♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja kupujem len L´oreal casting gloss
ahojte maminy
ako sa vam dari?
zuzi mna to len tak napadlo lebo je to kamoš a byva v martine 🙂
lorealky su tiez super ale nemaju dobre blond resp. maju take šampano a to sa mi nepači ale ked som mala tmave tak som bola velmi spokojna s nimi... 😉
macu oki zajtra dam vediet ono tych odtienov je viac aj ja uz som raz kupila taku že som mala dva tyzdne modre vlasy 🙂 takže už viem ktoru kupovat nebudem ale tato je z tej ružovej sady tuším jedina....
ahojte teda baby co to tu rozoberate?budete si farbit vlasy?teda aj mne by sa zislo tiez pouzivam bez amoniaku loreal a som spokojna raz si dam cokoladovo hnedu inokedy tmavohnedu nosila som aj do fialova aj cervena blond nikdy,lebo som prirodzena hnedovlaska tak by mi to asi ani neslo.normalne ste ma navnadili na to farbenie.ked som bola dnes v DMke tak som aj pozerala na farby,ale som si myslela,ze teraz sa nemaju farbit vlasy,lebo to nejako prechadza do babetka ci co,ale to su asi nejake famy ze? 😉
iva mame sa fajn musim mojmu povedat nech pohlada kabel od fotaka a hned vsetky fotecky popridavam 😉
Holky viete ci na Slov. niekde poziciavaju autosedacky? Chcem ist na Slov. ale trepat sa mi to nechce, dost co budem mat na krku malu a kufor... 😕 😅
myw,určite požičiavaju . a nemáš v meste odkial si nejaku kamošku čo ti požičia?
Mywiel, pozri www.zamibazar.sk , píšu, že požičiavajú autosedačky v Bratislave. Baby, rozbehli ste debatu o farbení vlasov. A čo samoopaľovacie telové mlieko? Ja som si zvykla pred letom aspoň nohy natierať, ale neviem, či to je vhodné v tehotenstve. Stretli ste sa s nejakým názorom na to?
drakvak , určite možeš,ved zas nemožeme všetko vysadiť. mlieko je len na telo,to ti vojde tak do pokožky akurat
No kamoska ma ale ju potrebuje, ja si kupim a necham ju u mami vsak sa mi este zide.
Ja si davam na telo len tehotensky olej od Weledy, lebo mlieka maju plno parabenov. 😝
ja pouzivam nivea sprchovy gel tak nemam taku suchu pokozku,ale brusko si potieram detskym olejcekom aviril to tak nadherne vonia 😉
ahojte dievcata,
tak ja sa zatial natieram Byby Niveou a neskor prejdem na nieco mastnejsie, pri prvom tehu som sa natierala klasickou Niveou v tej plechovke.
ja som kupila v DM olej na strie,je tam taka mamicka na obrazku a fakt je dobry a nestoji moc. 🙂
ahojte hlasim sa aj ja k vam, neviem ci budem oktobrova ci septembrova lebo som prve dost dlho prenasala, ale jeden nikdy nevie 😉
citam ze sa bavite o telovych no ja som minule pouzivala take mlieko tusim ze elastiq neni to vobec drahe v lekarni som to dostala, je to veeelmi jemnucke na telo hlavne ked som take bruchatejsie natierala natierala som sa od zaciatku tehu a neviem ci vdaka genetike alebo comu ale nezostala mi stria ani jedina
no ja som aj natierala poctivo, aj tak mi nakoniec popraskalo brusko, a mam strie... ☹
ja teraz pouzivam Dermacol na brucho ... nieco proti striam a celulitide je to a inak Nivea Q10 plus alebo AB mandlove - to mam najradsej, lebo super vonia 🙂
Vitaj Silvika medzi nami 😉 ja som tiez ziadne strie ani popraskane brusko nemala a teraz asi tiez nebudem mat,lebo este mi ostalo trosku slaninky okolo bokov.tiez som sa natierala klasickou niveou,ale priznam sa aj som to dost zanedbavala a aj tak nepopraskalo 🙂
dakujem za privitanie, som zvedava kde napokon porodom aj skoncim. mne teraz zasa chuti samy karfiol brokolica a podobne hluzy hlavne ze toho neni len tak k dostaniu ze ...
baby padla na mna velka unava idem ja veru do hajan dnes som bola jak mechom prascena stale som mala pred sebou len postel a tak som si stale podriemkavala aspon,ze bol MM doma a ako tak sa staral o malu tak dobru noc prajem aj ked u mna dobra nebude kedze malej idu ocne zuby a to podchvilu mrnci 😒
caute babizne 😵
tak čítam, že si píšete o tom, čím sa natierate proti striám.
Môj osobný názor je, že kto má mať raz strie a zostane mu bruško popraskané, nepomôže žiadna prevencia...ale môžem sa mýliť 🙂
ja sa od začiatku natieram obyčajným detským olejčekom Aviril, nádherne vonia, je úžasne mastný 😀 a jemnulinký...čítala som to niekde na nete, že obyčajný olej je naj., tak skúšam...ale ktovie, možno aj ja skončím s popraskaným bruškom, čo už.
inač sa máme fajn, akurát, že ma čaká pracovný víkend, ale teraz som 3 dni lenošila doma, takže je čas pracovať.
