♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gabika17042010 ja davam spenat mrazeny.....vsak raz za dva tyzdne je to urcite ok....a ja velmi neverim tomu ze to skodi...vsak by sme uz pomaly nic nemohli ani my jest.... 🙂 mrazeny Bonduelle a chuti nam 🙂
@stvura ale ja jej to zelezo nedavam,som si pozrela zlozenie a obsahuje to nejake ecko,ktore je nevhodne pre deti 😠 budem sa snazit stravou. zas kolko deti zje ledva par lyziciek prikrmu do roka a nechyba im nic. nasa zje poriadne zeleniny. bavili sme sa o tom aj s annag uz,ze treba dat pozor na to,co je samozrejme,ale netreba robit paniku. problem jedine je,ze ked sa prestrihne pup.snura pri porode neskor,dieta ma lepsie zasoby zeleza.ja som mala sekciu,strihali hned 😒 a tiez to netreba brat tak tragicky,ze 6 mesiacov presne ma dost vsetkeho a potom uz nie. nemyslim si,ze to maso je tak strasne vhodne na travenie tak maleho dietata. a su potraviny,ktore obsahuju viac zeleza ako maso. zatial sme sa takto rozhodli a neskor uvidime,co dalej 🙂
@sjusiquatro ja som dala body a tenucku bundicku a tiez pancuchace a tenke rifle
tenisky a ciapku.... 🙂
@sjusiquatro ja tiez neviem ako obliekat...dnes bodynko s dlhym a tricko s kratkym rukavom, rifle podsite bez pancusiek, tenke ponozky, capacky, tenka ciapocka, ked zaspal tenka decka
ja som dnes dala body s dlhym rukavom, pancuchy, ponozky, teplakova suprava a tenka ciapka ... bol v kociku cely cas bez deky ... topanky nedavam, je to zbytocne
no my sme mali vcera aj tieto letne dni len dlhe bodynko, tenucku bundicku a polodupky bez pancusiek,... a dnes si to "uzije" to pmoje drobatko, bo ideme cca hodinu autom rovno cez obed (aby buval) takze kratke body a polodupky a aj tak bude cely spoteny chudacik... uz to vidim... 😖
@stvura a tiez poctivo studujem brozurku mama a ja (mam ju ako zachodovu literaturu 😀 ) ale nic podobne soms a tam nedocitala... musim asi lepsie citat :D no a nad tou prilohou mama a ja som tiez rozmyslala... uvidim,...
dnes ideme pre opalovaci krem a detske piskotky... co sa tyka lepku zatial mal len kde tu nejake otrusinky z minybagetky, takze este kupime aj rozteky :D jaaaajjj svokra bude mat ason co robit :D bude vysavat a vysavat :D
no baby, ja asi obliekam moju malú málo 😀 ja som jej dala bodynko, rifličky,ponožky a mikinku (čiapka samozrejme) a zdalo sa mi,že jej je teplo, tak som dala mikinu dole 😝 a to sme prišli domov so spoteným chrbátikom 😅
heh,uvidite za par tyzdnov,ake je to super,ked date len body s kratkym rukavom,ked budu tepla 😅 😝
@hobit Ked si predstavis, ze lezis na trave, citas noviny a prekrizis nohy akoze veget 😉 Tak toje prelozene nozky cez nozku 😉 Akurat, ze ona je napnuta ako struna ked sa certi a tak ma prelozene tie labky 😖
@gabika17042010 jasne, uz chapem, aj my mame zvysene napatie...
Ahojteeee 😉 😉 no to bolo dnes teploooo 😝 inak čo všetky vypekáte?ked ste dnes tak málo popísali... 😀
@stvura no ty sa máš to mna dnes čaká pečenieeee 😒 a u nás tiež chalani behajú v tričku a kraťasoch a malý sedel na deke a trhal púpavy 😀 😀 nosuper že sedí malá,ale ona je šikovná ved ti lozí a to ten môj sa nejak na 4ry nechytá,ale zato sa chytí postielky a stojí 😀 ..inak dobré ránko 😉
Ahojte,
tak my si uzivame Slovensko,nestiham velmi chodit na net a uz vobec vas docitat,to asi az ked sa vratime 🙂 Drobec ma tooolko pestunov,ze neviem ako si s nim potom sama poradim. Pri kupani jedna umyva jednu nozku,druha druhu a dieta sa skeri odusu 😀 Aj my uz sedime,sklbanie travy je nenormalna zabava 😀 Tak si pekne uzite sviatky,tesim sa,ze je tak kraaasne 🙂
Ahojte, dnes to vyzera znova na krasny den. Tak si ho pekne uzite s detickami. 🙂
@stvura ahojky, aj my sme vcera zaspali posledne a vstali prve o 6h. Tym nasim detickam akoby nechybal spanok 😵 pride obdobie, ked ich pre zmenu z postele nebudeme moct dostat. Nedavno ma jedna znama oslovila, ze urcite spime celu noc...zasmiala som sa, ze prave naopak. Do 4 mes. skoro cela noc prespata a potom ako novorodenec stale hore na papanie.
@lukra Aka krasna babulka 🙂 A vyzera na vacsie dietatko. To fakt ma len 7 mesiacov? 😵
@hobit A dali vam cvicit Vojta, ci ee? Neviem odkial beru dnesne deticky zle navyky. Mozno som s malou malo cvicila, alebo som ju davala malo na brusko lebo este sa ani neplazi ani nozky nepodklada.. A mozno to preto lebo som ju dlho davala spinkat v takej zavinovacke lebo inak nechcela zaspinkat 😒
@lukra krasna je malinka ... ozaj vyzera starsie ... aj nas Jurko vyzera velkostou ako priemerne jeden a polrocne dieta, ale on nema ziadne vlasy a ani zuby, tak je predsa len viac babätkovsky
je tu este nejake babätko, ktore samostatne nesedi? ... nas jurko uz chvilocku vydrzi, ale stale nic moc, musim ho pridrziavat, lebo inak sa vyvali a stale ma gulaty chrbat