icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
21. apr 2011

@gabika17042010 ja davam spenat mrazeny.....vsak raz za dva tyzdne je to urcite ok....a ja velmi neverim tomu ze to skodi...vsak by sme uz pomaly nic nemohli ani my jest.... 🙂 mrazeny Bonduelle a chuti nam 🙂

estterka
21. apr 2011

@stvura ale ja jej to zelezo nedavam,som si pozrela zlozenie a obsahuje to nejake ecko,ktore je nevhodne pre deti 😠 budem sa snazit stravou. zas kolko deti zje ledva par lyziciek prikrmu do roka a nechyba im nic. nasa zje poriadne zeleniny. bavili sme sa o tom aj s annag uz,ze treba dat pozor na to,co je samozrejme,ale netreba robit paniku. problem jedine je,ze ked sa prestrihne pup.snura pri porode neskor,dieta ma lepsie zasoby zeleza.ja som mala sekciu,strihali hned 😒 a tiez to netreba brat tak tragicky,ze 6 mesiacov presne ma dost vsetkeho a potom uz nie. nemyslim si,ze to maso je tak strasne vhodne na travenie tak maleho dietata. a su potraviny,ktore obsahuju viac zeleza ako maso. zatial sme sa takto rozhodli a neskor uvidime,co dalej 🙂

janica81
21. apr 2011

@sjusiquatro ja som dala body a tenucku bundicku a tiez pancuchace a tenke rifle
tenisky a ciapku.... 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
21. apr 2011

@sjusiquatro ja tiez neviem ako obliekat...dnes bodynko s dlhym a tricko s kratkym rukavom, rifle podsite bez pancusiek, tenke ponozky, capacky, tenka ciapocka, ked zaspal tenka decka

zuzanockamt
21. apr 2011

ja som dnes dala body s dlhym rukavom, pancuchy, ponozky, teplakova suprava a tenka ciapka ... bol v kociku cely cas bez deky ... topanky nedavam, je to zbytocne

zuzuz1
22. apr 2011

no my sme mali vcera aj tieto letne dni len dlhe bodynko, tenucku bundicku a polodupky bez pancusiek,... a dnes si to "uzije" to pmoje drobatko, bo ideme cca hodinu autom rovno cez obed (aby buval) takze kratke body a polodupky a aj tak bude cely spoteny chudacik... uz to vidim... 😖

@stvura a tiez poctivo studujem brozurku mama a ja (mam ju ako zachodovu literaturu 😀 ) ale nic podobne soms a tam nedocitala... musim asi lepsie citat :D no a nad tou prilohou mama a ja som tiez rozmyslala... uvidim,...

dnes ideme pre opalovaci krem a detske piskotky... co sa tyka lepku zatial mal len kde tu nejake otrusinky z minybagetky, takze este kupime aj rozteky :D jaaaajjj svokra bude mat ason co robit :D bude vysavat a vysavat :D

gumimaci
22. apr 2011

@zuzuz1 ahoj, my tiez cestujeme autom, a tiez sa dost poti. ja som to aspon trochu vyriesila tak, ze do vajicka rozprestiem plienku, aby to vajco nebolo mokre a nesedel v tom. Tu plienku vyberies, ked bude mokra a vymenis za suchu.

zuzuz1
22. apr 2011

@gumimaci mnoooo dobry napad 😉 diky za tip 🙂

adrianai
22. apr 2011

no baby, ja asi obliekam moju malú málo 😀 ja som jej dala bodynko, rifličky,ponožky a mikinku (čiapka samozrejme) a zdalo sa mi,že jej je teplo, tak som dala mikinu dole 😝 a to sme prišli domov so spoteným chrbátikom 😅

estterka
22. apr 2011

heh,uvidite za par tyzdnov,ake je to super,ked date len body s kratkym rukavom,ked budu tepla 😅 😝

gabika17042010
22. apr 2011

@hobit Ked si predstavis, ze lezis na trave, citas noviny a prekrizis nohy akoze veget 😉 Tak toje prelozene nozky cez nozku 😉 Akurat, ze ona je napnuta ako struna ked sa certi a tak ma prelozene tie labky 😖

panki
22. apr 2011

@adrianai tak ja asi tiež, lebo tiež som ju včera nechala len s dlhým bodynkom a tepláčiky bez pančúch ponožky a tenisky 😅 aj tak jej bolo teplo 😒

hobit
22. apr 2011

@gabika17042010 jasne, uz chapem, aj my mame zvysene napatie...

leomami
22. apr 2011

Ahojteeee 😉 😉 no to bolo dnes teploooo 😝 inak čo všetky vypekáte?ked ste dnes tak málo popísali... 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
23. apr 2011

@stvura no ty sa máš to mna dnes čaká pečenieeee 😒 a u nás tiež chalani behajú v tričku a kraťasoch a malý sedel na deke a trhal púpavy 😀 😀 nosuper že sedí malá,ale ona je šikovná ved ti lozí a to ten môj sa nejak na 4ry nechytá,ale zato sa chytí postielky a stojí 😀 ..inak dobré ránko 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
23. apr 2011

Ahojte,

tak my si uzivame Slovensko,nestiham velmi chodit na net a uz vobec vas docitat,to asi az ked sa vratime 🙂 Drobec ma tooolko pestunov,ze neviem ako si s nim potom sama poradim. Pri kupani jedna umyva jednu nozku,druha druhu a dieta sa skeri odusu 😀 Aj my uz sedime,sklbanie travy je nenormalna zabava 😀 Tak si pekne uzite sviatky,tesim sa,ze je tak kraaasne 🙂

lukra
23. apr 2011

Ahojte, dnes to vyzera znova na krasny den. Tak si ho pekne uzite s detickami. 🙂

lukra
23. apr 2011

@stvura ahojky, aj my sme vcera zaspali posledne a vstali prve o 6h. Tym nasim detickam akoby nechybal spanok 😵 pride obdobie, ked ich pre zmenu z postele nebudeme moct dostat. Nedavno ma jedna znama oslovila, ze urcite spime celu noc...zasmiala som sa, ze prave naopak. Do 4 mes. skoro cela noc prespata a potom ako novorodenec stale hore na papanie.

lukra
23. apr 2011
gabika17042010
23. apr 2011

@lukra Aka krasna babulka 🙂 A vyzera na vacsie dietatko. To fakt ma len 7 mesiacov? 😵

gabika17042010
23. apr 2011

@hobit A dali vam cvicit Vojta, ci ee? Neviem odkial beru dnesne deticky zle navyky. Mozno som s malou malo cvicila, alebo som ju davala malo na brusko lebo este sa ani neplazi ani nozky nepodklada.. A mozno to preto lebo som ju dlho davala spinkat v takej zavinovacke lebo inak nechcela zaspinkat 😒

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
23. apr 2011

@lukra krasna je malinka ... ozaj vyzera starsie ... aj nas Jurko vyzera velkostou ako priemerne jeden a polrocne dieta, ale on nema ziadne vlasy a ani zuby, tak je predsa len viac babätkovsky

stvura
Odpoveď bola odstránená
vejinka
23. apr 2011

@stvura waw super aspom nebudu robit neplechu...Erik od rana len zlosti uz nevie do coho by pichol..sme boli v tescu ale nic tam nemaju ja som si akurat dva tricka kupila detom nic a tak som xcela pozriet tie ciapocky...no bieda je to 😔

zuzanockamt
23. apr 2011

je tu este nejake babätko, ktore samostatne nesedi? ... nas jurko uz chvilocku vydrzi, ale stale nic moc, musim ho pridrziavat, lebo inak sa vyvali a stale ma gulaty chrbat