Už sa neviem dočkať stredy, ideme na to mereanie, či nehrozí krpcovi Downov syndróm, a suseda, ktorá je v piatom mesiaci, ma už objednala na 17.marca do LV na 3D sono 😀
ona tam má známeho dr., ide k nemu aj ona takže berie aj mňa. tak som zvedavá, vraj sa už môže dať určiť pohlavie 😉 bože, letí to ako besné.
tak vám prajem krásny víkend - dúfam, že pre väčšinu z vás oddychový...
ahojte dievcata,
tak ja som totalne unavena, drobec ma vycerpava ako kona, je velmi plany, vyzaduje velku pozornost 😕
vranka s tym natieranim bruska proti striam mas zrejme pravdu. ja som prve tehu natierala pravidelne cele tehu vecer po sprche niveou a rano som sa natierala Vichy proti striam, hlavne prsia a brusko.... na brusku ani jedna stria ale na prsiach sa mi par uslo, nastastie to nejak nevidno, takze pohodka
Ahojte dievcata!konecne nezaspavam pri PC,tak mozem nieco napisat,lebo cez tyzden ked som si vas citala,tak som vzdy zadriemala.Po vsetkych tych problemoch s nevolnostami mam teraz problemy so spankom.Stale som unavena ako vacsina z vas 🙂
Este k tomu farbeniu vlasov.Ked som sa pytala mojej kadernicky povedala,ze mam prist az po 12 tt a ze urobime najprv test(aj ked k nej uz chodim veeelmi dlho) a az potom ma nafarbi.No a moja midwife sa vyjadrila,ze najlepsie je si farbit vlasy na foliu(ako sa robi melir),vtedy sa farba nedostava na pokozku.Povedala,ze vsetko co ide na kozu ide aj k babatku.....tak neviem 😉
zuzanocka a maculienka zelam skore vyzdravenie 🙂 hlavne pite veeeela tekutin
mywiel autosedacky poziciavaju aj v pozicovni aut.Ja poznam jednu odkial si poziciavam auto ked idem na sr,ale neviem ci to sem mozem napisat,tak ak by si este potrebovala,mozem ti napisat do IP 🙂
agentka ako si postupila s bakalarkou??? nepotrebujes pomoct??? 😉
Vsetkym zelam prijemny vikend 😀
AHOJ HOLKY,
opět po delší době se hlásím, protože mi příjde, že příjdu z práce, spím jím a spím, takže počítač nějak nestíhám. Je to šílené. Jinak děkuji za nápady, zatím se natírám obyč.tělovým mlékem, přejdu také na olejíčky, tak jak píšete......nechtěla bych popraskané bříško..ale co naděláš. Krásný zbytek víkendu. Mějte se a mažte 🙂 🙂 papa H.
Ahoj kočky ako sa máte?Čo nové?U nás nič všetko po starom decka su už zravé tak som rada 😵
Ahojte dnes mame krasny slnecny dnik tak uz robim jarne upratovanie.normalne mi to slniecko zlepsilo naladu mala je vonku z tatom a upratuje auto potom pojde tato na hokej a Erika do hajan.
ja tym olejcekom aviril natieram malu a pouzivala som ho na obarene nohy co som sa horucou vodou obliala a mam to na nohach a tak som si to stym natierala na prikaz doktora,aby sa mi vytvorila nova koza.a natieram si z tym aj prsia je fakt skvely 😉
čavte babule..ja vas len tak pomaličky čítam nejak mi ani myšlienky nefunguju cele dni zabijam pri pisaní prace a už ma to prestalo baviť...
čo sa natierania týka, detske olejíky su sice fajn ale su vyvinute na detsku kožu nemaju tendenciu zabranovať tvorbe striií síce zanechavajú príjemný mastný film na pokožke ale to je všetko...ženy v tehu potrebuju špeciálne zložky ako je vitamín E, elastín a kolagen. ja som sa pri provom natierala nejakým kremom elastiq alebo tak nejak sa to volalo a bruško mi nepopraskalo mam asi štyri strie na bokoch ale podla mna ako vranka napisala je to genetika... 😉
macu tu farbu neodporučam ako onala pekne žiadny amoniak ale bola straašne fialova až som sa zlakla po 10minutach na hlave tak som ju šupla dolu aby som nebola fialova ale našťastie mi urobila celkom pekny odtiem ale na korienky potreboala asi dlhšiu dobu lebo som to mala odrastene tak tam to nechytilo až tak dobre...
ivanulienka dakujem za opytanie už ma to nebaví písať a mam z toho hlavu ako melon...ked si predstavim že drviva väčšina lud si to dala pisat za peniaze a bez starosti 😒
posledná veta patrila dadu 🙂) som sa pomýlila ... 😅 už nas tu je tolko 🙂
agentkak ja som tiez mala tem kremik a velmi mi sedel, a tiez som neostriovela aaaj ked si zasa myslim ci tomu nenapomohli aj nejake hormony v tehu lebo ze by som mala nejaku super pokozku co ju mam bezne skusanu pocas zivota by som nepovedala. 😉 ale zas nenatieraj sa ked je fajn a uz sa osvedcil

agentka no skus a daj vediet,odloz krabicku a napis mi odtien potom.ja som si raz davala ladovu blond a mala som modre vlasy z toho ale to bola tusom Wella