icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
14. máj 2011

@stvura no tusila som to 🙂
Chuda,nedoprejes jej cokoladku 😀

My dnes na veceru kukuricno-pohankovu kasu so slivkou,mala celkom uspech,hoci jablko s bananom je bez konkurencie stale 🙂

@zuzanockamt vlocky mixujes?

gumimaci
15. máj 2011

Dobre ranko,
krpciatko od 6tej rana vyspevuje. Dobre sa vyspal. Usmev od ucha k uchu a blaboce o dusu 🙂

@elixia no u nas stoji sukromna skolka cca 300€ mesacne. v BA je anglicka skolka/skola a tam je cez 700€

@janica81 jablcko, hruska, banan, slivka, dostal kustik cerveneho melona, a Miro mu osupal a odkostkoval par guliciek hrozna a velmi chutilo. kase robim z ovsenych/ ryzovych alebo pohankovych vlocie a ovocia. pred tyzdnom sme zacali s cestovinou.

majjjka24
15. máj 2011

@janica81 aj my sme par minut denne v choditku, hlavne rano ked si chcem v pokoji vypit kavu 😀 😀 a je to pre neho riadna zabava...

majjjka24
15. máj 2011

@gumimaci to poznáme aj my, náš krpec nás tiež každé ráno budí medzi 5-6tou a je strašne aktívny... 🙂 narozdiel od nás... 😠 😠

zuzanockamt
15. máj 2011

@elixia nie, nemixujem, mam kupene take jemne, nie obycajne a ony sa uplne rozvaria, tak len popucim este vidlickou s bananom, alebo postruhanym jablkom, hruskou ... iba ked davam susene ovocie do toho, tak vtedy vsetko pomixujem

hilaris
15. máj 2011

@stvura nepamatam si uz co to bolo ale nieco sladke - tiez som jej vyberala z pusinky a chytila taku zlost ze som jej to tusim aj vratila.. myslim ze to boli bebe keksiky :D

leomami
15. máj 2011

Dobré ránko... 😉 upršaný den pred nami brrrr.. 😝 no my papáme zeleninu,mäsko,ryžu,cestoviny,ovocie sme mali aj čučoriedkovú výživu a velmi mu chutila a kaše tiež..a najnovšie chrúme sunarka keksíky 😀 😀 😀a dávate aj jogurty?ja som dala tie humana od 6mes. ale nejak nemali úspech 😝

stvura
Odpoveď bola odstránená
hilaris
15. máj 2011

@stvura ked su dve spolu, zahraju sa. ked mam len m,alu doma, uz vobec nic neurobim. zuzka ti dovoli? 🙂

ivanulienka81
15. máj 2011

@hilaris neviem co tvoja mala vystraja, ci placka, chce maminku alebo co... ale uz moze ist aj o separacnu uzkost... ja mam dojem, ze u nas to uz je... :P

gumimaci
15. máj 2011

@ivanulienka81 Ivi aj u nas... ked ma nevidi je zle, alebo ked si ho zoberie muz a ja prejdem okolo natahuje ruky ku mne, potom ma chyti pevne okolo krku a hlavu da na rameno. a tak ma stiska aj niekolko minut. pred tym to nerobil 😕

stvura
Odpoveď bola odstránená
hilaris
15. máj 2011

@ivanulienka81
@stvura
@gumimaci
tak už aspoň viem ako sa to vola :D netušila som že to má aj pomenovanie.. separačná úzkosť. a pritom sme stále s nimi. Kedy to prejde? Ona je sice nespokojna aj ked je na rukach. vtedy sa kruti, chce ist na zem, vsetko chytat, hrat sa.. a ked ju polozim tak dostane hysak. Niekedy ju niecim zabavim a je dobre ale velmi rychlo si na mna spomenie a uteka cez cely byt za mnou. ked ma najde, jaci este viac... dost ma to rozculuje. okrem toho ju trapia dasienka.

