr 2011

@janica81 to uz nezabera.. vyskusam a uvidim...dr. vravela ze to moze zo zaciatku zcervenat ze sa nemam zlaknut ze to je reakcia a ze to potom pomoze...uvidim maly sme predtým zlateho stafylokoka dufam ze nieje spät 😒

estterka
20. apr 2011

@stvura vsak tak aj si myslim,zacali sme prikrmom v 7 a pol mesiaci,tak teraz sa preto nebudem ponahlat,aby stihla dobehnut neviem,nejaku tabulku. vsak mame cas,do roka je to aj tak len prikrm .