icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
20. apr 2011

@janica81 jani to je hrozne, co sa stalo tvojej sesternici... robi ma to strasne smutnou, ked taketo nieco pocujem, prazdna naruc po porode a nenaplnene materstvo...co moze byt este horsie pre matku? zelam jej vela vela vela sil... Jani, a prosim napises mi, v ktorej porodnici rodila?

ja hoci do tejto temy nechodim, ale chcem zareagovat na tie zapareninky... Taminka mala tiez obcas zapareniny este ked bola mensia na krku, ale to vlastne preto, ze mala prelozenu kozu na krku a nam doktorka poradila ze jej mam davat vyzehlenu vreckovku, aby sa jej nedotykala koza o kozu, obcas som jej to umyla aj harmancekom a sudokrem... uz je to davno fuc 😉

zuzanockamt
20. apr 2011

@janica81 Jurkovi nic ine nezabera, lebo on nema zapareninu
@sjusiquatro Linola Fett je na atopicku pokozku a teraz mu dokina predpisala taky kremik, co by mal byt aj na stafylokoka a streptokokov, lebo stale sa mu to nedari vyliecit

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
20. apr 2011

Ahojte,
@sjusiquatro my nepouzivame, nemame s tym problem...

janica81
20. apr 2011

@stvura holtov krem, neobsahuje nebezpecne veci...ale veci co su pre organizmus babetka tazke a nema sa pouzivat do jedneho roka, lebo je tazky na oblicky..... nie je to zly krem...ale nevhodny pre babetka...predpisuju ho pediatri lebo naozaj rychlo zaberie...ale treba hladat inu cestu ak je..samozrejme neublizi, ale zbytocne detsky organizmus namaha...

janica81
20. apr 2011

@ivanulienka81 nooo rodila vo Zvolene....tam kde aj ja...ale ja som mala doktora dohodnuteho ku porodu, ja som sa bala nechat to na nahodu.... babetko sa udusilo pupocnou snurou, neskoro nariadili sekciu... ☹( sesterka je hotova...idu riesit aj zalobu na odelenie!!!

janica81
20. apr 2011

@stvura a ja kupujem jablka bio..ine mi neostava..davam jabcko na olovrant..inak švagriná sa venuje projektom v oblasti polnohospodarstva a povedala ze u nas bio veci na Slovensku su naozaj prisne kontrolovane, ze pestovatelia maju aj kazdy tyzden kontrolu...takze sa snazim verit 😀

inak my tiez masko, zeleninku a uz bol aj zltok so spenatom... 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
21. apr 2011

Dobre ranko 🙂

baby mi nemame doma babiku ale certika....vadi sa s hrackami, skriabe nas, skrieka, vlasy trha 😀... no neviem co sa z nasej hviezdy vykluje 😀

katarina87
21. apr 2011

Dobre ranko.......Vcerajsia prechadzka bola uzasna...krasne pocasie, super ludia a malina spinkala skoro cele poobde...dnes si dame repete...🙂))

zuzuz1
21. apr 2011

@stvura
@estterka no ano dievcene zacali sme "nedavno" ale nakolko sme mali priblemy so stolicou - 1x za 12 dni dokyna nas len podporila v tom aby sme sa rozjedli a zavodnovali, aby sa mu kako upravilo... a uz aj mame zacat s lepkom... tiez sa mi to zda byt hrr hrr ale to kakanie ma strasne desi...teraz nastasie aj 2x denne ale s problemami.... chudatko tak sa snazi tak tlaci...jaj... takze preto sa pytam...

zuzuz1
21. apr 2011

jo baby a uz natierate nejakym opalovacim kremom? akou znackou a kolkatkou? rozpravali ste sa o tom niektora s Dr.??bo ta nasa je taka zhovorciva az az 😖 zacala som sa nad tym zamyslat bo malemu sa uz prsteky opalili ma ich zdibicek tmavsie ako ostatok rucky... aj mne sa vcera podarilo opalit si nohy ale to len preto ze som cakala na mm v aute a vyuzila som to 🙂 som vyzerala jak nejaka socka lebo co 🙂 nohy von z auta a ide sa :D 😀 😀 😀

hobit
21. apr 2011
stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
21. apr 2011

@zuzuz1 my natierame opalovacim uz dlhsie a na daylong baby nedam dopustit,je to 30,ale ked mne to staci pri afrike 😅 a mala nie je ani len opalena,takze chrani a je mineralny,teda staci natriet hned pred odchodom von a nie dopredu. a je to jedy,co je baby,nie kids 😉

estterka
21. apr 2011

@stvura uz si dala lepok? ja dokonca rozmyslam,ze po zelenine dam trochu kase najprv,pred ovocim,kupila som obilniny v bio obchode.alebo zacnem davat natur ryzu do zeleniny,to tiez chuti ako vlocky,ked sa to dlho vari 😀 a poradili mi vo veget.dietati,ze cervenu sosovicu,ze ta nenaduva a je dolezita,ked nedam maso. nevies,ako ju mam pripravit? len uvarit do makka? ja maso do roka nechcem dat. zatial.

