icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

adrianai
27. apr 2011

ahojte, trošku od veci, ale dávate už drobcom kukuričku? ja som dnes silno uvažovala -ryža+kuracinka+kukurica, nakoniec som radšej nedala, ale v príkrmoch hipp som podobnú kombináciu videla od 4.mes., tak neviem...vlastne sme ešte nestihli vyskúšať všetky bežné koreňové zeleninky 😅
a ešte jedna vec - dávate už aj banánik či len jablko,hruška,....?

hobit
27. apr 2011

@gumimaci sa hovori, ze kto najde zubok, musi malemu nieco kupit 🙂
a tie prikrmy?
@adrianai kukuricu mozes dat, aj banan

sjusiquatro
27. apr 2011

no aj nam to cinka je to zlate...uz nech je cely vonku 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
27. apr 2011

neuveritelne,ja ked som povedala kamoske,ze idem dat hrasok,tak len ocami krutila(nie to kukuricu..) a pri brokolici ma presviedcala,ze to nech ani nedavam,ze to sa nema..ako aj pri spenate..ale kym drobcovi chuti a zatial ju nebolelo brusko. len mrkvu nemame davat mesiac,lebo dva dni som davala a tie dva dni grckala,len trochu jej vyslo,mlieko,ale pre istotu ju vynecham a potom skusim zas. mohla to byt len zhoda nahod.

gumimaci
27. apr 2011

@hobit 😀 prepac... doobeda ovocie/vyzivku. na obed zeleninu, vecer kasu...

@estterka 😀 😀 no kazdy ma priority inde, ak nema jest zeleninu tak co bude lepsie? hranolceky a rybie prsty? ved nech s tym krmi svoje dieta. Skus sa jej spytat, ake zdrave su teda smazene jedla oproti brokolici 😉
Mne uz sa pomaly dari "prevychovavat " moju vlastnu babku, ktora bola donedavna sokovana z toho ako dlho dojcim 😀 a sama prisla s tym, ze by bolo dobre aby aspon do 3 rokov nedostaval cokoladky 😀 😀 😀

estterka
27. apr 2011

@gumimaci ona nedava smazene,ale dava maso kazdy den,strieda hovadzie a kuracie..a neviem,co potom z tej zeleniny dava,ked vsetko takmer,co dam ja,nie je vhodne podla nej.ale ked vidim,ze vy v podstate rovnako vsetky prikrmujete,tak sa nestresujem..len som za mimozestana ako vzdy 😀
a to ako sa ti podarilo prevychovat tuto babku? lebo mne tato kamoska hovori,ze urcite sa to neda,aspon prve dieta nedavat sladkosti detom..lebo ja ju chcem od toho drzat co najdlhsie..

gumimaci
27. apr 2011

@estterka neviem ako sa to podarilo, ale po pravde si myslim, ze jej to povedala nejaka kamaratka, ktorej to povedala dcera/ vnucka. a nechce byt nemoderna 😀
inak tiez si nerobim iluzie, ze mu niekto nieco nepodstrci, ale budem rada ak vydrzime bez sladkosti, ked tak detsky keksik... no uvidime ako to nakoniec bude.

gumimaci
27. apr 2011

Ondrejko sa naucil davat "boček"... naspuli a pootvoro usta a da pusu... isla som s nim teraz okolo zrkadla a hovorim:" daj Ondrejkovi boček" a on si pobozkal vlastny obraz 😀 😀 😀 😀 zlaty narcis mi z neho rastie 😀

sjusiquatro
27. apr 2011

Ahojte....chcela by som sa opytat ci neviete kedy vedia uz dat drobci pá pá?

zuzanockamt
27. apr 2011

@sjusiquatro ked ho naucis, tak bude vediet 😀 ... mudre knihy hovoria vraj v 7.mesiaci

hobit
27. apr 2011

@gumimaci takto chcem aj ja teraz davat....masko davas este stale len raz? kase niecim ochucujes alebo davas take ciste?
@gumimaci jej, to je zlate, Tobi sa este nechyta na nic take, ani papa, ale boztek, ani tapi-tapi

sjusiquatro
27. apr 2011

@zuzanockamt no ucime sa ucime.. 🙂

zuzanockamt
27. apr 2011

nas Jurko vie tapkat, ale nie kedy ja chcem, ale tapka, kedy sa chce jemu ... a ma pravdu, ved nie je cvicena opica 🙂

vejinka
27. apr 2011

@sjusiquatro erik dal prvy krat pa pa v 11 mesiacoch a vtedy urobil aj tapi tapi.vilko uz dva tyzdne robi tapi tapi a dva dni robi papa.inak je to vysoko individualne.erik od 4 mesiacov sedel ale nestvornozkoval vobec.vilko zacina pohupovat na kolienkach a robi pokusy o lozenie.erik nelozil.takze sto deti sto rozdielov vo vyvoji.

