♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte, chcesm sa spytat, co sa tyka prikrmov, davate zo zeleninky kalerab, kel a podobne? a co z ovocia? lebo my jeme len jablko hrusku a banan. davate ovocie aj cerstve alebo stale dusite? trochu viac otazok 😅
@lenkaff noooo ja davam Kalerab ked varim...akoze polievocku zeleninovu...tam dam aj mrkvu, aj petrzlen, kalerab, brokolicku, fazulove struky....a mixnem....
ovocie....struham jablcko, surove....pomrvim keksik, alebo potlacim bananik....
vyzivky kupujem vselijake ovocne...okrem jahody a striedam.... ja som cerstve ani nedusila...zajtra akurat sa chystam dat jablcko+cerstvu mrkvicku 😀
@zuzanockamt ja ponukam vodicku cistu pred jedlom, po jedle....ale ona si len tak cucne...neda sa to odhadnut....ale vela toho nie je...myslim ze jej staci z prikrmov, a z mliecka.... teda dufam..ale ponukam jej flasku s cucacikom a niekedy sa s nou aj 5 min hra .....a popri pocucka...
@zuzanockamt a co sa tyka choditok a hopsadiel....viem ze nie je to uplne idealna vec...ale naozaj to mam len na prebavenie...par minut ked potrebujem aby sa v bezpeci prebavila....hodiny dennne v tom nebude 🙂
@zuzanockamt 2 dcl vody alebo caju +-
@sjusiquatro my mame Maria Podhradska a Richard Canaky "Detom", este mu k tomu aj spevam a maly to zboznuje napriek mojim spevackym ne/kvalitam 🙂
@katie23 0
@majjjka24 moj sa teda buchol fakt dva krat a odvtedy nic,prisiel na to a nejak pri tom netrpel,tak som rada,ze sa to vobec naucil a teraz uz nema vobec problem,ked stvrnozkuje tak musi po celom byte a my mame parkety,nemame koberce.
@zuzanockamt moj vypije tak 350 ml,on lubi pit vsetko,teraz som mu uz zacala davat len cistu vodu,lebo tych sladkych cajikov a staviciek by vypil kvantum a nieje to ani moc dobre tolko sladkeho ale pokial ma dobru stolicu a nema nejake ine problemy,ja by som si z toho nic nerobila,ma to v ovoci,mliecku a to mu asi aj staci.mne ked menej vypije,tak ma problem sa vykakat.
dievčatá, poradte... maly v poslednom čase spapá nejako menej, pred cca 2tyzdnami zjedol aj 150-200ml zeleninky a posledny tyzden nezje ani 100-ku a uz ho natahuje a potom stále grgá a vracia sa mu to spat, po takych troskach, hned to aj poprehltuje.. niekedy aj po troch hodinach vygrcne uz take natravene... ale strašne sa rozpapal mliečka, aj každú hodinku pije... moze to byt tym,ze vypije viacej mliecka???
@majjjka24 my mame vsade plavacku, alebo dlazbu, len v obyvacke je koberec, taky 2x1,5m davam ho na ten, plus deku, ale aj tak sa mi casto odgula na tvrdu dlazku. no a udriet sa udrel, asi 2x ale od vtedy si dava pozor. Ondrej je kamikadze a zivel, on sa vrha do vsetkeho po hlave. takze urazov (dufam, ze iba tych malickych bude habakuk ☹ )
Baby nas krpec este ani poriadne nelozi, a uz sa v postielke dviha. vcera som ho tam na chvilu posadila a on sa pekne chytil okraja a dvihol 😨 a dnes to skusal aj z lahu.
@tothova5a tak fajn, ze ste aspon vy nezmokli...
@stvura
@katarina87 no tak to vyzera, ze zacina byt sranda, Tobi to trenuje tak usilovne, ze ani v noci si neda pokoj 😀 on uz normalen aj vydrzi chvilu stat, len ked vidim tie ohnute spicky, boli ma to zanho 😖
@hobit Ano....aj nasa ma rada ked ju vezmem a chvilu s nou stojim,ale ona je na spickach a ja nechcem aby sa staviala na spicky...neviem ako ju donutit aby sa staviala na cele nozky
@katarina87 ja som mu skusila vcera obut capacky a bolo to lepsie
Ozaj mamičky len tak ore zaujímavosť...kto tu ešte koji??? 😀

@katrin31 nooo ja ju tam mam len par minut....a na cele nozky sa dieta tiez neodporuca davat, lebo to zatazuje klbiky...my sme to kupili len preto ze kamoska to dala za vybornu cenu a ked potrebujem nieco spravit, alebo vybehnut niekde tak viem ze je v bezpeci....
ja naozaj niekedy neviem co je dobre...aj choditka sa neodporucaju podla niektorích doktorov ..........
ale ja si myslim ze tu chvilku co tam je denne jej neublizim 🙂 ja som vyrastla v pavuku a sportovala profesionalne 🙂