gabika17042010
21. apr 2011

@janica81 Och, strasne, uprimnu sustrast Tvojej sesternici. Az mi zle prislo. Zena sa tesi na babatko co nosi pod srdcom a potom toto? Male chudatko, uz je anjelik ☹

gabika17042010
21. apr 2011

@katarina87 Zlatucka, tesila sa slniecku 🙂

gabika17042010
21. apr 2011

@janica81 Asi to tu uz odznelo, ale spenat davas mrazeny alebo cerstve listky? Ja som este nedavala a neviem ci mam dat mrazeny, ci je to ok.

gabika17042010
21. apr 2011

@norikk Ano, aj o mojom dietati si pisala 😉 Neklud, hyperaktivita a hlavne nemat mamu z dohladu ani na sekundu 😉 A este ked sa k tomu pridruzi to, ze raz cikneme a uz je ohen na streche tak radost 🙄

gabika17042010
21. apr 2011

Musim sa postazovat. Vcera sme boli za neurologickou lebo mala sa strasne napina, co je horsie, ze preklada nozku cez nozku. Budeme poslani na rehabilitacie a caka nas opat Vojtovka 😝 Je mi z toho zle 🙄 Viem, ze ideme malej pomahat, ale ked si predstavim ten boj doma 4 krat denne 😢

sjusiquatro
21. apr 2011

@zuzuz1 ahoj ja som akurat vcera kupila opalovaci v lekarni mi poradili Biodermu 50+ lebo sa pytala ze na kolko mesiacov ze na 7m je bioderma dobra a ten daylong 30 ze je skor od roka..

sjusiquatro
21. apr 2011

@zuzuz1
@stvura no s tým kakanim aj my mate trosku problem skusala som aj stavy na zmäkcenie stolice...musim skusit tu mrkvu nastruhat...
vvcera na poradni nam sestricka povedala ze mozme uz aj roztek korku piskotku...tak sme dali roztek jaaaaaaajjjjjjjj to bolo omrviniek to len tak cmulal koncek ale omrvinky opadavali len taky fukot.....
😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
21. apr 2011

@stvura ahoj, ja mam to iste. masa jem uz roky malo, vlasne iba hydinu a ryby... mam anemiu, mala by som brat tablety ale je mi zo zeleza zle od zaludka ☹ dojcene deti vraj trpia tiez nedostatkom Fe, ak aj mama.
Aj sa ti to nejak prejavuje? ja nemam nejake nevolnosti, ale rano sa neviem zobudit a hned fungovat. to je vraj tiez mozna pricina

zuzuz1
21. apr 2011

tak fajn dnes dame roztek zuzlat 🙂 uz sa tesim... a vysavac sa urcite tiez tesi ako sa vyjasi 😀
@stvura no tak toto mne nikto nepovedal ani som sa to nikde nedocitala ☹ ako som pisala - nasa Dr. je tak trochu skupa na slovo ... cakala som nejake brozurky alebo nieco ale nic... aj tu poondenu hipp brozuru som si musela vypytat inak by mi nic nedala 😖 okrem toho s papanim sme zacali 2 tyzdne pred poradnou a ked som jej na poradni hovorila o kakani a papani ( to sme davali len mrkvu a zemiak tusim aj brokolicu) tak na mna cumela jak datel na kamenny stlp ze preco ja este nedavam desiatu a veceru?? 😖 divne nie?
hej hej stavicky sme davali... tym sa mu to upravilo...a teraz uz len cajik hipp a vodu sa snazim bo su sladke tie caje...

hobit
21. apr 2011

@estterka aj my davame sosovicu, je fajn
@gabika17042010 co znamena, ze preklada nozku cez nozku?
@sjusiquatro piskotku asi nie, je tam bielok a cukor...
@gumimaci skus to zelezo co mame teraz my, vola sa to Fer Phos

estterka
21. apr 2011

@stvura do roka jej neplanujem dat maso,potoma si zacnem pomaly. tu sa dava zelezo preventivne kazdemu kojenemu dietatu po pol roku 😠
@hobit tu cervenu?

hobit
21. apr 2011

@estterka hej, tu cervenu, rychlo je aj uvarena

sjusiquatro
21. apr 2011

ahojte.....fuuuu no dnes bolo zase riadne teplo... 🙂 ani neviem ako obliekat ...co ste obliekli drobcom von...zajtra ma byt tiez hic.... 😎