♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@katarina87 nooo my sa ani neplazíme, ani nestaviame na 4 a v poho...detičky majú ešte času dosť, a možno Vaše slniečko preskočí štvornožkovanie, švagriná ma syna a ten sa len plazil...od 8 m stale len plazil a potom šup rovno na nohy 😀
@katarina87 nooo my sa ani neplazíme, ani nestaviame na 4 a v poho...detičky majú ešte času dosť, a možno Vaše slniečko preskočí štvornožkovanie, švagriná ma syna a ten sa len plazil...od 8 m stale len plazil a potom šup rovno na nohy 😀
@hobit ja zase chcem 2 deti po sebe..ale aby bol rozdiel aspon 2,5 roka 😀
baby, nechávate svojich drobcov aj na tvrdej podlahe??? Ja len na posteli, alebo v postielke, lebo na koberci si uz 2krat narazil nos, bojim sa ho nechať na tvrdom, aby si neublížil, či on príde sám na to, že sa nemá búchať hlavičkou??? Aby som mu nejako nespomalila vývoj, ked ho nechavam len na makkych podlozkach...
@stvura, @hobit to je na kazdej mamine ako to citi, tazko je niekomu radit v tomto, ked niekto tuzi po dalsom babatku ci uz by bol rozdiel rok, dva ci tri, nech sa tuzba naplni... my mame medzi drobcami rozdiel 15 mesiacov (planovane, ale spontanne :D), sice beham s vyplazenym jazykom, ale som stastna... a byt doma 3+3 roky je sice pekna predstava, ale neviem si to predstavit, lebo mne uz teraz obcas sibe a to som doma len dva roky a 2 mesiace :D
majjjka24 ja davam malu na zem, ale svokra mi kupila take, neviem ako to mam nazvat, ako presivanu prikryvku, a to davam na zem a tam malu, nie je to chlpate a je to dost hrube, aby malej nechladilo odspodu, mame koberec, takze sa to ani nesmyka... Misko sa zase valal na tych penovych puzzloch, ked bol maly
@ivanulienka81 no o tych puzzle som aj ja rozmyslala... su dostatočne makke aby si neublizil???
@majjjka24 puzzle su podla mna este lepsie ako nejaka decka... vsak chod do hrackarstva a si ich aj omakaj, mne sa zdaju super
@majjjka24 aj my mame puzzle to to super aj na hranie ..mame take s cislami a rad to hryzie 🙂
@majjjka24 nas jurko bol na tom podobne, dlho som ho na zem nedavala, len na posteli bol,lebo on mal vo zvyku tak prudko hlavu polozit, ze by si mohol na zemi ublizit, ale uz to nerobi, tak je na zemi a pekne sa zacal pohybovat a aj davat na styri
@janica81 jeeeej, peknulinké 😵
straaasne sme zmokli...te da ja, maly to nastastie prespal pod plastenkou...
@majjjka24 on na to pride, len ho tam nechaj, my mame tiez rie puzzle, ale na nich je lrn ked sa hrame, inak sa pohybuje po celom byte, tiez si narazil nufacik, ale potom zistil, ze to moze len na posteli robit
@sjusiquatro aj my ich mame ozuzlane 🙂
@maculienka123 ano hopsadlo....a musis nastavit aby sa len spickami dotykalo babo zeme....strasne sa jej tam paci, sa riadne rozhupe a potom skace.... moj synovec podobne cosi mal a ma z toho take mocne nohy, ze ako sa pustil behat, nespadol hadam ani raz 😀
dievcata, kolko vody alebo caju vam deti pocas dna vypiju? ... nas jurko velmi ostatne tekutiny nechce ... z flasky sa malo kedy napije, ked uz tak mu davam len lyzickou ... asi mu teda staci to, co ma v mlieku a v prikrmoch, lebo zapchu nemava a pocikanych plienok je dost, teraz ked ma latkove, tak sa mi to lepsie odsleduje ako pri pamperskach
@zuzanockamt maly tiez velmi nechce trosku vypije potom sa hra s cumlom hryzie ho a tak.... tak mu davam viac krat za den a zase sa trochu napije a zase sa hra s cumlom 😀 ..davam mu vodicku obcas stavu ked sa nemoze vykakat.
baby pustate drobcom dake detske pesnicky??viete poradit dake detske CD..
@katrin31 ani ked je vo vzduchu, tak to nie je moc dobre ... lebo tam vlastne visi 😝 ... celkovo tieto chodaky a podobne zalezitosti nie su velmi vhodne
Ahojte 🙂
@zuzanockamt Risko celkom dost, vcera tusim 2 flase stiahol (tie male avent), striedam mu vodicku,cajiky (sackove) a obcas stavu...
@sjusiquatro my mame Podhradsku, 5 albumov a aj anglictinu,pustam mu to a spievam, veeelmi sa z toho tesi 😀
@stvura ake kolenacky ste to rozoberali?
@zuzanockamt ani u nás čaj ani voda nemá veľký úspech, ale pár krát sme cestovali autom a bolo v ňom horúco, tak vtedy vypil dosť, tak si myslím, že v lete sa rozpijú... 😀 zatiaľ im asi stačí mliečko...
@elixia tak to pekne vypije, ja som rada, ked za den aspon 50 ml stiahne, ale asi mu nechyba, ked nechce
Ahojte mamičky 🙂 Koľko už mate zubkov ???

Aha čo sme kúpili našej láske 🙂