♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Dobre ranko
@hobit hovoris mi z duse, stale striehnem kam lezie a co sa mu podari vytiahnut. uz som muzovi hovorila, ze bude musiet nejak poriesit elektroniku po TV, hlavne jeho milovanu PSku 😀 lebo Ondrej ju chodi pravidelne zapinat, vytrhavat kable (ak nejaky trci) Domace kino mame na usb, ten naposledy sko zlomil, jak sa nan zavesil... lavovu lampu som odlozila a musim zehlit len ked spi, lebo sa mi stavia po konstrukcii alebo s nou trasie a najlepsia sranda je ten odkladac po doskou, ktory uz mi tiez utrhol 😝
@leomami my este nie a tiez mi nechyba
@janica81 mam kamosku co dojci a menzes ma od 2 mesiaca po porode.
@hobit @janica81 ozaj idete do toho chorvatska? My ideme koncom juna k omisu... tesim tesim, strihame meter. uz len mesiac a pol 😎
No s tym menzesom som podobne, mam asi tyzden take divne pocity. Smejem sa manzelovi, ci sme nezarobili na stvrte 😀
Bol zdeseny... 😉 tak zo srandy, ale staci, ved roboty pri troch je habadej, ze?
Ked som pocitala, tak niekedy od zac. r.2008 menzes nemam. Tak to ubehlo a teraz mi to pride strasne dlha doba.
Ozaj ako riesite antikoncepciu??? Ja som neuzivala, ani neplanujem. Skor rozmyslam nad vnutrom. telieskom.
@lukra no tak to bola a poriadna smrť v očiach,horor... 😒 a z lehatka mi visel už dávnejšie tiež mu v páde zabránili -našťastie pásy.. 😀 a aj môj sa smeje že do štvorice Babu 😀 😀 len ja už rodiť nemienim,určite tri deti stačia.. 😝 a tej roboty niekedy aj zhonu je teda fakt dosť ale zas ked sa na nich pozrieš ked spia no hotoví Anjelíci nie 😀 😀
@leomami s muzom sme proti tabletkam, este som v antik. forme nemala 😝
Na vyber je Mirena alebo Dana...a tiez pisu o vsetkom moznom, co ma odradza. Kamoska ju ma 3x a nevie si vynachvalit a snad ma to presvedci, lebo stale trpnut nema zmysel, vsak? Deticky su zlate, ako pises hlavne ked spia 😵 - nakrajsie...
niekedy vsak vsetky nevedia co so sebou
ani ja nic...ale ona sa ozve v najlepsiu chvilu 🙂
@stvura dobre ranko, to vazne Ta este takto kritizuje? Myslela som, ze to len pri najmensich detoch a pokial papa prikrmy a pekne napreduje a nezaostava vo vyvoji - nemyslim nizsia vaha, ci vzrast, tak sa uz neprevazuje...ale asi dr. maju svoje zauzivane praktiky. Ved deti nemozu byt tabulkove vsetky. KOntroluje sa skor nizsi vzrast - rastovy hormon, ale vaha?
Ozaj, nepocula som este o "Azalii", to su tablety? Ja sa distancujem od tejto formy, aj ked to teliesko tiez nema naj referencie... 😒
@stvura moje mali pri narodeni od najstarsieho - 3000g, 2900g, 3320g. Prvy mal v roku okolo 9 kg, teraz 25 kg a je taky pevny, druhy v roku 12kg, teraz 15kg a je riadny chlapisko - zavality, oproti rovesnikom u nas. Lucka mala na 6 mes. 7200g, uvidime na 8m. kontrole. Postavami budu zrejme na manzelovu rodinu, vidim tie zaklady 🙂
@stvura to Ti ostalo navyse 20 kil po porode? Ja mam asi dobru dispoziciu, ziadne strie, brucho ako pred porodmi. Rada sa najem dosyta, ked mam toho po celom dni dost a tuk tuk som fakt rada, ze sa nemusim zatial nad tym trapit do coho vliezt... 😉
To mas nejaku starsiu pediatricku? Pride mi to zvlastne s takymi praktikami.
Ja ked som mala problem so strednym pri kojeni, nas pediater ma povzbudzoval , aby som vydrzala aj ked nepriberal - silna zltacka, spavy...
Ahojteeee...pekný den za nami.. 😉 😉
@stvura ale fakt zmen lekárku..´ja sa na to tiež chystám,len človek vždy rieši niečo iné 😝 mojej sestry malá má v roku 8400g a Dr. ju chváli aká je veliká a krásne prospieva.. 😀 😀
@lukra ja som aj tabletky brala ale nejak mi nerobili dobre... 😒 aj ja mám ešte nejaké kilečko navyše ale tiež sa mi to konečne blíži k normálu 😀 😀
inak baby "rozprávajú" vaši krpci?myslím také to gagaga a pod..náš zatial len Da-da-da-da ale velmi ho to bavíí.. to má asi z tej reklamy na T-mobile...
😀 😀 😀