stvura
Odpoveď bola odstránená
jajus101
15. máj 2011

@janica81 aj ja davam malu do bezky... vravia, ze sa to nema, ale ved my sme v tom ako deti vsetci boli a tu sme. No nie? Moja mala je sidlo, uz lozi po styroch a vsade, kde sa jej da, tak sa dviha na nohy a aj v postielke sa mi postavi. Tie ju do choditka nedavam na dlho, iba ked jej chystam desiatu... a tiez v tom lieta ako sarkan 😀

jajus101
15. máj 2011

Ahojte maminky...
co vsetko uz vase deticky dokazu? Moja zacala strasne opakovat... ked dakto zakasle, tak zacne aj ona, alebo opakujem brm-brm. Potom vie dat pa-pa, tap- tap, ale to tak nemotorne a ked jej poviem, ze sprav mi moja, tak mi da rucicku na lice 😀

hilaris
15. máj 2011

@stvura cha! no ja ju ani v klokanke vonku neudrzim jak sebou hadze. ked je sucho teplo, ide lozit na zem. na ihrisku máme na betone taku super ihriskovu penu kde si lozi a mam pokoj od obidvoch.. len ich z dialky strazim 🙂 takze vonku si ako tak oddychnem od toho vecneho kriku.

hilaris
15. máj 2011

@jajus101 sikulka!

stvura
Odpoveď bola odstránená
hilaris
15. máj 2011

@stvura topanocky som nekupila. máme dost takže sme ich až tak velmi nepotrebovali. keby sme vyhrali tak sa velmi tesim lebo ved stoja 40 euro.. s tou 30percentnou zlavou co som vyhrala za 2. miesto by ma stale stali skoro 30!!! stale nechapem kde ta žena nabrala 50 hlasov tesne pred koncom sutaže ked už som myslela že to máme v suchu. inak hojda aj u nas boduje 🙂

hobit
15. máj 2011

@stvura toto mam aj ja s kocikom, som na nervy, ani nemam chut s nim nikema chodit teraz.....inak Tobi zacal cez vikend hrozne rychlo stvornozkovat zrazu, doteraz len tak pomaly, ked chcel byt rychlu, tak skakal a dnes ako taky namydleny blesk na kolenach, mravciac za mnou samozrejme 😀

janica81
15. máj 2011

Baby?? v čom vozíte Vaše detičky v aute? už máte auto sedačky??? ak ano, ake odporucate?

zuzanockamt
15. máj 2011

@janica81 my mame este vajce, kedze jurko este zatial splna vahovy limit a aj tak nesedi

gumimaci
15. máj 2011

@janica81 este stale vajce. mame chicco do 13kg a nohy ma teraz akurat po okraj a pri hlave ma este rezervu dobrych 10cisiel. takze sedacku az cez leto. ja mam vybratu Romer, este sa musim pohadat s muzom a potom ju kupime 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
15. máj 2011

@stvura tak nasmu jurkovi uz bude chybat asi len kilo do limitu a nohy mu uz daaaavno trcia von, ale vybrala som odtial taku vlozku, tak este vydrzi cosi

janica81
15. máj 2011

@gumimaci nám nohy už trčia 🙂

inak dnes som ju doma važila a mala už 9,5 🙂 som zvedava na poradnu o tyzden 😀

jajus101
15. máj 2011

@stvura aj moja uz dlho pekne sedi, stvornozkuje vyse mesiaca a stoji asi mesiac. A ked sa postavi, tak sa drzi len jednou rukou...frajerka🙂 A teraz po novom zacala skakat, ked stoji...cela postielka sa potom trasie 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
jajus101
15. máj 2011

@janica81 my mame este tiez vajce, pokial jej len nohy trcia, tak to neva, nemoze hlavicka. My uz autosedacku kupenu mame, presne tuto http://www.enikibeniki.sk/shop/index2.php?page=...