icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

danabel
15. máj 2011

Ahojte, pozerám, že riešite popri vajíčkach a sedačkách aj váhu...naša Lesi má teraz 8, 5 kg, dokina mi povedala, že vraj ideálna váha vzhľadom na vek, lebo do štvrtého mesiaca bola podpriemer a s príkrmami to išlo rapídne nahor, čo som aj bola rada, ale teraz mi každý zase hovorí, aká je hodná, aká je bacuľatá, aké má bucľaté líčka ... už mi to ide na nervy 😠 tak neviem, myslíte, že je to veľa?

jajus101
15. máj 2011

@danabel moja ma 8kg a mne zase kamoska stale hovori, ze aka je tenka... 😠 a to mi lezie na nervy. Nam doktorka povedala, ze pribera ukazkovo... tak to urcite nie je vela, mozno podla dlzky malej to tak potom vyzera. Moja ma 73cm, taky dlznik 😀

gumimaci
15. máj 2011

@danabel urcite to nieje vela 🙂

zuzanockamt
15. máj 2011

@danabel nas Jurko mal pred mesiacom cca 9,5 kg, ale on je dlhy, mal vtedy cca 80 cm a mne sa zda este aj chudy teraz, lebo asi sa zase natiahol do dlzky ... uvidim o mesiac, ked pojdem s nim do poradne, ci uz bude mat konecne tych 10 kg, ale pochybujem

elixia
15. máj 2011

@danabel Risko je o mesiac mladsi a ma 10,66kg...je to vela?? 😉

@janica81 my uz daavno mame autosedacku pre velkacov,mame Britax u nas asi Romer,som s nou zatial spokojna..

Tak a my od dnes ideme aj dopredu konecne 😀

janica81
16. máj 2011

@danabel ale hádam sa nestresuješ rečami druhých....??? my mame este pred 8 m a mame 9,5 kg... a líčka??? určite by nám všetky škrečky závideli 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
danabel
16. máj 2011

ďakujem za reakcie 🙂
@jajus101 aj moja má 73 cm a 8,5kg 🙂 , ale každý, kto sa pozrie na ňu ju asi porovnáva so svojimi deťmi, tak potom preto je to také subjektívne...
@gumimaci @zuzanockamt @elixia myslím,že vaše váhy sú ok, chlapci normálne vážia asi viac ako dievčatá a na chlapčeka väčšinou nikto nepovie, že je hodný, bacuľatý, ale že je poriadny chlap 🙂
@janica81 nestresujem, len mi to už začína vadiť 😒 ...bože, to dieťa má len 8 mesiacov a už sa rieši, či je tučná alebo chudá, aby nebola tučná, aj keď bude veľká...tieto predstavy o super štíhlych barbinách majú už ľudia nabité v tekviciach a už sa tak dívajú aj na malé bábätká, to ma rozčuľuje...nemám jej náhodou už kupovať prípravky na celulitídu?! 😠 no horor

hobit
16. máj 2011

@janica81 aj my este vajce, kupovat budeme tiez asi Romer, pripadne Maxi Cosi, podla toho, uvidime ked vyskusame v obchode

lukra
16. máj 2011

@janica81 no ja som vyradila vajicko, vobec sa jej tam uz nechcelo sediet, mam chicco, mozno to bude tym , ze su vyssie nozicky. Svagrinka ma z X landra pohodlnejsiu oproti mojej. teraz mi sedi malinka v sedacke do 18 kg v protismere, myslim ze znacka Dema...to ju bavi, vidi rovno na bratov, ktorí jej robia opicky 🙂

lukra
16. máj 2011

@stvura ja som pocula v predajni na tu sedacku Ferrari zlu recenziu, mali ju bokom a vobec neodporucali, tak neviem...potom som kupila Caretero pre stredneho syna.

lukra
16. máj 2011

@janica81 jej aky je vysmiaty, zlate babo 🙂

lukra
16. máj 2011

ja tiez neriesim vahu, buduci tyzden mame 8 mes.kontrolu, tak dam vediet.

