♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@danabel nas Jurko mal pred mesiacom cca 9,5 kg, ale on je dlhy, mal vtedy cca 80 cm a mne sa zda este aj chudy teraz, lebo asi sa zase natiahol do dlzky ... uvidim o mesiac, ked pojdem s nim do poradne, ci uz bude mat konecne tych 10 kg, ale pochybujem
ďakujem za reakcie 🙂
@jajus101 aj moja má 73 cm a 8,5kg 🙂 , ale každý, kto sa pozrie na ňu ju asi porovnáva so svojimi deťmi, tak potom preto je to také subjektívne...
@gumimaci @zuzanockamt @elixia myslím,že vaše váhy sú ok, chlapci normálne vážia asi viac ako dievčatá a na chlapčeka väčšinou nikto nepovie, že je hodný, bacuľatý, ale že je poriadny chlap 🙂
@janica81 nestresujem, len mi to už začína vadiť 😒 ...bože, to dieťa má len 8 mesiacov a už sa rieši, či je tučná alebo chudá, aby nebola tučná, aj keď bude veľká...tieto predstavy o super štíhlych barbinách majú už ľudia nabité v tekviciach a už sa tak dívajú aj na malé bábätká, to ma rozčuľuje...nemám jej náhodou už kupovať prípravky na celulitídu?! 😠 no horor
@janica81 no ja som vyradila vajicko, vobec sa jej tam uz nechcelo sediet, mam chicco, mozno to bude tym , ze su vyssie nozicky. Svagrinka ma z X landra pohodlnejsiu oproti mojej. teraz mi sedi malinka v sedacke do 18 kg v protismere, myslim ze znacka Dema...to ju bavi, vidi rovno na bratov, ktorí jej robia opicky 🙂
ja tiez neriesim vahu, buduci tyzden mame 8 mes.kontrolu, tak dam vediet.
@gumimaci presne to je aj u nas tak isto 😀 dvdcka a cdcka po celej obyvacke....to je sranda 🙂
@stvura no s tym kradnutim jedla to pozname tiez. vcera sme obedovali, malemu som spravila cestoviny a jedli sme aj my, Miro mal na tanieri kyslé uhorky a ani sme si nevsimli ako, tak sa z tej stolicky naciahol a jednu si z toho taniera ukradol. a muz, ze nemusim mu ju brat, ze ved okostuje a vypluje. aaale kde. s takou pasiou ju zuzlal, ze sme mu ho nemohli zobrat. polovicu pozvachal. divne dieta 😀
@lunana to by chcel robit aj ten moj, ale v ten moment sa menim na furiu 😀 tak si radsej iba brble a zazera na mna 😝 😀
Baby viete o nejakom nosici na bicykel? Muz ho chce obcas zobrat so sebou ked sa ide previezť ...
@stvura jej to som sa z chuti zasmiala 🙂 tie deticky su take sikovne, chichi. Adamko u nas tak zacal s arasidovymi chrumkami. Ja som z nich mala strach, citala som totiz clanok ako ich vdychlo dieta pri jedeni a malom umrelo. Ono to v plucach robi dobru sarapatu. Nemal ani 2 roky, ked zacal, lebo sa krmil u svagrinej, tam ich jedli bezne ako zacali jest normalne jedlo...tak to je teraz jeho oblebena maskrta 😒

Ahojte, pozerám, že riešite popri vajíčkach a sedačkách aj váhu...naša Lesi má teraz 8, 5 kg, dokina mi povedala, že vraj ideálna váha vzhľadom na vek, lebo do štvrtého mesiaca bola podpriemer a s príkrmami to išlo rapídne nahor, čo som aj bola rada, ale teraz mi každý zase hovorí, aká je hodná, aká je bacuľatá, aké má bucľaté líčka ... už mi to ide na nervy 😠 tak neviem, myslíte, že je to veľa?