♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
inak baby, vy sa tu tak vytesujete z tych zubov a ja som praveze fakt rada, ze este ziadne nema, lebo aspon stale vyzera ako babätko ... a to iste s vlasmi, lebo to hned vyzera babo starsie ... takze ja zuby aj vlasy kludne privitam az po roku, nemusia sa ponahlat 😀
@stvura este k tomu noseniu, klokanka je absolutne nevhodna, dieta tam visi za genitalie 😝 ... ja chodim aj v tychto teplach v manduce a nevidim problem, nie som spotena viac ako ked horucavy neboli a jurko to iste ... ma len bodycko a plienku
@zuzanockamt no ked uz tam su tak sa z nich tesime 😀
Zuzi myslim, ze oproti MT je v NZ o dost teplejsie, u vas hlasia celu dpobu do 24C, my mame do 30 a juznejsie este viac 😀
@gumimaci predvcerom bolo 27 😀
Chystame sa v lete niekde k Tatram, Besenova a tak a rozmyslame nad nejakym nosicom. ta manduca sa mi dost vidi...aj vyzera super. Poradite? Ta cena je dost vysoka. Kolko vyjde z druhej ruky? A ked tam babo zaspi, tak sa da hlavicka podopriet?
@lukra ja som tiež silno uvažovala nad manducou, nakoniec som kúpila liliputi - je lacnejší o cca 30 eček a ja som s ním max. spokojná .... a keď bábeno zaspí, dá sa pripnúť taká kapucňa 🙂
máme tento : http://www.liliputi.sk/index.php?page=shop.prod...
@lukra na podopretie hlavicky je tam kapucka, ktora sa zroluje, ked sa nepouziva, je to naozaj velmi dobry nosic, ja ho pouzivam od jurkovho 4.mesiaca, lahko sa dieta naklada aj vyklada, je lahka ... da sa nosit na chrbte, vpredu, na boku a co je uplne super, daju sa prekrizit popruhy, takze sa vaha dietata vyborne odlahci ... nas jurko uz bude mat cca 10 kg, ale fakt nemam problem s jeho vahou, ono je to aj tym, ze som na nosenie zvyknuta, kedze ho nosim od 1.mesiaca ... v bazari sa daju kupit aj za 70€, ked mas stastie, ale aj za novu je to ozaj dobra investicia, vyuzijes dlhodobo ... mala som v nej synovca, ktory ma rok a pol, ale miery trojrocneho (vaha 15 kg a 92 cm) a tiez nebol problem
@zuzanockamt dakujem moc, to je ozaj super. Pri chlapcoch som mala babysatku a velmi ma bolel chrbat, lebo tam viac zatazuje jednu stranu. Tak som ju posunula dalej. Idem popozerat, dakujem este raz. 🙂
@lukra ja mam aj babysatku, ale malu ju teraz odmieta .. zalezi aky mas uväz, ja nosievam KSK a tam je chrbat zatazeny rovnomerne ... neviem si ani len predstavit nemat doma nosic alebo satku, nemohla by som tak fungovat iba s kocikom 😝 ... je to fakt velka pomoc
no skvele, dnes sme boli na 8 mesačnej prehliadke a zistili sme, ze za 2 mesiace drobec pribral iba 100g a to som ani nepovedala doktorke radsej, ze ani tych nepribral, lebo rano zjedol 200g vyzivy, teda da sa povedať, že schudol 100g.... mame 7100g.... ☹ ☹ za 2 tyzdne sa mame prist prevazit.. ako mame pribrat???
Kolko toho vase deticky spapaju, Mirko posledny tyzden zacal papat uz aj tretie jedlo, teda nas jedalny listok:
doobeda celu vyzivu, alebo cerstve ovocie(150g), na obed zeleninku, masko, vajicko(100g) a poobede este kasa a davam mu sinlac, ta ma vela kj, v jednej porcii je az 700KJ... kakame tak 2-3krat do tyzdna, ja nechapem, kam sa to jedlo vytraca ☹ ☹ ☹ a doktorka nam kazala zacat davat jest vsetko.....
@stvura nesuhlasim s tebou, ale nechce sa mi tu rozpisovat ake vyhody ma nosenie ... ja sa riadim podla toho, co chce moje dieta ... teraz uz tak intenzivne nenosim ako ked bol mladsi ... chce sa viac hybat, tak mu to doprajem ... tebe sa zda chore nosit 3-rocne dieta, mne sa zda divne 3-rocne dieta dojcit ... kazdeho vec ... ja to teraz uz beriem vyslovene z praktickeho hladiska, lebo po uradoch a obchodoch sa ja teda s kocikom vlacit nemienim ... strasne neprakticke
Ahojte chcem sa opytat co je dobre na nadchu a na hrdlo ked kojim?co si mozem dat?
@sjusiquatro bioparox.. ten je aj na nadchu, aj na bolest hrdla... mne na nadchu pomohol aj sirup sinupret, ten je na uvolnenie dutin, alebo potom homeopatika...
@sjusiquatro mne pomahaju aj homeopatika Coryzalia
ahojte,
neviete poradit nejaky fakturacny program, kde viem stiahnut demo verziu?
@stvura
@zuzanockamt ja mam aj klokanku, ale dnes som vyskusala ergo a to sa neda co do pohodlnosti pre maleho aj mna porovnat takze urcite chcem kupit nosic, len teraz neviem aky....Tobi totiz odmieta kocik a tak ho teraz musim nosit dost casto ked sa chcem niekam dostat, inak by som ho na to neucila, nemam na vyber...takze dilema, ergo alebo manduca...aky je rozdiel okrem moznosti prekrizenia popruhov?
@gumimaci skoda 😒 inak mne prisla dnes smska, ze hodiny z gymnatiky si mozeme dochodit v piatok na babymusic, tak ja uz tomu nerozumiem, ked to konci ako tam mame chodit...
@hobit ja mam len manducu, tak neviem porovnat, ci je ergo lepsi ... manduca mi vyhovuje najmä kvoli tym prekrizenym popruhom, inak ju ani nenosim ... tak s klokankou to nemozes ani porovnavat 😀 ... si neviem predstavit nosit v klokanke ... a castejsieho nosenia sa fakt nemusis bat, nosene deti nie su urcite lenivsie ako nenosene ... mna strasili kvoli noseniu kadecim a nic sa nepotvrdilo 😀

ahojte, mate niektora ergo nosic? manduca je lepsia ci ako to je?