♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt citala som si zlozenie roznych susienok a napr. tie bio mam aj ja doma a su tiez z vajec... bez vajka su tie modre sunarka, ale tie zas maju cukor. nejak zacinam mat pocit, ze to je uplne jedno, ci piskoty za 0,50€ alebo keksy za 1,50€ 😝 ... budem rada ak sa mylim.
@hobit
@tothova5a oki dame si este vediet, dnes ma tam cakal muz, sa tam rozlozil na kreslach s notebookom a uradoval, ale ked tak mu poviem, aby isiel do kanclu a prisiel po nas neskor.. 😉
@gumimaci no ale tam je napisane, ze moze obsahovat stopy vajec a nie, ze ich obsahuje
@stvura
@zuzanockamt
@hobit ja mam kupene tiez nejake piskotky od sunarky, obsahuju aj nejake vitaminy a mineralne latky.. obycajne by som nedavala.. 🙂 a tie keksiky kuknem tiez, konečne nam na orave otvorili dm 😀 😀
@zuzanockamt to znamena ze vajcia na ich vyrobu pouzivaju, len zaobalene 🙂
@gumimaci aj na bezvajecnych cestovinach je napisane, ze mozu obsahovat stopy vajec, to znamena, ze sa vyrabaju v zavode, kde sa spracuvaju aj vajcia a vyrobca sa chrani, keby cosi
@zuzanockamt na vsetkych cestovinách nie, existuju aj take echt bezvajec. lebo ten co ma na vajka naozaj alergiu si ich nekupi. da sa to vsetko overit u vyrobcu. to mas ako keby si celiatik kupil potravinu s oznacenim: Moze obsahovat stopy lepku.
Ale mas pravdu, ze kym u klasickych piskotov je podiel vajec tusim az stvrtinovy, tak u detskych keksov su to tie stopove mnozstva, ktore by u zdravych deti skodit nemali.
@gumimaci na piskotach mas jasne v zlozeni napisane, ze obsahuju vajcia, takze do roka ich nedam ... aj ked nic by sa nestalo podla mna ani teraz, keby ich ochutnal ... my sme jedli piskoty uz od troch mesiacov a tu sme 🙂
Ahojte mamicky....
nooo dnes som kupila pri doobednom behani po uradoch mojej hviezde hotove jedlo od hami Telacina so zeleninkou....kedze som nestihala varit a aj som chcela aby mala zmenu, chcela som vyskusat co to bude za reakcia...
a viete ako to dopadlo?? dala som jej prvu lyzicku, prehltla, strasne ju striaslo, natiahlo a pogrckala sa ako este nikdy nie....vsetko sme mali zaspinene...takze premiera hotoveho pokrmu bola maximalne neuspesna... ☹ a musela som jej uvarit domacu stravu, kuriatko so zeleninkou 🙂
ja sa hotovy mäsovy prikrm bojim dat, hoci mam doma jednu flasku kupenu, no neviem, kedy naberiem odvahu
@zuzanockamt ahoj my sme chodili plavat a instruktorka povedala, ze voda ma byt v rozmedzi 31- 33°C viac uz nie a menej sa moze skusit, ale to uz je v podstate malo
@lenkaff ja si myslim, ze Jurkovi to bude jedno, keby bola voda aj 28, lebo celkovy pobyt na plavarni aj s prezliekanim bude trvat max. 15 minut ako naposledy 😀 😀 😀
@majjjka24 no konecne je uz aj na orave DM, sa tesim 🙂 ... a kde?
@stvura veru mas pravdu...dala som si lyzicku a tiez mi enbolo vsetko jedno..ale tak chcela som len raz dat...akoze pre zmenu....aby mala pestrejsiu stranu...a mala som teda zmenu poriadnu..vsetko ogrcane...a ten ksichtik ako ju striaslo....hned to bolo v zachode ☹ a musela som jej za ako ospravedlnenie dat cicik 😀
@zuzanockamt ja uz mam myslim prvu aj poslednu skusku s hotovým priprmom za sebou a nejdem uz drazdit 😀
@stvura ja som toho isteho nazoru, co sa tyka tych prikrmov, davam len to, co bude jest aj neskor a co jeme aj my ... preto nebudem skusat ziadny sladky zemiak, baklazan a ostatne vymysly 😝
@zuzanockamt to by som neskusala ani ja...ale tak hovedzie so zeleninou jeme aj my!!! ...ale musim urobit vlastnu vyrobu..........
@stvura ......... takze u nas sa hovadzie je.... je zzdrave a kupujem aj nam kvalitne maso, robievam aj steaky s grilovanou zeleninou, na kvapke oleja.... manzel posiluje a ma rad tuto stravu a je naozaj dietna...ja nemusim velmi bravcove......... ☹
@stvura joj nezavidim s kiahnami, ale budes to mat za sebou 😉 . My sme sa tomu zatial vyhli, aj ked nie vedome. Filipko ich este nemal, aj ked prebiehala okolo a vacsina deti sa s tym borila. Horsie ked bude od sept. v skole a vela vymeska. No co uz, to neovplyvnim. Rozmyslala som aj nad ockovanim, ale vsetkych troch je riadna financna zataz...tak si pockame...
@stvura my uz mame kiahne za sebou, Tamka mala uplne super priebeh....
@zuzanockamt zuzi, ani ja s masami nejak neexperimentujem.... tiez len klasika kuracie, morcacie, hovedzie a bravcove.... extra masa ako kralik, jahna, atd. som kupila sem tam v pohariku a hotovo..

@hobit ak sa nic nestane, tak sa tam vidime 🙂
@estterka tvoj muz uz oslavuje vyhru prveho zapasu Nemecka,ci??? Som to pozerala, prekvapili 🙂 este vecer vyhra SK a bude pekny den za nami 🙂