sjusiquatro
27. apr 2011

@vejinka no presne tak kazde dieta je ine....tak vilko sikovný 🙂 mojmu sa dako nechce ani tapi tapi ani papa ....pomaly aj lozime tiez tak sa hojda na kolienkach potom sa pohne ale iba tak trosku a dost 🙂

lenkaff
27. apr 2011

@sjusiquatro moj vie dat pa pa od soboty 🙂 na prvykrat zacal davat, sme ho to ani nestihli ucit 😉

gumimaci
28. apr 2011

@hobit davam 1x, obcas 2x do tyzdna, ale to druhe byva z poharika (spenat s kralikom)
ked robim kasu tak ju ochutim ovocim (Ondrej ma najradsej ked mu do tych vlociek rozmixujem polovicu banana) alebo niekolko lyziciek ovocnej vyzivky. vcera som tak pridala 3CL jablckovej, dnes ju dopapal na ranajky.
Kupovane kase su az moc sladke, tie netreba dochucovat nicim.

zuzanockamt
28. apr 2011

v najnovsom Zdravi je clanok Bavlna alebo ropa - o jednorazovych a latkovych plienkach - oplati sa precitat ... lutujem, ze som s latkovanim nezacala uz skor ☹ ... aj ked na noc davam jednorazovky, lebo Jurko velmi cika, ale skusim este jednu znacku latkovy, ci mu vydrzia

hobit
28. apr 2011

@gumimaci dakajem za info 🙂
idete zajtra na tu hodinu babymusic? ak tam budete aj buduci tyzden tak sa vidime, my si tam pojdeme nahradit vymeskanu gymnatiku 😉

gumimaci
28. apr 2011

@hobit supeeer, ideme. som to uz aj zaplatila a zavolala na ten mobil, ze ideme, bo som bola s lektorkou a ma volne. jaaaj to teba potom spominala, ze tam bude jedna nahradnicka 😀 aka tam byva rano premavka? neviem ci neist skor, kedze zacinaju MS....

gumimaci
28. apr 2011

Som dnes vytesena- kupila som malemu prve ozajstne topanky 😵

gumimaci
28. apr 2011
sjusiquatro
28. apr 2011

@gumimaci waw papradne....a kde si kupovala v detskom obchode?a kolkatky?

hobit
28. apr 2011

musim sa pochvalit, Tobi dnes vydrzal chvilu sediet, sice sa opieral rukami, ale sedel 🙂
@gumimaci ale my tam budeme az o tyzden..premavka by mala byt v poho myslim
topanocy krasne, ake su to? kde kupene? Ondrejko vyzera starsie zas na tej fotke 🙂

zuzanockamt
28. apr 2011

dievcata, neviete, ci sa moze babo kupat na plavarni vo vode, ktora ma okolo 30 stupnov alebo aj menej? ... asi vyskusam s jurkom pokus cislo 2 a pojdeme do bazena, predpokladam, ze to skonci ako pokus cislo 1, ale aspon sa nemusim trepat do aquaparku a pojdem na plavaren, ktoru mam hned pod nosom

zuzanockamt
28. apr 2011

@gumimaci paradne topanky 🙂 ... Jurko uz ma dvoje - vel. 20, ale zatial mu ich moc nedavam, nie je dovod ... len sa obavam, ze ked uz ich bude potrebovat, tak mu budu male 😀

gumimaci
28. apr 2011

@sjusiquatro
@hobit v deichmane http://www.deichmann-obuv.sk/site/sk/catalog.ph... tieto a velkost 19. teraz ma capacky 18tky, auz sa mi zda ze mu budu male, ale uz capacky kupovat nebudem, ked tak este papucky kupim, a remienkove sandale...

gumimaci
28. apr 2011

@zuzanockamt Ondrej nosi capacky do kocika, alebo do autosedacky, ma nejake poslusne nohy a velmi si ich nevyzuva 😀 skor sa snazi dat do predklonu a ozuzlat ich 😝

hobit
28. apr 2011

@zuzanockamt pod 30 by som nesla ja osobne, ale mozno sa mu prave to bude pacit 🙂