♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dnesne Ondrejkove "uspechy" :
-naucil sa odklapat kryt zo skylinkbox-u a vytiahol kartu.
-vypol rozdvojku za tv stlacenim vypinaca
-povyberal cedecka z obalov
- na domacom kine objavil tlacitko, ktorym sa otvara cd- podavac. a to bolo straaaasne ftipne, ked sa to otvaralo a zatvaralo 😀 😝
no reklamy su aj u nas oblubene...
@gumimaci 😀 😀 technicky typ 😀
@leomami U nas sa este velmi nerozprava,zato sa krici a pistiiii odusu..
@lukra v dobrom zavidim taku predispoziciu 😉
Uz nepamatam,kto to tu riesil antokoncepciu..ja som si dala zaviest nehormonalne teliesko este v januari a klop klop som zatial spokojna, ziadne z tych neziaducich priznakov sa u mna neobjavili.
@stvura K tomu dr., chodime do mesta, jednak tu v dedine neni, ale radsej volim mesto. Manzel mal tiez pediatricku, ktora este ordinuje, chodi tam sesterka, ale to ma fakt ine praktiky - zastarale...
Hm ta atik. je tak draha, Kolko Ta vyjde? Ja by som radsej to teliesko, ale nehormonalne, len musim najst cas na prestudovanie a hlavne na prevent,. na gyndu. teraz by som mala niekedy skocit a rozhodnut sa 😨
A este k tomu inzeratu...Posiela Ti ich naspäť? ja mam tiez otrasnu skusenost s autosedackou-vajickom. Bola to odpoved na inzerat a presviedcala ma o inej sume, ze som ju mala za 10. Samozrejme uz ked ju cakala na poste v Raci. Napisala mail - kde ma obvinovala, tak som jej chcela poslat dôkaz - kopiu a to sa hned ospravedlnovala, ci nestrhnem z ceny. tak ze ano, hned pisala cislo uctu, aby som poslala, potom vyzdvihne, ale to som odmietla. Poslem eura, pride aj sedacka, to by som sa stavila...tak ja takto. Cakam kedy ju z posty posle spät..
@lukra ano,zatial sa nemozem stazovat,vsetko ok. Predtym som brala tabletky,teraz som jednak uz ziadne hormony nechcela, no a chcela som nieco,o co sa nebudem musiet starat,aby som nezabudla vziat,chodit po recepty atd. 😀
Boli sme sa vazit,tak mame 10,66kg na 7 mesiacov.
Musim sa trochu pochvalit,nase dieta sa dnes prvykrat samo posadilo!!! Som skoro odpadla,lebo stvornozkovat dopredu mu akosi nejde,stale len cuva 😀
@gumimaci zlaty 🙂 😵
tebe sa da Ondrejko bez problemov obut do topanok? ... lebo Jurko zohne prsty a nemam sancu 😀
Dobre ranko,
@zuzanockamt ano, ale treba skusat. Raz sa to nauci 🙂
Ahojte maminky 🙂
ako pokračujete s príkrmami??? čo nové už zaradujete do jeddalnicka okrem zeleninky, kuracinky a ovocia - jablko, hruska?? co ddalsie ste už skusili?
a už všetci sa dávate na 4??
my máme doma chodítko, viem že vela ludi to neuznava, davam tam malu mozno 10 min za cely den ked potrebujem nieco rychlo spravit, ale ona v tom strasne rychlo lieta, cely byt prebehne a to za par sekund 😀
@janica81 ahoj, vsetci asi vikenduju 🙂 Z ovocia bezne papame aj banan a dala som mu uz aj slivkovu vyzivu,teraz chcem skusit uvarit a pomixovat cerstvu slivku..a este tusim broskynovu vyzivku mal,cerstve zatial nie,lebo su tu nenormalne drahe..
Papame este zltok obcas...a zacali sme tento tyzden kasicky,celkom chutili,tak budeme asi na veceru robievat.
Ako sa inak mate?
Joj, musim vam napisat..boli sme dnes v jasliach-skole na open day...akoze ked si odmyslim,ze to bol typicky anglicky dom,vsetko male a uzke,tak dajme tomu ze hraciek a kadecoho tam bolo plno,vyzeralo to,ze aktivity maju fakt rozne s detmi...chcu 167£ na tyzden..nemam sice predstavu,co stoja jasle na SK,ale predpokladam,ze ani sukromne v Blave tolko nestoja..no mala som dost a pekne sme odpochodovali zas domov 😀
Tak pekny vikend este 🙂
náš krpec už dva týždne dokáže postaviť "na zadné". Zvykne za mnou doliezť keď varím a o nohy sa po mne šplhá. Začína ma to dosť obťažovať 😝 ale prvá dcéra robila to isté 😉
a popapala už všeličo. dnes sa zmocnila dokonca aj solenej ryže. (zbiera zo zeme po staršej ako havinko)
@janica81 ja davam pohankove vlocky, pohankovu kasu aj s ovocim a aj so zeleninou, polentu, zltok, ovsene vlocky, ryzu, z ovocia banan, susene marhule a slivky, slivkove, marhulove a broskynove vyzivy ... a obcas do ruky kusok rozteka alebo chleba, ale to len oslinta

@leomami 😀 aj Ondrej lubi reklamy 😝 presne v 8 mesiacoch zacal hovorit daj daj 😀 inak pridal hlasky do slovnika. niekedy cely den nic a niekedy blaboce o dusu
@hobit super 🙂