icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
4. máj 2011

@lenkaff
@majjjka24 nooo baby presne aj my noc mame taku ze by sa chcela stale castejsie cickat
🙂 asi jej to cez den chyba alebo co...lebo v noci 4-5 x je skoro uz pravidlom....

majjjka24
4. máj 2011

a ja som takmer zabudla..... včera malý prvýkrát zakýval papa 🙂 🙂 🙂 urobil to asi 3 krát tak to nebude náhoda a dnes to opakoval, taká som z toho vytešená... a učíte detičky aj ktoré veci sa ako volajú??? Mirko už vie ukázať lampa, tik tak a ježiško kde je.. ale neukazuje prštekom.. len očami sa pozrie na predmet, ktorý pomenujem. A aj sám pozerá na tie predmety a čaká, kým mu poviem, že čo to je..

lukra
4. máj 2011

@janica81 aj my a vo velkom, lebo okrem polievky moc nespapa. Ovocie jej nechuti ☹
takze prevazne viac kojime... 😨

sjusiquatro
4. máj 2011

@janica81 aj my sa kojime.... 😀

lukra
4. máj 2011

ja mam tiez taky dojem, ze teraz celkovo menej papame...ani mliecka tolko netaha, skor jej staci predne...zubky zatial nevysli, ale sudim, ze asi tlacia, lebo je taka nevrla, neobsedi, len vrci, stone 😒 no uvidime

lunana
4. máj 2011

@janica81 aj my 😉

hobit
4. máj 2011

konecna nas pohyb aspon obcas vyzera ako stvornozkovanie, na striedacku so skakanim, ktore je rychlejsie 🙂
@majjjka24 krasny sikovnik 😉
@janica81 aj my

gabika17042010
4. máj 2011

@majjjka24 Velmi zlaty chlapcek 🙂 Moja mala len teraz zacina nozky podkladat, este nie je na 4roch..

gabika17042010
4. máj 2011

@janica81 Aj my sa kojime, cez den sice len par krat a max 3 minuty, no v noci si to vynahradza - asi 4krat potaha aj 7 minut.. Chuti jej doobedu hruskova vyzivka s biokexikom, na obed redsia zeleninka a vecer Hami kasa osmizrnna 🙂

gabika17042010
4. máj 2011

@katarina87 Zlata, my si este davame nacas, este nelezieme, ale dobehenme to snad skoro 🙂

gabika17042010
4. máj 2011

Ozaj baby, som sa chcela opytat, tie co kojite, uz papate vsetko alebo si stale davate pozor? Jasne, ja si nedam cesnak, cibulu, kecup, horcicu, vyrazne korenie ani kysle uhorky radsej, no rozmyslam ci si mozem dat paradajkovu polievku. Ako ste na tom vy?

gabika17042010
4. máj 2011

@stvura Ahoj, no ja som tie plienky kupila. 4ky. Nie su zle, ale jedno mi na nich strasne vadi - hrooozne smrdia, akoby v nich bol tabak ci co, bleee. No uz ich dam malej ked som ich kupila...

gabika17042010
4. máj 2011

Kde ste vsetky? Spinkate s malickymi? 🙂 Idem uz aj ja, bru noc

estterka
4. máj 2011

@gabika17042010 ja jem vsetko,cesnak,cibulu od 4 mesiacov,aj kecup,horcicu,kysle,rajciny davno aj papriku,vsak uz su veliki! ja som zacala tak ked mala 4 mesiace skusat a ked jej z kapusty nic nebolo 😀 ja nemozem arasidy,soju a mlieko vo velkom mnozstve,ale to nasa specialne netoleruje. a my mame este len jeden prikrm denne a kojime sa vela 😉

estterka
4. máj 2011

baby,ja som si zmyslela vcera,ze v piatok poletim sama s malou domov na dva tyzdne,tak na nas myslite,aby som to zvladla,lebo uz nie som taky hrdina,ako ked som kupovala letenky 😅

leomami
4. máj 2011

Ahojteeee... 😉 čítam že aj vaše deticky sú teraz v takom akčnom období...aj môj malý ked sedí začne sa naťahovať a "hodí" sa na štyri.. No radosť veliká : -)

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
4. máj 2011

@janica81 no tiež stále kojím a v noci aj 5 krát... 😒 ale snád sa raz vyspíme...

