♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte 🙂
ja uz som zase chora ... nadcha a bolest hrdla a hlavy ... kycham ako keby ma za to platili ... teplotu nastastie nemam ... len 37,1 ... a to som mala nieco podobne cca pred mesiacom ... ma uz porazi 😠
juuuj baby rychlo a dokladne sa vyliecte a nech su babatenka v poriadku.ja mam dobry imunitny system tak na mna sa chripka absolutne nenalepi naposledy som mala chripku asi na zakladke ked som bola mozno druhacka,alebo tretiacka a ani anginu nemam len obcas z mocovymi cestami inac nic 🙂
Ahojte, ako sa nam rozrastla tabulka? Dlho som ju nevidela....Kde sa da najst?
zuzanocka hlavne to vylez v posteli, ja som bola celu nedelu pod perinou a dopovala som sa davkami medu, cibule a litrami caju, a pomohlo mi to.
Baby, ja byvam nenormalne unavena, kazdy den, ked pridem z prace, musim si na 1-2 hodinky lahnut, a potom vecer idem spat o pol desiatej 😒
mamicka anarida to ma v albume 😉
Ahojte 🙂 Ja tiez nemam cas chodit na kona 😒 V pondelok mam poradnu, tak dufam, ze male je vporiadku 🙂
Baby, vy nie ste zadychane? Ja teda som zadychana ako vo 8smom mesiaci. Nie vzdy, ale napriklad sa ucim a citam si nahlas, tak po pol strane sa musim normalne vydychat, neprecitam ani jeden riadok na jeden dych 😒 Musim sa opytat dokiho, nastastie to nie je stale. S mm sa rehoceme, ze ak na statniciach budem takto dychat, tak sa aj komisia vylaka 😀 No mozno mi to ulahci situaciu 😀
tin to je normalne aj ja dnes som dosla z poradne ledva som ulozila malu a spali sme skoro 3 hodiny nebojkaj len sa vela vyspi potom ked budes mat babetko moc toho nenaspis ked kazde 3 hodiny sa budi na kojenie moja kazde 2 tak som myslela,ze zosediviem trvalo to 2 mesiace ,ze sme si na seba zvykli a uz som si myslela,ze sme zavodou a ozvali sa zubky to je ina sranda 😅
lucia ... s tym dychanim mam problem aj ja ... najhorsie je to, ked v skole vysvetlujem, tak normalne nevladzem rozpravat tak ako predtym 😅
tinke ... hadam vylezim cez vikend ... zajtra este do prace ... v sobotu mame rodinnu oslavu a v nedelu mozem lezat a od pondelka zacinam prakticku cast pripravy na profi rodicovstvo v DeD ... takze bude veselo
zuza aj ja som chora a ide ma porazit,hrdlo a este aj teplota.moja imunita je des,bola aj predtym,tak sa necudujem,v tehu mame oslabenu imunitu,babatko nam berie vsetky vitaminy a ziviny,tak preto hne ochorieme ☹
lulu - tak to sa mam na co tesit, a ja ze nech uz je babo na svete, nech sa necitim ako chodiaca mrtvola ☹
macu ake kráásne foto máš 🙂)) to je normálne kráásne bábo 🙂))) ja som zvedava lebo naposledy to bola len taka machulka...
agentka,ja som tiez neverila vlastnym ociam,lebo v 9tt som videla len machulku ako ty a o dva tgyzdne vyrastlo malinke dva krat tolko.bolo to uzasne 🙂
ahojte baby,
bola som včera v poradni, zobrali mi hádam liter krvi, zatial všetko ok... akurát podla sona mi posunula termín vraj veľkosť ako koniec 10.tyzdna, a mne len zacal 9.to asi cakam slonika 🙂) unava??? no ja som stále ako kôn uťahana.....
macu ja idem za dva tyždne na sono a na poradnu tak to sa teším a som zvedava to je normalne neuveritelne...a aj brušenko máš aké elegantne 🙂 pekne 🙂
ahojte,
veji, len jedno srdiecko? 🙂
doki sam povedal,ze babo v 10 az 11tt vyrastie dav krat tolko.tes sa veru
som si este nefarbila hlavu,este cakam,ked si to umyjem to nieje ani vidiet,rozmyslala som aj nad hnedou,lebo to potom nemusim farbit,ale ja neviem,tej blond sa nejak nechcem vzdat 🙂
macu ... ja si chcem zajtra zafarbit vlasy ... ale ja si zvyknem kupovat tie farby bez amoniaku, co nepachnu a vraj je to aj v tehu v poho, som citala
macu ja som si dnes kupila barvu a idem si zajtra zafarbit hlavu.. bo už vyzeram ako bezďáčka 😀 našla som blond bez amoniaku tak skusim a uvidime..no ja som tmave mala vela razy a vždy som sa vratila spat k blond a tiez vy som sa ťažko vzdavala blond...
zuzi tuším máme na zajtra rovnaké úmysly 😀
ja mam svoje hnede s malym nadychom do cervena a teraz este neviem, aku kupim 😅 ... ale urcite nieco hnede
agentka aku znacku si to kupila a odtien?
agentka ... no veru 😀 ... v sobotu mame rodinnu seansu, tak chcem nejako vyzerat ... chcem ist aj nieco kupit na seba, lebo vo vsetko vyzeram ako tucne prasiatko 😝 😝 😝
zuzi ja tiez uz neviem co skombinovat,tehu gate este nemam,tak riesim to satami a tie zakryju nezapnute rifle,ale asi budem nosit stare zname elastaky 🙂
macu ... ja mam jedny tehu gate, podedila som po sestre 🙂 ... este kupim asi jedny take prechodne a v lete urcite elastaky a 3/4 gate ... tych mam dost aj dlhych triciek na leto ... to len teraz nemam co nosit ... ale vsetky stare gate este zapnem 🙂
no ved ano,ja tiez cakam na leto,dlhe tricko a kratase a ides,pohoda,teraz to este musime pretrpiet nejak v tych kabatoch 🙂
no najhorsie do tej prace sa poobliekat ... keby som sedela v kancli, tak je to ine ... ale takto, ked som stale na ociach, tak musim rozmyslat
no zuzi hovor mi niečo ved mne su všetky veci tesne kedže som si vždy kupovala velkosť M tak si vieš predstaviť ako to mne vyzerá... dokonca m i včera kolegyna v robote hovorila že vyzeram ako tehotna mala som čo robit aby som to zahovorila..ja som sa farbila kazdy mesiac a toto je moj rekord bez farby..
inak zuzi napadlo ma meno zdeno barbuščák ti nič nehovori ?????
macu ja som v poslednej dobe používala iba schwarzkopf lebo len po nich som mal a peknu blond bez žltých odtienov... teraz som našla od nich nejaku novinku takú ružovú s makadamovým olejom a je bez amoniaku a je to ladová blond tak som zvedava čo too bude za zazrak..
agentka ... nie, nic mi to nehovori 😕

ahojte dievcata tak srdiecko bije aj tehu knizku mi uz dali 😉