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
16. máj 2011

@stvura Ach ti starsi surodenci 🙂 je to potvorka, mala je zlata, ved co uz narobis... 😅
baby u nas je tieto dni najlepsia zabavka doplazit sa k stojanu s dvd a cd a vsetky povytahovat 🙄 a to stale dokola, ja ukladam on vytahuje 😝

gumimaci
16. máj 2011

@danabel ja som Ondrejka nevazila, ale myslim ze ma podobne miery ako tvoja mala. a tiez uz som par X pocula ze je velmi velky, a pritom nieje baculaty a keby aj bol. mne osobne sa baculate detuchy pacia 😀

sjusiquatro
16. máj 2011

@gumimaci presne to je aj u nas tak isto 😀 dvdcka a cdcka po celej obyvacke....to je sranda 🙂

lunana
16. máj 2011

@stvura Krásna je 🙂 malá okaňa modrooká 🙂 my ani nemáme staršieho súrodenca, ale u nás malú kŕmi somarinami mm 😀 ide ma z neho poraziť niekedy, keď jej napchá horalku do ruky

elixia
16. máj 2011

@stvura uzasna je🙂 bud rada ze Alex neam problem sa podelit 😉

danabel
16. máj 2011

@gumimaci aj mne, je to také mäkučko-chutnučké 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
16. máj 2011

@stvura no s tym kradnutim jedla to pozname tiez. vcera sme obedovali, malemu som spravila cestoviny a jedli sme aj my, Miro mal na tanieri kyslé uhorky a ani sme si nevsimli ako, tak sa z tej stolicky naciahol a jednu si z toho taniera ukradol. a muz, ze nemusim mu ju brat, ze ved okostuje a vypluje. aaale kde. s takou pasiou ju zuzlal, ze sme mu ho nemohli zobrat. polovicu pozvachal. divne dieta 😀
@lunana to by chcel robit aj ten moj, ale v ten moment sa menim na furiu 😀 tak si radsej iba brble a zazera na mna 😝 😀

lenkaff
16. máj 2011

@gumimaci
@lunana no to je super, ja ze len ten moj manzel je taky, je to hrozne, my sa vzdy potom pohadame, lebo malemu chce davat take veci... napr. dnes mu daval do pusy pohar s energy napojom! ☹

jajus101
16. máj 2011

@stvura skoro kazdy mi hovori na malu, ze je dlha, tak preto to uz mam tak zafixovane v hlave 😉 Mne sa zda byt akurat... Toto sme my... 😀

gumimaci
17. máj 2011

@lenkaff no a potom, ze su ti tatkovia u deti taki oblubeni, ked im sprostosti pchaju. 🙄 ja tiez musim kontrolovat, ci ho nahodou niecim nekrmi a verim tomu, ze ked ho raz za 2 tyzdne varuje, tak dostane na kostovku kde-co 😠 😠 😠

gumimaci
17. máj 2011

Baby viete o nejakom nosici na bicykel? Muz ho chce obcas zobrat so sebou ked sa ide previezť ...

lukra
17. máj 2011

@stvura dam vediet. I ked ja sa nepretekam v hmotnosti 🙂 v zivote to nie je podstatne - 😎

katrin31
17. máj 2011

@gumimaci ja som videla reklamu v nejakom casopise ze firma Romer urobila nejake bezpecne sedacky na bicykel..ale neviem kolko stoja

lukra
17. máj 2011

@stvura jej to som sa z chuti zasmiala 🙂 tie deticky su take sikovne, chichi. Adamko u nas tak zacal s arasidovymi chrumkami. Ja som z nich mala strach, citala som totiz clanok ako ich vdychlo dieta pri jedeni a malom umrelo. Ono to v plucach robi dobru sarapatu. Nemal ani 2 roky, ked zacal, lebo sa krmil u svagrinej, tam ich jedli bezne ako zacali jest normalne jedlo...tak to je teraz jeho oblebena maskrta 😒