hobit
4. máj 2011

@gabika17042010 ja uz jem viac-menej vsetko, vratane vsetkych veci, ktore si vymenovala 😀
@estterka zvladnes 😉
@stvura na co je to homeopatikum?

majjjka24
5. máj 2011

@gabika17042010 ja jem tiež uplne vsetko, dokonca som mala zakazanu cokoladu, aby maly nedostal alergiu, ale uz aj tu jem na kila 🙂 dokonca som jedla aj fazulovu polievku, kapustu a nič 🙂 naše detičky su uz ,,velke" a po roku uz to vsetko budu skusat aj oni, tak nech to maju po troške v mliečku 😉

vejinka
5. máj 2011

@gabika17042010 ahoj ja jem vsetko od zaciatku uplne vsetko a maly nema problem.prdiky ma kakame denne dva krat prikrmujem 2 tyzdne takze pekne vsetko treba a nic si neodopieraj iba preto ze kojis.je zastarale si mysliet ze je to v poriadku ochudobnujes nielen seba ale aj drobca.cize skusaj vsetko no zo zaciatku v malom mnozstve nie ze zdlabnes pol hrnca kapust 😀 nice.
Ja nic neobmedzujem teda co sa tyka jedla.akurat bublinkove napoje nepijem ani kavu kofeinovu ani sumive tabletky.inak uplne vsetky druhy zeleniny a ovocia.ved potrebujes vitaminy aby si bola plna energie.takto som postupovala aj z druhym synom a zda sa ze postup je spravny lebo papa vsetko co v jeho veku papat ma.takze postupne ale vsetko.nevidim dovod preco by si to nemohla jest ved v tehotenstve si papala vsetko a dostavalo to aj babo v brusku.cize aj po narodeni by to malo dostavat v mliecku.jasne najdu sa aj deti ktore maju alergicke reakcie ale to neznamena ze tu potravinu uz nebudes jest.pockas tyzden dva a vyskusas znova.hadam som trosku pomohla.jedna pikoska na zaver.na vianoce som v pohode zjedla dva plne taniere kapustnice a koopu salatu a maly sa usmieval lebo mal vyzivne mliecko.

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
lukra
5. máj 2011

@gabika17042010 jej, tak ja uz po mesiaci som jedla vsetko. Skusala som trochou strukovin a ziadna reakcia, postupne i ine, napr. citrusy, kakustu a v pohode. Tak som normalne nic nevyradovala z jedalnicka. A mam taky zlozvyk, velmi mi zacalo chutit stiplave - uz v tehotnosti a teraz vsetko korenim stiplavou paprickou 🙂 uz sa zo mna smeju, manzel len prevrati oci, ked to zaciti....
Pri prvom som extremne vsetko vyradovala, nakolko mal 3 mes. uzasne koliky, ale pri ostatnych ziadna reakcia.

lunana
5. máj 2011

@stvura zahlasované 😉

lenkaff
5. máj 2011

nas maly vcera uz ochutnal aj cokoladu! 😠 ocinko mu dal do ruky deli v obale, ze nech sa s nou zahra a jasne ze on tak rozzuzlal a asi aj rozhryzol papier, ze ked som sa na neho pozrela uz bol cely od toho... hroza! ☹ tak reval ked som mu to zobrala a vymyvala z pusiny..
Davate deticky aj na nocnicek? my sme vcera kupili a zacali sme skusat. Zatial je skore zo styroch sedeni na nocnicku do dvoch sa vykakal 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
lukra
5. máj 2011

@lenkaff no povedala by som, ze je to dost skoro, davat na nocnik. Dieta este nevykonava potrebu vedome. Skor je to o nahode, ci sa to prave podari. A 7 mes. babo ledva vyjde z bruska...

gabika17042010
5. máj 2011

@estterka Ci, tak ja som sa tak dlho ochudobnovala? 😉 Tak dnes som si tu paradajkovu polievku dala 😉

danabel
5. máj 2011

@lenkaff ahoj, aj ja už chcem kúpiť nočník...trochu mi je ľúto, že som nezačala robiť BKM ,keď bola maličká...tak chcem začať aspoň s nočníkom a asi cez deň pomaly prestanem dávať stay dry vkladačku, aby začala cítiť vlho...myslím, že určite nie je skoro a na BKM už pozde 🙂